แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effect of sous vide process on the survival of acid stress and non stress of listeria monocytogenes in white shrimp (Litopenaeus vannamei)

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2013
LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2013
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Role: Co-Advisor
Created: 2013
Modified: 2558-05-12
Issued: 2015-05-12
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2556/viboon-pon-all.pdf
eng
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 viboon-pon-all.pdf 5.53 MB19 2025-09-04 18:26:56
ใช้เวลา
0.025998 วินาที

Viboon Pongkanpai
Title Contributor Type
Characteristics and antioxidative activity of caramelization products
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Viboon Pongkanpai

วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of sous vide process on the survival of acid stress and non stress of listeria monocytogenes in white shrimp (Litopenaeus vannamei)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Viboon Pongkanpai
Warpa Mahakarnchanaku
วิทยานิพนธ์/Thesis
Warpa Mahakarnchanaku
Title Creator Type and Date Create
Effect of sous vide process on the survival of acid stress and non stress of listeria monocytogenes in white shrimp (Litopenaeus vannamei)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Warpa Mahakarnchanaku
Viboon Pongkanpai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wunwiboon Garnjanagoonchorn
Title Creator Type and Date Create
Study on bioavailability of calcium lactate from chicken eggshell and its application in nham (thai-style fermented pork sausage)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wunwiboon Garnjanagoonchorn
Wichittra Daengprok
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of cultivar and ripening stage on the quality and microstructure of frozen mangoes (Mangifera indica L.)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein; Wunwiboon Garnjanagoonchorn;Jingtair Siriphanich
Kannika Rimkeeree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification of hen eggshell membrane proteins during different time of chicken embryo development using the proteomic approach
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wunwiboon garnjanagoonchorn
Kritsda Kaweewong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of lactobacillus johnsonii KUNN19-2 and Pediococcus pentosaceus KUNNE6-1 in respect of the probiotic properties and application in fermented chicken cartilage (Nham Kor Khai)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wunwiboon Garnjanagoonchorn
Panward Prommadee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 9
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,135
รวม 2,144 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 24,653 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 19 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 6 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 24,708 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124