Tanikan Pumchaosuan . Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production . Master's Degree(Biotechnology). Chiang Mai University Library. : Chiang mai University, 2010-03.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tanikan Pumchaosuan | Sasitorn Wongroung Aphichat Chidburee Suphawat Sinsuwongwat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Ability of endophytic fungi from tomato, orange and rubber in inhibiting growth of phytophthora infestans
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Adisak Joomwong;Khemika Lomthaisong | Reuthairat Khamsan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of chitosan on seed germination of rice (cv.Luang San Pah Tawng)
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Chaiwat To-anun | Chularat Chainan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Aphichat Chidburee;Suphawat Sinsuwongwat | Tanikan Pumchaosuan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Antifungal activity of extracts from Houttuynia cordatan and Eupatorium odoratum on colletotrichum capsici and Fusarium oxysporum in chili
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung | Sontaya Puttawong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Survival of lactobacillus acidophilus in bean milk and in simulated high-acid gastric and bile-salt conditions
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Sasitorn Wongroung;Sittisin Bovonsombut | Chiraphorn Sankonkit | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Transformation of modified antifreeze protein gene in strawberry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Prasert Hanmoungjai;Srisulak Dheeranupattana;Saroch Prasertsiriwatna;Suphawat Sinsuwongwat | Saranyu Khammuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Prediction and assimilation of the salmonella growth in stirred fried rice with crab met
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Niyatat Poosaran;Sarote Sirisansaneeyakul;Sittisin Bovonsombut;Prasert Hanmoungjai;Sasitorn Wongroung | Songamnat Pongsomboon | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Optimization for spray drying of probiotic bacteria
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Piyanuch Niamsup;Pairote Wongputtisin;Supawat Sinsuwongwat | Kanokwan Sarinyawat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| In vitro propagation of plookao (Houttuynia cordata Thunb.)
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphichat Chidburee;Sasitorn Wongroung;Supawat Sinsuwongwat | Nutthanicha Nairong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of Eupatorium odoratum L. AND Acacia concinna Willd. DC. extracts on controlling Colletotrichum capsici
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Jiraporn Inthasan;Suphawat Sinsuwongwat;Sasitorn Wongroung | Nittaya saratan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Aphichat Chidburee;Suphawat Sinsuwongwat | Tanikan Pumchaosuan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| In vitro propagation of plookao (Houttuynia cordata Thunb.)
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphichat Chidburee;Sasitorn Wongroung;Supawat Sinsuwongwat | Nutthanicha Nairong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Leaf analysis for evaluation of nutrient requirement of sweet pepper grown in soilless culture
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphichat Chidburee;Sorada Ruamrungsri;Itthisuntorn Nuntagij;Daruni Naphrom;Weenum Bundithya | Wanpen Lohacharoen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Nitrogen uptake and assimilation in vanda hybrid
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphichat Chidburee;Soraya Ruamrungsri;Nuttha Potapohn;Weenun Bundithya;Chaiartid Inkham | Kanokwan Panjama | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Isolation and screening of bcteriocin-poducing lactic acid bacteria from fermented vegetable and fruit products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suphawat Sinsuwongwat;Sasithon Wongroung;Mongkol Thirabunyanon | Nuchira Yasanga | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Isolation and screening of acid and bile tolerant lactic acid bacteria from infant feces
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suphawat Sinsuwongwat;Wasu Pathom-aree;Tonglian Buwjoom | Yuwathida Thepyot | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Isolation and screening of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from fermented meat products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suphawat Sinsuwongwat;Piyanuch Niamsup;Sasithon Wongroung | Janejira Chaiyana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Study on microencapsulation technique for probiotic microorganisms
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suphawat Sinsuwongwat | Chatsuda Somtip | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Naiyatat Poosaran;Suphawat Sinsuwongwat;Kiatisak Pholsongkram | Pongpakorn Kaewprasert | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Aphichat Chidburee;Suphawat Sinsuwongwat | Tanikan Pumchaosuan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Transformation of modified antifreeze protein gene in strawberry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Prasert Hanmoungjai;Srisulak Dheeranupattana;Saroch Prasertsiriwatna;Suphawat Sinsuwongwat | Saranyu Khammuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Control of membrane-attached biofilms in membrane bioreactors
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Naiyatat Poosaran;Pyle, David Leo;Tapana Cheunbarn;Suphawat Sinsuwongwat;Sarote Sirisansaneeyakul | Ampin Kuntiya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of Eupatorium odoratum L. AND Acacia concinna Willd. DC. extracts on controlling Colletotrichum capsici
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Jiraporn Inthasan;Suphawat Sinsuwongwat;Sasitorn Wongroung | Nittaya saratan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Control of banana anthracnose using antagonistic bacteria
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danuwat Peng-ont;Sasitorn Wongro;Chaiwat To-anun;Sarunya Valyasevi;Suphawat Sinsuwongwat | Sakunyarak Khleekorn | วิทยานิพนธ์/Thesis |