แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Chemical characterization, antioxidant capacity, and inheritance of Anthocyanin in purple waxy corn (Zea mays L. var. ceratina)
คุณสมบัติทางเคมี ความสามารถในการต้านออกซิเดชั่น และการถ่ายทอดลักษณะทางพันธุกรรมของแอนโทไซยานินในข้าวโพดข้าวเหนียวสีม่วง

Khon Kaen University. Instructional Resource Center
Address: KHONKEAN
Email: library.inbox@kku.ac.th
Role: Advisor
Role: Advisor
Role: Advisor
Created: 2014
Modified: 2558-09-20
Issued: 2015-09-20
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
eng
Descipline: Horticulture
©copyrights Khon Kaen University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Bhornchai-Harakotr-ab.pdf 532.72 KB33 2019-09-28 15:02:06
2 Bhornchai-Harakotr-fulltext.pdf 3.44 MB79 2024-05-16 14:52:22
ใช้เวลา
0.049723 วินาที

Bhornchai Harakotr
Title Contributor Type
Chemical characterization, antioxidant capacity, and inheritance of Anthocyanin in purple waxy corn (Zea mays L. var. ceratina)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Bhornchai Harakotr
Kamol Lertrat
Bhalang Suriharn
Ratchada Tangwongchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kamol Lertrat
Title Creator Type and Date Create
Integrated pest management in vegetable corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Tasanee Jamjanya;Yupa Kanboonsong;Wirote Khlibsuwan;Nutcharee Siri;Kamol Lertrat
Bounneuang Douangboupha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Contribution of homegarden to land use, income generation, and farmers' nutrition improvement in the uplands of Vietnam
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Nongluck Suphanchaimat;Kamol Lertrat
Tran, Ngoc Kham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of molecular markers and OTL mapping for resistance to Northern leaf blight in waxy corn (Zea mays var. ceratina)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Piyada Theerakulpisut;Kamol Lertrat;Weerasak Saksirirat;Jirawat Sanitchon
Juthaporn Khampila
วิทยานิพนธ์/Thesis
An assessment of selection efficiency in early evaluation trial in varietal improvement of cassava
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kawano, Kazuo;Kamol Lertrat
Puangphet Narintaraporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Response to five cycles of modified mass selection for ear length in waxy corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang SuriHarn
Khamphouvanh Senamountry
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical characteristics of starches and combining ability for starch pasting viscosity in waxy corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang SuriHarn;Ratchada Tangwongchai
Danupol Ketthaisong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chemical characterization, antioxidant capacity, and inheritance of Anthocyanin in purple waxy corn (Zea mays L. var. ceratina)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang Suriharn;Ratchada Tangwongchai
Bhornchai Harakotr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Ratchada Tangwongchai;Kamol Lertrat;Mutita Meenune
Kawinchaya Saikaew
กวินชญา สายแก้ว
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bhalang Suriharn
Title Creator Type and Date Create
Response to five cycles of modified mass selection for ear length in waxy corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang SuriHarn
Khamphouvanh Senamountry
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical characteristics of starches and combining ability for starch pasting viscosity in waxy corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang SuriHarn;Ratchada Tangwongchai
Danupol Ketthaisong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chemical characterization, antioxidant capacity, and inheritance of Anthocyanin in purple waxy corn (Zea mays L. var. ceratina)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang Suriharn;Ratchada Tangwongchai
Bhornchai Harakotr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Yield, phenolic compound, anthocyanin content, and antioxidant activity of purple waxy corn at different maturity stages and locations
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Bhalang Suriharn
Gossai G.B. Mohamed
ก๊อสไส โมฮาเม็ด
วิทยานิพนธ์/Thesis
Genotypic Variation, Population Improvement and Combining Ability for Anthocyanin in Husk and Cob of Purple Field Corn (Zea mays L.)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Bhalang Suriharn;Khomsorn Lomthaisong;Bhornchai Harakotr
Ponsawan Khamphsan
พรสวรรค์ คำภาสัน
วิทยานิพนธ์/Thesis
Genotypic and Environmental Factors Affecting Capsaicinoid Production in Hot Peppers (Capsicum chinense)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Suchila Techawongstien;Sungcom Techawongstien;Bhalang Suriharn
Nakarin Jeeatid
วิทยานิพนธ์/Thesis
Ratchada Tangwongchai
Title Creator Type and Date Create
Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Mottram, Donald S.;Sorasak Lhieochaiphant;Aphirak Phianmongkhol;Ratchada Tangwongchai
Chaveewong Phunchaisri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Purification and characterization of protease enzyme from a thermotolerant microorganism, Bacillus megaterium, isolated from Thai fish sauce fermentation process
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Alissara Reungsang;Paiboon Danvirutai;Ratchada Tangwongchai
Siriporn Yossan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Composting of cassava pulp and swine manure and its application for growing plants in greenhouse
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Alissara Reungsang;Wanpen Virojanakud;Pornthap Thanonkeo;Ratchada Tangwongchai;Mongkon Ta-oun
Nattipong Kamolmanit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical characteristics of starches and combining ability for starch pasting viscosity in waxy corn
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang SuriHarn;Ratchada Tangwongchai
Danupol Ketthaisong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chemical characterization, antioxidant capacity, and inheritance of Anthocyanin in purple waxy corn (Zea mays L. var. ceratina)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Kamol Lertrat;Bhalang Suriharn;Ratchada Tangwongchai
Bhornchai Harakotr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of Phenolics in KKU-Hybrid Waxy Purple Corn and the Effect of Cooking Methods on Its Bioactives and Antioxidant Activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Ratchada Tangwongchai;Kamol Lertrat;Mutita Meenune
Kawinchaya Saikaew
กวินชญา สายแก้ว
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of heat on oxidative stress and aroma level of Thai aromatic rice
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Paweena Pongdontri;Natpapat Tantisuwichwong;Ratchada Tangwongchai
Tarinee Timabud
ธาริณี ทิมาบุตร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of green banana flour, cricket powder, and puffing conditions on quality of glutinous rice cracker
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Ratchada Tangwongchai;Nattavong Fuangpaiboon
Phal, Sengleap
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 56
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,431
รวม 5,487 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 209,711 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 671 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 384 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 171 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 4 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 3 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 210,953 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.101