Lavanaya Kraidej. Production of instant powder from soymilk. Master's Degree(Food Science and Technology). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 1980.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of sweet sorghum for ethanol production
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Lavanaya Kraidej;Kruik Naritoom;Vongsuwanalert, V.;Kumnuanta, J.;Prima Patarakulpong;Poopat, S.;Julee Tippayaruk;Thaiwesana, S.;Panichkul, W.;Kajornmalee, V. | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Sweet sorghum feasibility study for alcohol production
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Lavanaya Kraidej;Julee Tippayaruk | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Production of instant powder from soymilk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Lavanaya Kraidej | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Development of dehydrated tom yum kung for western consumers
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Vichai Haruthaithanasan | Sujinda Sriwattana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Anuvat Jangchud.;Kamolwan Jangchud.;Vichai Haruthaithanasan.;Piyaporn Chueamchaitrakun. | Saynamphung Tongsai. | วิทยานิพนธ์/Thesis |