Duthathai Fujaroen . A Production of corn milk powder by foam-mat drying. Master's Degree(Food Science and Technology ). Chiang Mai University Library. : Chiang Mai University, 2005-05-12.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Duthathai Fujaroen | Wirjantoro, Tri Indrarini Aphirak Phianmongkhol Suthaya Phimphilai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai | Duthathai Fujaroen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
การศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;อรุณี อภิชาติสรางกูล | อัญญารัตน์ ปรียะธรรม | วิทยานิพนธ์/Thesis |
ผลของเวย์โปรตีนต่อสมบัติของไอศกรีมที่ผลิตโดยกระบวนการ สองวัฏภาค
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;วิชัย หาญพาณิชย์พันธ์ | ทศพล ถ้ำกลาง | วิทยานิพนธ์/Thesis |
การผลิตเส้นใยอาหารจากเปลือกในส้มโอที่ผ่านการลด ความขมและการใช้ประโยชน์ในไอศกรีมนม
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;อภิรักษ์ เพียรมงคล;วิชัย หาญพาณิชย์พันธ์ | บงกชรัตน์ เนาวกูล | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok | Piyawan Supavititpatana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Arunee Apichartsrangkoon | Phanlop Boonputh | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Microorganisms in Noni fru7it and Noni products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Prascrt Hanmoungjai | Orawan Boonret | วิทยานิพนธ์/Thesis |
คุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ธารารัตน์ ซือตอฟ;อภิรักษ์ เพียรมงคล;Wirjantoro, Tri Indrarini | ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Extraction and emulsification improvement of rice bran lecithin and its application in mayonnaise
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini | Raharjo, The Ricky | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai | Duthathai Fujaroen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Arunee Apichartsrangkoon;Mottram, Donald S.;Sorasak Lhieochaiphant;Aphirak Phianmongkhol;Ratchada Tangwongchai | Chaveewong Phunchaisri | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol | Tiparat Tikapunya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of high pressure on the physical structure of tofu
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Arunee Apichartsrangkoon;Ball, Alan;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Ampin Kuntiya | Suteera Saowapark | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Prasert Hammoungjai;Renu Pinthong;Sittisin Bovonsombut | Boondarika Sumana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Nijsiri Ruangrungsi;Tri Indrarini Wirjantoro;Arunee Apichartsrangkoon;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov | Jukkrit Wungrath | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Jamnong Uthaibutra;Sittisin Bovonsombut;Srisuwan Naruenartwongsakul | Wissanee Supraditaporn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut | Patcharee Pattanagul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov | Hirunwit Saiyot | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Viability of Lactobacillus acidophilus TISTR 450 in Pasteurized rice milks during refrigerated storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Narumol Thongwai;Aphirak Phianmongkhol | Kreuawan Thonglem | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Qualities of fresh orange juice during storage at chilled temperature
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Pranee Warasawas;Aphirak Phianmongkhol | Kanyapat Kritsawan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Physicochemical properties, probiotic survivability, and sensory acceptability of a synbiotic purple rice- based yoghurt-liked product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sittisin Bovonsombut;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro | Warinporn Klunklin | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro | Sudarat Chiangpha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Value added ready-to-eat intermediate moisture fruit products by impregnation of lactobacillus spp.
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Thanes Heokamnerd;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Jatuphong Varith;Narumol Thongwai | Hathaitip Rongkom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Wichittra Daengprok | Kanyanee Sripo | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Incorporation of lactobacilli in instant dried rice product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd | Pawenud Khieothong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Properties of Intermediate Moisture Papaya Containing Lactic Acid Bacterium
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd | Nisareefah Benyakart | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Survival of probiotic bacteria in rice after vacuum impregnation and dehydration
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Hathaitip Rongkom | Chanettee Makmuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Combined effect of herb extract, microwave and lactic acid on Inhibition of Salmonella spp. in refrigerated minced chicken
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Sittisin Bovonsombut;Tri Indrarini Wirjantoro | Apinya Rachkeeree | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai | Duthathai Fujaroen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Chaiyavat Chaiyasut;Maitree Suttajit;Sunee Chansakaow;Suthaya Phimphilai | Chalermpong Saenjum | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro | Sudarat Chiangpha | วิทยานิพนธ์/Thesis |