 
Khamrop Samavardhana. Optimization of grape seed extraction on antioxidant activity and its application in food. Doctoral Degree(Food Science and Technology). NARESUAN UNIVERSITY LIBRARY. : Naresuan University, 2561.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Optimization of grape seed extraction on antioxidant activity and its application in food มหาวิทยาลัยนเรศวร Khamrop Samavardhana | Teeraporn Kongbangkerd | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Creator | Type and Date Create | 
|---|---|---|
| Optimal condition for growth of Rhodotorula rubra and antioxidation characteristics of its carotenolds มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Teeraporn Kongbangkerd;Naiyatat Poosaran;Sorote Sirisansaneeyakul;Chaiyawat Chaiyasut;Sasithon Wongroung | Nuttaporn Chanchay | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Production and antioxidant activity of monascal waxy corn มหาวิทยาลัยนเรศวร Teeraporn Kongbangkerd | Kitisart Kraboun | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Optimization of grape seed extraction on antioxidant activity and its application in food มหาวิทยาลัยนเรศวร Teeraporn Kongbangkerd | Khamrop Samavardhana | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Microwave assisted extraction, encapsulation and stability of Homnin rice bran extracts มหาวิทยาลัยนเรศวร Teeraporn Kongbangkerd | Anek Halee | วิทยานิพนธ์/Thesis |