Gingtong Para. Content of amylose, amylopectin, iron, phosphorus and B vitamins (B1 and B2) in various corn varieties in Loei Province. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Content of amylose, amylopectin, iron, phosphorus and B vitamins (B1 and B2) in various corn varieties in Loei Province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Utisawadee Khamjumphol;Napatsorn Wongpriaw;Gingtong Para | บทความ/Article | |
| New polymeric membrane Cadmium (II)-selective electrodes using Tripodal Amine derivative based Ionophores
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Utisawadee Khamjumphol | Wittaya Ngeontae | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Analysis of chlorpyrifos and some toxic heavy metals in vegetables from Chiang Khan district Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Napatsorn Wongpriaw;Suwatchai Misuna;Niramon Srichana;Thitinun Thammasom | บทความ/Article | |
| Content of amylose, amylopectin, iron, phosphorus and B vitamins (B1 and B2) in various corn varieties in Loei Province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Utisawadee Khamjumphol;Napatsorn Wongpriaw;Gingtong Para | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Content of amylose, amylopectin, iron, phosphorus and B vitamins (B1 and B2) in various corn varieties in Loei Province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Utisawadee Khamjumphol;Napatsorn Wongpriaw;Gingtong Para | บทความ/Article |