Preecha Phuwapraisirisan. Synthesis of furofuran lignans from samin through carbon-carbon bond formation with phenolics. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , .
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Synthesis of furofuran lignans from samin through carbon-carbon bond formation with phenolics
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Phonpimon Khongchai;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Synthesis of furofuran lignans from samin through carbon-carbon bond formation with phenolics
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Phonpimon Khongchai;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan | บทความ/Article | |
| Synthesis of new furofuran lignans through nucleophilic substitution of samin
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nantaporn Surachaitanawat;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Flavor profile in fresh-squeezed juice of four Thai lime cultivars identification of compounds that influence fruit selection by master chefs
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jutamas Korkitpoonpol.;Nattamon Suwannaprom.;Suwimon Keeratipibul.;Kanet Wongravee.;Preecha Phuwapraisirisan.;Xiao, Li.;Sumitra Boonbumrung.;Panita Ngamchuachit. | บทความ/Article | |
| Comparison of dynamic headspace trapping on Tenax TA and headspace stir bar sorptive extraction for analysis of grilled chicken (Yakitori) volatiles
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panita Ngamchuachit.;Kitai, Yurika.;Suwimon Keeratipibul.;Preecha Phuwapraisirisan. | บทความ/Article | |
| Synthesis of furofuran lignans from samin through carbon-carbon bond formation with phenolics
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Phonpimon Khongchai;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan | บทความ/Article | |
| Synthesis of new furofuran lignans through nucleophilic substitution of samin
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nantaporn Surachaitanawat;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan | บทความ/Article | |
| Characterization of aroma-active compounds in fresh Red Holy-Basil leaves (Ocimum tenuiflorum var. Shyama) by aroma extraction dilution analysis (AEDA)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cholapohn Sriprom;Pojjanee Paniangvait;Apiniharn Phewpan;Punnida Techaruvichit;Panita Ngamchuachit;Preecha Phuwapraisirisan;Steinhaus, Martin;Suwimon Keeratipibul | บทความ/Article | |
| Sensomic approach characterization of odorants in fried chicken
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nattapon Deesom;Preecha Phuwapraisirisan;Suwimon Keeratipiboon;Aphiniharn Phewpan | บทความ/Article |