กวินชญา สายแก้ว. Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity. Doctoral Degree(Food Technology). Khon Kaen University. Khon Kaen University Library. : , 2016.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Kawinchaya Saikaew;กวินชญา สายแก้ว | Ratchada Tangwongchai Kamol Lertrat Mutita Meenune | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Kawinchaya Saikaew;กวินชญา สายแก้ว | Ratchada Tangwongchai Kamol Lertrat Mutita Meenune | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Ratchada Tangwongchai;Kamol Lertrat;Mutita Meenune | Kawinchaya Saikaew กวินชญา สายแก้ว | วิทยานิพนธ์/Thesis |