 
วิภาวดี พันธ์หนองหว้า. Influence of mild-subcritical water extraction and peptide-phenolic Interaction on the antioxidant activity of cold-pressed defatted rice bran hydrolysate. Doctoral Degree(Food Technology). Khon Kaen University. Khon Kaen University Library. : , 2020.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Influence of mild-subcritical water extraction and peptide-phenolic Interaction on the antioxidant activity of cold-pressed defatted rice bran hydrolysate มหาวิทยาลัยขอนแก่น Wipavadee Punnongwa;วิภาวดี พันธ์หนองหว้า | Supawan Thawornchinsombut | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Creator | Type and Date Create | 
|---|---|---|
| Chemical and biochemical properties of hybrid catfish fillet and textural properties of its minced gel มหาวิทยาลัยขอนแก่น Kasem Nantachai;Kasem Nantachai;Supawan Thawornchinsombut | Channarong Chomnawang | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Production of antioxidant peptides from byproducts of nile tilapia processing and their functional and antioxidant properties in frozen nile tilapia fillet มหาวิทยาลัยขอนแก่น Supawan Thawornchinsombut;Somporn Katekaew | Kwanruedee Wachirattanapongmetee | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Production of rice bran hydrolysate derived from industrial defatted rice bran and their storage stability มหาวิทยาลัยขอนแก่น Supawan Thawornchinsombut | Geerada Kaewjumpol | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Influence of mild-subcritical water extraction and peptide-phenolic Interaction on the antioxidant activity of cold-pressed defatted rice bran hydrolysate มหาวิทยาลัยขอนแก่น Supawan Thawornchinsombut | Wipavadee Punnongwa วิภาวดี พันธ์หนองหว้า | วิทยานิพนธ์/Thesis |