แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

A Production of corn milk powder by foam-mat drying
การผลิตน้ำนมข้าวโพดผงโดยวิธีการอบแห้งแบบโฟม-แมท

LCSH: Corn
LCSH: Corn milk
LCSH: Corn products
Classification :.DDC: 633.15
Chiang Mai University Library
Address: เชียงใหม่ (Chiang Mai)
Email: cmulibref@cmu.ac.th
Role: Chairperson
Role: Member
Role: Member
Created: 2005-05-12
Issued: 2008-01-14
Modified: 2008-01-17
วิทยานิพนธ์/Thesis
CallNumber: Th 633.15 D975P
eng
DegreeName: Master of Science
©copyrights Chiang Mai University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 food0505df_tpg.pdf 669.48 KB214 2025-09-07 18:54:46
2 food0505df_abs.pdf 299.18 KB187 2025-09-07 18:54:51
3 food0505df_con.pdf 210.77 KB128 2025-09-07 18:54:56
4 food0505df_ch1.pdf 142.69 KB157 2025-09-07 18:55:02
5 food0505df_ch2.pdf 474.62 KB212 2025-09-07 18:55:09
6 food0505df_ch3.pdf 192.6 KB157 2025-09-07 18:55:14
7 food0505df_ch4.pdf 937.05 KB171 2025-09-07 18:55:18
8 food0505df_ch5.pdf 133.65 KB97 2025-09-07 18:55:24
9 food0505df_bib.pdf 162.3 KB107 2025-09-07 18:55:29
10 food0505df_app.pdf 808.55 KB140 2025-09-07 18:55:34
ใช้เวลา
0.046527 วินาที

Duthathai Fujaroen
Title Contributor Type
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Duthathai Fujaroen
Wirjantoro, Tri Indrarini
Aphirak Phianmongkhol
Suthaya Phimphilai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wirjantoro, Tri Indrarini
Title Creator Type and Date Create
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai
Duthathai Fujaroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
การศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;อรุณี อภิชาติสรางกูล
อัญญารัตน์ ปรียะธรรม
วิทยานิพนธ์/Thesis
ผลของเวย์โปรตีนต่อสมบัติของไอศกรีมที่ผลิตโดยกระบวนการ สองวัฏภาค
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;วิชัย หาญพาณิชย์พันธ์
ทศพล ถ้ำกลาง
วิทยานิพนธ์/Thesis
การผลิตเส้นใยอาหารจากเปลือกในส้มโอที่ผ่านการลด ความขมและการใช้ประโยชน์ในไอศกรีมนม
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;วิชัย หาญพาณิชย์พันธ์
บงกชรัตน์ เนาวกูล
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Piyawan Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Arunee Apichartsrangkoon
Phanlop Boonputh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microorganisms in Noni fru7it and Noni products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Prascrt Hanmoungjai
Orawan Boonret
วิทยานิพนธ์/Thesis
คุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
ธารารัตน์ ซือตอฟ;อภิรักษ์ เพียรมงคล;Wirjantoro, Tri Indrarini
ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction and emulsification improvement of rice bran lecithin and its application in mayonnaise
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini
Raharjo, The Ricky
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aphirak Phianmongkhol
Title Creator Type and Date Create
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai
Duthathai Fujaroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Mottram, Donald S.;Sorasak Lhieochaiphant;Aphirak Phianmongkhol;Ratchada Tangwongchai
Chaveewong Phunchaisri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol
Tiparat Tikapunya
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of high pressure on the physical structure of tofu
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Ball, Alan;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Ampin Kuntiya
Suteera Saowapark
วิทยานิพนธ์/Thesis
Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Prasert Hammoungjai;Renu Pinthong;Sittisin Bovonsombut
Boondarika Sumana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nijsiri Ruangrungsi;Tri Indrarini Wirjantoro;Arunee Apichartsrangkoon;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov
Jukkrit Wungrath
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Jamnong Uthaibutra;Sittisin Bovonsombut;Srisuwan Naruenartwongsakul
Wissanee Supraditaporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut
Patcharee Pattanagul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov
Hirunwit Saiyot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Viability of Lactobacillus acidophilus TISTR 450 in Pasteurized rice milks during refrigerated storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Narumol Thongwai;Aphirak Phianmongkhol
Kreuawan Thonglem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Qualities of fresh orange juice during storage at chilled temperature
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Pranee Warasawas;Aphirak Phianmongkhol
Kanyapat Kritsawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties, probiotic survivability, and sensory acceptability of a synbiotic purple rice- based yoghurt-liked product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro
Warinporn Klunklin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro
Sudarat Chiangpha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Value added ready-to-eat intermediate moisture fruit products by impregnation of lactobacillus spp.
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Thanes Heokamnerd;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Jatuphong Varith;Narumol Thongwai
Hathaitip Rongkom
วิทยานิพนธ์/Thesis
The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Wichittra Daengprok
Kanyanee Sripo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Incorporation of lactobacilli in instant dried rice product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd
Pawenud Khieothong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Properties of Intermediate Moisture Papaya Containing Lactic Acid Bacterium
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd
Nisareefah Benyakart
วิทยานิพนธ์/Thesis
Survival of probiotic bacteria in rice after vacuum impregnation and dehydration
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Hathaitip Rongkom
Chanettee Makmuang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Combined effect of herb extract, microwave and lactic acid on Inhibition of Salmonella spp. in refrigerated minced chicken
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Sittisin Bovonsombut;Tri Indrarini Wirjantoro
Apinya Rachkeeree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Suthaya Phimphilai
Title Creator Type and Date Create
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai
Duthathai Fujaroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Chaiyavat Chaiyasut;Maitree Suttajit;Sunee Chansakaow;Suthaya Phimphilai
Chalermpong Saenjum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro
Sudarat Chiangpha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,874
รวม 2,879 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 85,761 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,469 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 42 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 41 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 87,314 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28