แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet
การยืดอายุการเก็บรักษาคุณภาพน้ำนมดิบโดยการเสริมกรดไฮโดรไซยานิค จากกากมันสำปะหลังสดและเปลือกมันสำปะหลังสดในอาหารโคนม

keyword: raw milk
ThaSH: Hydrocyanic acid
ThaSH: Milk as food
Suranaree University of Technology. The Center for Library Resources and Educational Media
Address: Nakhon Ratchasima
Email: library@sut.ac.th
Role: Thesis Advisor
Created: 2015
Modified: 2017-09-08
Issued: 2017-09-08
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
eng
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Abstract.pdf 354.64 KB1 2017-10-01 15:06:53
2 Fulltext.pdf 2.62 MB8 2020-04-28 20:47:33
ใช้เวลา
0.031069 วินาที

Supreena Srisaikham
Title Contributor Type
Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Supreena Srisaikham
Wisitiporn Suksombat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fresh cassava peel in dairy cattle diet Effects on milk production, hygienic quality of raw milk and somatic cell counts
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Supreena Srisaikham;Wisitiporn Suksombat;Pipat Lounglawan

บทความ/Article
The inhibitory effect of sodium thiocyanate and sodium percarbonate ratioson microorganism growth in raw milk samples as an effective treatmentto extend milk quality during stora
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Supreena Srisaikham;Naoki Iso;Wisitiporn Suksomb

บทความ/Article
Effects of dietary levels of fresh cassava pulp in dairy cattle diet on productive performance and keeping quality of raw milk
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Supreena Srisaikham;Naoki Isobe;Wisitiporn Suksombat

บทความ/Article
Extension of raw milk quality through supplementation of hydrocyanic acidfrom fresh cassava peel in dairy cattle diet
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Supreena Srisaikham;Isobe, Naoki ;Wisitiporn Suksombat

บทความ/Article
Wisitiporn Suksombat
Title Creator Type and Date Create
Effect of linseed oil supplementation on accumulation of linolenic acid and change in n-6/n-3 ratio in beef and cow’s milk
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Pitunart Noosen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Use of essential oils in cattle for manipulation of rumen microbial fermentation
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Atitthan Nanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimizing milk production, milk composition, and methane emission in dairy cows : feeding oils and rumen undegradable protein
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Lam Phuoc Thanh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of exogenous fibrolytic enzyme supplementation on in vitro and in vivo fermentation of Corn Silage and Rice Straw
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Noppharat Phakachoed
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Supreena Srisaikham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattle
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Chayapol Meeprom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of rumen protected fat containing oleic acid supplementation on carcass and beef quality, and beef fatty acids profile in wagyu crossbred cattle
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Wisitiporn Suksombat
Rattakorn Mirattanaphrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 20
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,220
รวม 5,240 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 254,827 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,252 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 68 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 8 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 5 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 256,184 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33