แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Identification of aroma active compounds in flash fried rice

LCSH: Kasetsart University -- Theses MS (Food Science) 2014
LCSH: Kasetsart University -- Department of Food Science and Technology -- Theses
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Role: Thesis Co-Advisor
Role: Thesis Co-Advisor
Created: 2014
Modified: 2559-07-28
Issued: 2016-07-12
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2557/piyaluck-hon-all.pdf
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 piyaluck-hon-all.pdf 136.33 MB4 2018-06-08 11:55:04
ใช้เวลา
0.036898 วินาที

Piyaluck Hongsa
Title Contributor Type
Identification of aroma active compounds in flash fried rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Piyaluck Hongsa
Siree Chaiseri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Siree Chaiseri
Title Creator Type and Date Create
The effect of fermentation and soaking times on pyrazine and acidity concentration of Thai Forastero cocoa beans
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Ikrawan, Yusep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of aroma impact compounds in fresh,heated and dried holy basil (Ocimum sanctum) Leaves
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sompoche Pojjanapimol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of maltodextrin composition on flavour retention of spray-dried microcapsules
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Suched Samuhasaneetoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Nopparat Mahae
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Premsiri Rotsatchakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification of aroma active compounds in flash fried rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Piyaluck Hongsa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in odor characteristics of canned coconut milk during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Patcharaporn Tinchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait ;Siree Chaiseri ;Wannee Jirapakkul
Tawipat Vijitpunyaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul ;Siree Chaiseri ;Onanong Tapanapunnitikul
Jeesuda Keatkrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri;Parichat Hongsprabhas
Wathanamon Chanjarujit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical and functional characteristics of modified coconut proteins in coconut skim milk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Siree Chaiseri
Nawarat Thanateweetrum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reducing diacetyl content in lager rice beer by high valine supplementation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sreymom Tith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wannee Jirapakkul
Title Creator Type and Date Create
Peptic-modified whey protein concentrate and its antibrowing effect on heated glycine-sugar and whey protein-sugar mixtures
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprapbhas;Tanaboon Sajjaanantakul;Wannee Jirapakkul
Narumol Rongsirikul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidant properties of crude extracts from greater cardamom (Amomum subulatum Roxb) and Siam cardamom (Amomum krervanh Pierre) seeds and their antioxidative effects in pork patties
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul
Khadka Ramesh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait ;Siree Chaiseri ;Wannee Jirapakkul
Tawipat Vijitpunyaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul ;Siree Chaiseri ;Onanong Tapanapunnitikul
Jeesuda Keatkrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidants from rice bran
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait;Onanong Naivikul ;Wannee Jirapakkul
Kunwadee Kaewka
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of gluten-free rice spaghetti from rice flour, egg white protein powder, and soy protein isolate using twin-screw extrusion
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Onanong Naivikul ;Masubon Thongngam;Wannee Jirapakkul
Pakkawat Detchewa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formation of two-layer tuna oil microcapsule and effect of encapsulant matrices on its properties
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Utai Klinkesorn ;Sanguansri Charoenrein ;Wannee Jirapakkul
Yaowapa Kwamman
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of solvent and moderate electric field on extraction of riceberry bran
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Pitiya Kamonpatana ;Sasitorn Tongchitpakdee ;Wannee Jirapakkul
Piyorot Pongkasamepornkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bioactive activities of rice bran protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Prisana Suwannaporn;Yaowapa Lorjaroenphon ;Wannee Jirapakkul
Samuchaya Ngamsuk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Starch digestibility of hydrothermal treated germinated brown rice to reduce blood glucose
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Prisana Suwannaporn ;Saipin Thanachasai ;Wannee Jirapakkul
Weeranut Wanwarothorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of sugars and amino acids on volatile compounds of yeast autolysate
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul;Sumallika Morakul;Kanithaporn Vangnai
Songpun Surasieng.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Volatile aroma profile of modified heat-treated mature coconut water from tall variety and the effect on adipocyte differentiation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul
Nasution, Zuraidah
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of hydro cooling on quality of Netted Melon (Cucumis melo L.) during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul
Prawesh Pokharel
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sumitra Boonbumrung
Title Creator Type and Date Create
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 11
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,014
รวม 2,025 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 359,222 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 1,221 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 801 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 289 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 77 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 10 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 7 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 6 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
รวม 361,635 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.101