แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
การศึกษาผลของการดูดซึมธาตุเหล็กในเลือดหมูที่ผ่านขบวนการหุงต้มในหนูที่เป็นโรคโลหิตจาง

MeSH: Iron-solfur proteins
MeSH: Nutritive Value
LCSH: Iron -- Bioavailability
Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center
Address: NAKHONPATHOM
Email: liwww@mahidol.ac.th
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Created: 2001
Modified: 2013-10-21
Issued: 2013-10-21
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: TH S274i 2001
eng
DegreeName: Master of Science
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 4136731-eng.pdf 934.36 KB17 2019-09-24 09:53:59
2 4136731-tha.pdf 944.17 KB14 2018-06-01 02:01:45
3 4136731.pdf 4.14 MB11 2019-09-24 09:54:16
ใช้เวลา
0.39579 วินาที

Sayam Kanjanasit
Title Contributor Type
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sayam Kanjanasit
Ratchanee Kongkachuichai
Visith Chavasit
Nipa Rojroongwasinkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Ratchanee Kongkachuichai
Title Creator Type and Date Create
Study on iron dialyzability and affecting factors in selected varieties of rice in Thailand by using In-Vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Worrapanit Chansuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of conventional cooking methods ; blanching, boiling, and stir-frying on Vitamin C, Tannin, and inositol Phosphated; penta and hexaphosphates contents in selected Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Weenanan Somsub
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on bioavailability of various forms of iron fortified in fresh wheat noodles model using in vitro digestion technique
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Sooksan Pirapatdit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of conventional cooking methods on CoQ10 contents in selected animals and vegetable oils, and bioavailability of commercial CoQ10 solution evaluated in rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Sompop Jarathsuthitham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of different iron fortificants on qualities and in vitro iron bioavailability of instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Arunwadee Kounhawej
วิทยานิพนธ์/Thesis
In vitro ‪ "rapidly available glucose (RAG)" value use as an indicator for glucose response after digestion of thai rice and rice products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Narumol Ratanakonpun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Beta-carotene, lycopene, vitamin E, sugar, soluble and insoluble dietary fiber contents in selected Thai fruits for health and diseases guidelines
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Siriwan Suknicom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Minerals, phytate and tannin contents in selected thai fruits for health and diseases guildlines
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Chaninneat Torsahakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on anti-nutritional factors iron zinc and copper contentsiron bioavailability in new breedng line of Thai rice varieties using in bitro digestionCACO-2 cell
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai
Amornrat Buncherdchu
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of iron-rich food products from animal sources
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Pattanee Winichagoon;Prapaisri Sirichakwal
Poonsub Insung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Double fortification of fish sauce mixed fish sauce and salt brine for cooking : nutrient stability and sensory acceptability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai
Preeyacha Nopburabutr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Rin Charoensiri
Napaporn Kulkamtorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heme and nonheme iron content in raw and cooked animal products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Nipa Rojroongwasinkul
Paweena Na Patthalung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul
Sayam Kanjanasit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of blanching boiling and stir-frying on total iron vitamin c phytate and tannin content in Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul
Wanpen Suttikomin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritional and antinutritional properties of Ma-king (Hodgsonia heteroclita and Hodgsonia macrocarpa) and Kra-bok (Irvingia malayana) seeds and their use in cookies
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Ratchanee Kongkachuichai;Pongtorn Sungpuag
Narintra Chawaluechai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Efficacy of mangosteen juice concentrate mixed with garcinia for weight loss in obese females
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Preeya Leelahagul;Ratchanee Kongkachuichai;Varapat Pakpeankitvatana
Jutawan Nuanchankong.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Efficiency of 40G sachet medical food (GEN-DM) for control blood sugar and serum lipid profile in the transport Co., LTD employees
มหาวิทยาลัยมหิดล
Preeya Leelahagul;Ratchanee Kongkachuichai;Varapat Pakpeankitvatana
Teerapap Panklai.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Visith Chavasit
Title Creator Type and Date Create
Development of appropriate educational tools and safe production processes for food products packed in hermetically sealed containers for the cottage industry in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Ekkawit Saenkhum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of multiple-fortified bouillon cube and sugar cube products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Juntima Photi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Situation analysis on the production and contamination of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 Southern provinces of Thailand anddevelopment of potential preventive measures
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Supaporn Kunhawattana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Wachira Jirarattanarangsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of fortified dried broken rice as complementary food
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Monthana Chitpan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron fortification in different kinds of soy sauce by using various fortificants : sensory acceptability, shelf stability and dialyzability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Ratana Watanapaisantrakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iodine stability and sensory quality of fermented fish and fish sauce fermented by using iodated salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Boualapha Chanthilath
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on extraction process of pectin from leaves of Khruea-Ma-Noi (Cyclea barbala Miers) and its potential use in food industry
