Chanchaem Duang-u-pa. Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2018.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic antioxidants and fatty acid patterns of peanut
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Suwatchai Misuna | Prasan Swatsitang Thanaset Senawong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Fatty acids content and antioxidant capacity of peanut
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Suwatchai Misuna;Prasan Swatsitang;Sanun Jogloy | บทความ/Article | |
| Analysis of chlorpyrifos and some toxic heavy metals in vegetables from Chiang Khan district Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Napatsorn Wongpriaw;Suwatchai Misuna;Niramon Srichana;Thitinun Thammasom | บทความ/Article | |
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article | |
| Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article | |
| Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article | |
| Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article | |
| Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Phenolic content and antioxidant activity in four edible green algae from Tha Li district, Loei province
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suwatchai Misuna;Thananan Machai;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu;Chanchaem Duang-u-pa | บทความ/Article |