Chowladda Teangpook. Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2008.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| The studies of limonin content and the effect of incorporated air in preserved lime juice
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย Suparat Reungmaneepaitoon | Vicha Vanadurongwan Suchata Jinachitra | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Nutritive improvement of instant fried noodles with oat bran
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon1;Chomdao Sikkhamondhol;Chawladda Tiangpook | บทความ/Article | |
| Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon;Chomdao Sikkhamondhol;Chansuda Jariyavattanavijit;Chowladda Teangpook | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Nutritive improvement of instant fried noodles with oat bran
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon1;Chomdao Sikkhamondhol;Chawladda Tiangpook | บทความ/Article | |
| Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon;Chomdao Sikkhamondhol;Chansuda Jariyavattanavijit;Chowladda Teangpook | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Extracts of Thai Indigenous Vegetables as Rancid Inhibitor in a Model System
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Plernchai Tangkanakul;Gassinee Trakoontivakorn;Chansuda Jariyavattanavijit | บทความ/Article | |
| Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon;Chomdao Sikkhamondhol;Chansuda Jariyavattanavijit;Chowladda Teangpook | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Feasibility study on snack production by using dietary fiber concentrate from soymilk residue
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kulvadee Trongpanich;Pracha Boonyasirikool;Sumalai Srikumlaitong;Chowladda Teangpook;Udom Kanchanapakornchai | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suparat Reungmaneepaitoon;Chomdao Sikkhamondhol;Chansuda Jariyavattanavijit;Chowladda Teangpook | บทความ/Article |