นริศรา เพกอง. Effects of different evaporation methods on the evaporation rate and color degradation kinetics of concentrated white-flesh dragon fruit puree. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2014.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effects of different evaporation methods on the evaporation rate and color degradation kinetics of concentrated white-flesh dragon fruit puree
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Narisara Phegong;นริศรา เพกอง | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effects of different evaporation methods on the evaporation rate and color degradation kinetics of concentrated white-flesh dragon fruit puree
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Narisara Phegong;นริศรา เพกอง | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |