Araya Ahromrit. Effect of cooking on functional properties of germinated black glutinous rice (KKU-ULR012). (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , .
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of cooking on functional properties of germinated black glutinous rice (KKU-ULR012)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thapanan Konwatchara;Araya Ahromrit | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of cooking on functional properties of germinated black glutinous rice (KKU-ULR012)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thapanan Konwatchara;Araya Ahromrit | บทความ/Article | |
| GABA content and antioxidant activity of Thai waxy corn seeds germinated by hypoxia method
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pisamai Polthum;Araya Ahromrit | บทความ/Article |