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Tanisara Yoswit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Qualities and shelf stabilities of lysine-fortified deep-fried and dried instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Chatdanai Polpuech
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of HACCP principles in tube ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Phannakon Phithaksantayothin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of HACCP principles in block ice and crushed ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Kukkanang Sirilaksanamanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sensory acceptability and nutrient stability of double-fortified wheat flour
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Chakkrapong Assawapromtada
วิทยานิพนธ์/Thesis
Losses of fortified vitamin a in vegetable oils during transportation distribution cooking and storage in different packagings
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Laddawan Puysuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate techniques in defluoridation of bottled drinking water for small-scale producers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Araya Rojjanawanicharkorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Shelf stability sensory qualities and bioavailability of iron-fortified curry powder
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Karn Sanjeev Kumar
วิทยานิพนธ์/Thesis
Hazard of beverages interacted with nitrite in the present of vitamin C : direct mutagenic potential and nitroso compound formation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Wannee Kusamran
Vasana Jitima
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of nutritive values of instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Prapaisri P Sirichakwal;Pongtorn Sungpuag;Nurak Mahatana-arnont
Wimolthip Taeteang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of pre-event meals and their effect on endurance performance in athletes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Visith Chavasit;Chittima Singhavanich
Panik Avirutdhakarn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Thanaporn Mahasuwanwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of Vienna sausages containing reduced fat and sodium and modified fatty acid pattern
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat;Pensri Chungsiriwat
Sappanyoo Charoensook
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of iron-rich food products from animal sources
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Pattanee Winichagoon;Prapaisri Sirichakwal
Poonsub Insung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular typing of lactic acid bacteria isolated during Nham fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ruud Valyasevi
Sukun Kunawasen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of quality assurance system for small-scale production plant of bottled drinking water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Yuthana Norapoompipat;Tipvon Parinyasiri;Kaew Kangsadalampai
Ornsurang Teerawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Salt iodization in Thailand and factors affecting quality of iodized salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Somsri Charoenkiatkul
Chantakan Thongplaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of the pilot project for school milk distribution in primary school of Chiang-Rai province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit
Pattama Riewluang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Double fortification of fish sauce mixed fish sauce and salt brine for cooking : nutrient stability and sensory acceptability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai
Preeyacha Nopburabutr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate complementary food for infants in Ubon Rachathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Urawan Yambourisut
Orraya Porniammongkhon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of low sodium and low sugar seasoning sauces
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul
Ratana Eaiprasertsak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chicken bone calcium extraction and its application as a food fortificant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit
Aikkarach Kettawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of dietary lycopene from tomato and tomato products on plasma lycopene and oxidative DNA damage in human lymphocytes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Emorn Wasantwisut;Visith Chavasit
Araya Pranprawit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on post-treatment microbial contamination of bottled drinking water produced at pilot plant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Atthawit Wipatanawin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of safety of food products packed in hermetically sealed containers produced at cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri;Yuthana Norapoompipat
Boonteun Jokkrajai
วิทยานิพนธ์/Thesis
A situation analysis of production concerning the safety of low-acid and acidified foods packed in hermetically sealed containers produced from cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri
Chainan Saengsurathum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of frying methods and types of cooking oil on total fat, cholesterol content and fatty acid pattern of five species of commonly consumed marine fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Chawhiwan Kaviruch
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after yogurt tablet consumption in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Laong Kvammana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Rin Charoensiri
Napaporn Kulkamtorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of canned coconut milk product with modified fatty acid profile
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith chavasit;Somkiat Kosulwat;Kiettisak Theppadungporn
Nattapol Tangsuphoom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate food menus for local pregnant women in Ubonratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit
Piyarat Tunwetchasin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Piya-anong Prairahong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on stability of iodine in iodated salt by using different cooking model conditions
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Kunchit Judprasong
Piyachat Malaivongse
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Pranee Kiatsurayanont
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul
Sayam Kanjanasit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat
