แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Selection and characterization of lactic acid bacteria isolated from flower, herb, fruit and application as probiotic in fruit juice
การคัดเลือกและการศึกษาคุณสมบัติของแบคทีเรียแลคติกจากดอกไม้ สมุนไพร ผลไม้และการประยุกต์ใช้เป็นโปรไบโอติกในน้ำผลไม้

LCSH: Probiotics
LCSH: Lactic acid
LCSH: Dissertations, Academic
Khon Kaen University. Khon Kaen University Library
Address: KHONKEAN
Email: library.inbox@kku.ac.th
Role: Advisor
Created: 2019
Modified: 2022-08-16
Issued: 2022-08-16
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Microbiology
©copyrights Khon Kaen University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Sureeporn-Wichiansri-ab.pdf 1.02 MB
2 Sureeporn-Wichiansri-fulltext.pdf 3.29 MB
ใช้เวลา
0.029858 วินาที

Sureeporn Wichiansri
Title Contributor Type
Selection and characterization of lactic acid bacteria isolated from flower, herb, fruit and application as probiotic in fruit juice
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Sureeporn Wichiansri
Wilailak Siripornadulsil
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wilailak Siripornadulsil
Title Creator Type and Date Create
Development of new microbial strain for ethanol production by genetic engineering
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Surasak Siripornadulsil;Wilailak Siripornadulsil
Thunyarat Sawangphon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of bacteriocin Produced by Bacillus subtilis KKU213 and the potential applications as natural biopreservative and probiotic strain
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Nalisa Khochamit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Phenotypic and Genotypic Characterization of Heavy Metal-Tolerant Bacteria: Potential Application as a Bacterial Biosensor
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Soraya Tra-ngan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Selection and characterization of lactic acid bacteria isolated from flower, herb, fruit and application as probiotic in fruit juice
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Sureeporn Wichiansri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of Probiotic Bacteria as Alternative to Antibiotics for Broiler Chicken
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Juthamas Buahom
จุฑามาศ บัวหอม
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of Probiotic Bacteria on Growth Performance, Salmonella Infection, Egg Quality and Immune Response of Poultry
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Nalisa Khochamit
นลิษา คชมิตร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bioactive compounds from lactic acid bacteria and Mahachanok mango for application as potential functional food
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wilailak Siripornadulsil
Areeya Laophongphit
อารียา เหล่าพงศ์พิชญ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 55
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,854
รวม 4,909 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 181,359 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 554 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 306 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 144 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 7 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 3 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 182,377 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.101