Chureerat Puttanlek. Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| การปรับปรุงเครื่องสีเปลือกแบบจานหมุนสำหรับพริกไทยดำ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี จิตติมณฑน์ วงศ์ษา;Jittimon Wongsa | สุวิช ศิริวัฒนโยธิน วารุณี วารัญญานนท์ Suwit Siriwatanayotin Warunee Varanyanond | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jittimon Wongsa;Vilai Rungsardthong;Dudsadee Uttapap;Lamsal, Buddhi Prasad;Chureerat Puttanlek | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| The study on the fermentation of Thai herbal red wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Warawut Patchimpihong;Atipat Malisuwan ;Vilai Rungsardthong | บทความ/Article | |
| Preparation of rice vermicelli by direct extrusion
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sakol Sirirat;Chanpen Charutigon ;Vilai Rungsardthong | บทความ/Article | |
| Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jittimon Wongsa;Vilai Rungsardthong;Dudsadee Uttapap;Lamsal, Buddhi Prasad;Chureerat Puttanlek | บทความ/Article | |
| Optimization of hydraulic retention time and organic loading rate in anaerobic digestion of squeezed pineapple liquid wastes for biogas production
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Napisa Pattharaprachayakul.;Narumon Kesonlam.;Pongpitak Duangjumpa.;Vilai Rungsardthong.;Worakrit Suvajittanont.;Lamsal, Buddhi. | บทความ/Article | |
| Optimization of extrusion process for Pentosanase-supplemented swine feed evaluation of physical properties and enzyme stability
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Rinnawat Chaijalearn.;Kanungnij Padernchok.;Sopida Korkerd.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Wonnop Visessanguan.;Dudsadee Uttapap.;Buddhi Lamsal. | บทความ/Article | |
| Physicochemical and pasting properties of rice flour, banana flour, and job's tears flour flour blends and application in gluten-free cookies
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sirinapa Sasanam.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Jintana Laohavijitjan.;Mussatto, Solange I.;Dudsadee Uttapap. | บทความ/Article | |
| Surface and adhesion properties of a softener containing fragrances microencapsulated with Poly (Methyl Methacrylate) on cotton
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Usaraphan Pithanthanakul.;Vilai Rungsardthong.;Ding, Yulong. | บทความ/Article | |
| Recent updates on jellyfish applications in agro-based biotechnology and pharmaceutical interests
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Barzkar, Noora.;Benjawan Thumthanaruk.;Kalhoro, Muhammad Saleem.;Vilai Rungsardthong.;Theerawut Phusantisampan. | บทความ/Article | |
| Effect of cryoprotectants on quality of desalted jellyfish subjected to multiple freeze-thaw cycles
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Wiriya Charoenchokpanich.;Pratchaya Muangrod.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Savitri Vatanyoopaisarn.;Benjamaporn Wonganu.;Sittiruk Roytrakul. | บทความ/Article | |
| Development of lion\'s mane mushroom extract-loaded polyvinyl alcohol chitosan hydrogel film composites for controlled release of ergosterol
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pinida Joradon.;Vilai Rungsardthong.;Benjawan Thumthanaruk.;Savitri Vatanyoopaisarn.;Uracha Ruktanonchai.;Khomson Suttisintong.;Mendes, Ana C. | บทความ/Article | |
| Gelatin gel from by-products of sand jellyfish (Rhopilema hispidum) physicochemical and biochemical characterization
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Wiriya Charoenchokpanich.;Pratchaya Muangrod.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Sittiruk Roytrakul.;Sawanya Charoenlappanit.;Benjamaporn Wonganu.;Casanova, Federico. | บทความ/Article | |
| Enhancement of beta-cryptoxanthin production in three different green microalgae species using an innovative red LED wavelength shift approach
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sirawit Chuechomsuk.;Benjawan Thumthanaruk.;Savitri Vatanyoopaisarn.;Vilai Rungsardthong.;Watcharee Kunyalung.;Mohamadnia, Sonia.;Angelidaki, Irini. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jittimon Wongsa;Vilai Rungsardthong;Dudsadee Uttapap;Lamsal, Buddhi Prasad;Chureerat Puttanlek | บทความ/Article | |
| Optimization of extrusion process for Pentosanase-supplemented swine feed evaluation of physical properties and enzyme stability
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Rinnawat Chaijalearn.;Kanungnij Padernchok.;Sopida Korkerd.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Wonnop Visessanguan.;Dudsadee Uttapap.;Buddhi Lamsal. | บทความ/Article | |
| Physicochemical and pasting properties of rice flour, banana flour, and job's tears flour flour blends and application in gluten-free cookies
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sirinapa Sasanam.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Jintana Laohavijitjan.;Mussatto, Solange I.;Dudsadee Uttapap. | บทความ/Article | |
| Effect of modified cassava starches on textural characteristics of fresh wheat egg noodles
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Wascharin Udchumpisai;Yuree Wandee;Ditpon Kotatha;Dudsadee Uttapap | บทความ/Article | |
| Pasting and gel properties of cassava starch and rice flour blends
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Yuree Wandee;Dudsadee Uttapap | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Variation in electrical conductivity of selected fruit juices during continuous ohmic heating
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Lamsal, Buddhi Prasad.;Jindal, Vinod Kumar. | บทความ/Article | |
| Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jittimon Wongsa;Vilai Rungsardthong;Dudsadee Uttapap;Lamsal, Buddhi Prasad;Chureerat Puttanlek | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extrusion conditions, monoglyceride and gum arabic addition on physical and cooking properties of extruded instant rice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jittimon Wongsa;Vilai Rungsardthong;Dudsadee Uttapap;Lamsal, Buddhi Prasad;Chureerat Puttanlek | บทความ/Article |