Saranya Huangiam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fortification of iodine, iron and vitamin A in instant noodles : stability and their effects on product qualities
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pojjanee Paniangvait;Pongtorn Sungpuag
Siriporn Toma
วิทยานิพนธ์/Thesis
Trans fatty acids content in selected foods available in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Siwaporn Pinkaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Feasibility study on production of shrimp crackers from pulp of black tiger prawn (Penaeus monodon) head
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sompong Thongchai;Nongnuch Raksakulthai;Visith Chavasit;Kasem Kulpradit
Apiradee Srirangsit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Psychosocial and sensory factors associated with fruit and vegetable consumption among adolescents in Khon Kaen province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somchai Durongdej;Visith Chavasit;Jeeranun Suwanwaree
Thitikan Chaosap
วิทยานิพนธ์/Thesis
The evaluation of feasibility in using high calcium fish powder fortified in local diets of pregnant women in Ubon Ratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri Sirichakwal;Tharadol Kengganpanich;Visith Chavasit
Sirirat Lorkerdphol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Sanuch Kotchabhakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after whole milk and low lactose milk products consumption in middle age people
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Siriporn Wichito
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of canned complementary food using locally available materials
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Visith Chavasit
Souwanee Souvaphapsopha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of coconut milk-substitute Thai desserts containing low saturated fat, sugar and sodium
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Visith Chavasit;Surat Komindr;Somkiat Kosulwat;Bulan Phithakpol
Anchalee Srichamroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Linna Tongyonk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of vitamin A-rich preserved foods by using appropriate technologies
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Emorn Wasantwisut;Pongtorn Sungpuag
Rochana Pisaphab
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of formulative tube feeding for patients with infacat gastrointestinal function
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Chomchark Chuntrasakul
Wantanee Worawongtud
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai
Suvannee Teerapapthamkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of chitosan for chelation of lead in waste water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Ladda Tangbanluekal;Visith Chavasit;Satit Puttipipatkhachorn
Varaporn Cholumpai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit
Benjawan Thumthanaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Efficiencies of training tool on good manufacturing practices and critical control points of production plants of 20-liter packing size drinking water in Cambodia
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Varongsiri Kemsawasd
Leab, Kong, 1993-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nipa Rojroongwasinkul
Title Creator Type and Date Create
Dietary calcium intake and other factors affecting bone status in healthy Thai children aged 9-12 years
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat;Umaporn Suthutvoravut;Nipa Rojroongwasinkul
Orawan Thongdonthaon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of daily versus weekly iron supplementation in rural Northeastern pregnant women, Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Prapaisri P Sirichakwal;Nipa Rojroongwasinkul;Chureeporn Chitchumroonchokchai
Nitaya Lertmulligaporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Salt iodization in Thailand and factors affecting quality of iodized salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Somsri Charoenkiatkul
Chantakan Thongplaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of low sodium and low sugar seasoning sauces
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul
Ratana Eaiprasertsak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Rin Charoensiri
Napaporn Kulkamtorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of daily versus intermittent iron supplementation on iron status of Thai infants
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Emorn Wasantwisut;Nipa Rojroongwasinkul
Nyein Nyein Maw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heme and nonheme iron content in raw and cooked animal products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Nipa Rojroongwasinkul
Paweena Na Patthalung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul
Sayam Kanjanasit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Body fat and lean body mass estimated from dual-energy x-ray absorptiometry anthropometry and bioelectrical impedance analysis in Thai children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul;Umaporn Suthutvoravut;Surat Komindr;Nipa Rojroongwasinkul
Sunee Saetung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of blanching boiling and stir-frying on total iron vitamin c phytate and tannin content in Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul
Wanpen Suttikomin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron status of infants (4-6 months) after daily and weekly iron supplementation of mothers during pregnancy
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Thara Viriyapanich;Nipa Rojroongwasinkul;Chureeporn Chitchumroonchokchai
Upapan Vijitpavan
วิทยานิพนธ์/Thesis
The development of a simple calculation method for estimating quantity and quality of recipes in school lunch program
มหาวิทยาลัยมหิดล
Uraiporn Chittchang;Pattanee Winichagoon;Nipa Rojroongwasinkul
Pichai Panleartkitsakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron status of lactating women (4-6 months postpartum) receiving daily versus weekly iron supplementation during pregnancy
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Chureeporn Chitchumroonchokchai;Nipa Rojroongwasinkul
Auruwadee Promkote
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 70
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,391
รวม 5,461 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 229,991 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 806 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 458 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 199 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 8 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 4 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 4 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 4 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 231,475 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.101