 
Chockchai Theerakulkait. Effect of spray-dried rice bran extract on inhibition of enzymatic browning in potato puree. (). Mae Fah Luang University. Learning Resources and Educational Media Center. : , .
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of spray-dried rice bran extract on inhibition of enzymatic  browning in potato puree มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Supakit Threranukool;Supatcha Kubglomsong;Chockchai Theerakulkait | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of spray-dried rice bran extract on inhibition of enzymatic  browning in potato puree มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Supakit Threranukool;Supatcha Kubglomsong;Chockchai Theerakulkait | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effects of Rice Bran Extract on Browning and Polyphenol Oxidase Activity in Vegetable and Fruit มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Theerakulkait;Kunnikar Boonsiripiphat | บทความ/Article | |
| Effect of Pineapple Shell Extracts on Browning in Fresh Vegetable and Fruit Puree and Slices มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Theerakulkait;Patcharin Saisung | บทความ/Article | |
| Effect of Pineapple Juice, Pineapple Shell Extract and Rice Bran Extract on Browning Prevention in Banana [Musa (AAA Group) Gros Michel] Slices and Puree มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Theerakulkait ;Sukhontha Sukhonthara | บทความ/Article | |
| Effect of drying and storage times on aroma quality of Khao Dawk  Mali-105 brown rice มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Ruchirus Muthikul;Supeeraya Arsa;Chockchai Theerakulkait | บทความ/Article | |
| Effect of spray-dried rice bran extract on inhibition of enzymatic  browning in potato puree มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Supakit Threranukool;Supatcha Kubglomsong;Chockchai Theerakulkait | บทความ/Article |