แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
การศึกษาศักยภาพการก่อกลายพันธุ์และการยับยั้งการก่อกลายพันธุ์ของน้ำที่เหลือจากการผลิตโมโนโซเดียมกลูตาเมทหลังทำปฏิกริยากับเกลือไนไตรต์ในสภาวะที่เป็นกรดด้วยวิธีเอมส์และสมารท์

MeSH: Antimutagenic Agents
MeSH: Sodium Glutamate
MeSH: Drosophila melanogaster
Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center
Address: NAKHONPATHOM
Email: liwww@mahidol.ac.th
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Created: 2000
Modified: 2013-10-21
Issued: 2013-10-21
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
ISBN: 9746640224
CallNumber: TH P899mu 2000
eng
Descipline: Nutrition
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 3737002-eng.pdf 952.07 KB9 2018-06-01 02:00:43
2 3737002-tha.pdf 951.68 KB8 2018-06-01 02:00:44
3 3737002.pdf 6.71 MB7 2018-06-01 02:00:45
ใช้เวลา
0.348743 วินาที

Pranee Kiatsurayanont
Kaew Kangsadalampai
Title Creator Type and Date Create
Antimutagenicity of some natural red colors introduced to steamed starchy dessert by somatic mutation and recombination test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Nawanwat Sinseubpol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Hazard of beverages interacted with nitrite in the present of vitamin C : direct mutagenic potential and nitroso compound formation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Wannee Kusamran
Vasana Jitima
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of anabolic-androgenic drugs after nitrite treatment and effect of drugs on mutagenicity of aminopyrene (AP)-nitrite model : studies on the formation of direct mutagens during 4H AP-nitrite incubation and on the mutagenic product of 4H AP-nit
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Orathai Toobuntherng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of quality assurance system for small-scale production plant of bottled drinking water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Yuthana Norapoompipat;Tipvon Parinyasiri;Kaew Kangsadalampai
Ornsurang Teerawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic potential of organophosphate insecticides treated with nitrite in an acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Wuttichai Kattubtim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of yogurt and yogurt cultures on cyclophosphamide and urethane in the wing somatic mutation and recombination test using drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Umaporn Kaewtong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive evaluation and mutagenic modification activity of dietary seaweeds
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chaniphun Butryee;Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag
Nattinee Jitnarin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of 4-Hexylresorcinol and its modification effects on other mutagens in two short term assays
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Suphaphan Soiphet
วิทยานิพนธ์/Thesis
In vitro antimutagenic studies of some sticky rice cooked with ivy gourd leaves, Momordica cochinchinensis and pumpkin fruits, mungbean and black bean seed
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Chaniphun Butryee
Le, Hong Dung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of urethane by soymilk soy-yogurt and tofu in somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Chatkaew Sopa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of ocimum sanctum leaf extract on the micronucleus formation induced by cyclophosphamide in bone marrow cells of AS-30D hepatoma transplanted rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Darunee Buripakdi Lawson;Kaew Kangsadalampai;Punya Temcharoen
Ekachai Khumphant
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Janpen Saksitpitak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nitrite scavenging activity of four plant fibers incorporated into four different heat processed flour-based foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Oranong Kangsadalampai
Jeerapa Lukcompun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Selective inhibition on different direct mutagens by Thai herbal drinks
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Chaniphun Butryee
Kalyarat Kruawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of Murdannia loriformis products using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somkiat Kosulwat
Kassamaporn Puntaburt
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of different unprocessed and processed bananas on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag
Kornchanok Limpichaisopon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparison of mutagenic and antimutagenic activities between the extract of processed and raw gracilaria sp.
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chaniphun Butryee;Kaew Kangsadalampai;Somkiat Kosulwat
Kullanart Tongkhao
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of chicken soup onion chicken soup and their nitrosated products using the somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somkiat Kosulwat
Morakot Papassiripan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of young leaves obtained from vigna radiata vigna umbellata and vigna unguiculata seeds on the mutagenicity of nitrite treated aminopyrene
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Naiyana Thongsaeng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparison and prevention on mutagenicity presented after nitrite treatment between chicken soup prepared in the presence and absence of Chinese herb recipes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai
Nattha Pattanakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of some Thai dishes in Drosophila using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul;Somkiat Kosulwat
Nongyao Pratheepachitti
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of egg yolk from hens fed marigold supplemented chow using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Orawan Wongpraewit
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of Thai curry paste on somatic mutation and recombination induced by urethane in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somkiat Kosulwat
Pannee Prasarnchimontri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Modulating effects of cooked and fermented rices on urethane induced somatic mutation and recombination test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somkiat Kosulwat
Pattira Kantong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of products prepared from Morinda citrifolia using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag
Phatthanawan Promnim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of pilangkasa (Ardisia Colorata Roxb.) juice and wine on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Phijitra Mongkolpech
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of ocimum sanctum leaf extract on the growth of AS-30D hepatoma transplanted in sprague-dawley rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Darunee Buripakdi Lawson;Kaew Kangsadalampai
Porntip Thitapanich
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of hot water extract of Ganoderma lucidum (FR.) karst on nitrosated product of aminopyrene-nitrite model in ames test and on urethane in the somatic mutation and recombination test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Prapatsorn Pakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Pranee Kiatsurayanont
วิทยานิพนธ์/Thesis
Protection by extract from mulberry herb tea strain Burirum 60 against somatic genotoxicity induced by urethane in drosophila
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag
Rattanaporn Boonjarat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of some amino acids on urethane induced somatic mutation and recombination in Drosophila Melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Salinee Rukkwamsuk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of raw and cooked Brassica oleracea vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Sawaros Kijja
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of different juices of meat boiled with herbs treated with nitrite
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Chaniphun Butryee
Siriyakorn Onbunma
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of schefflera leucantha viguier on urethane induced somatic mutation and recombination of drosophila melanogaster wing hair
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somklat Kosulwat
Somtawil Loogluk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of products derived from lotus (Nelumbo nucifera Gaertn.) on urethane induced Somatic Mutation and Recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag
Sudharat Phoolphithayadhorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of water extract from Thai indigenous vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Sutinee Saseelung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of Thai fruit and herbal wines on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Suwanna Khiewprain
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of ocimum sanctum leaf extract on micronucleus formation induced by chemical mutagens in peripheral reticulocyte of ICR mice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Darunee Buripakdi Lawson;Kaew Kangsadalampai;Punya Temcharoen
Thanee Sukglin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Clastogenic and anticlastogenic potentials of dietary seaweeds Porphyra Spp. and Gracilaria Spp. using erythrocyte micronucleus assay in the mouse and their nutritive value
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chaniphun Butryee;Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag;Piengchai Kupradinum
Wiravan Kumvan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of pomegranate juice in modification of mutagenicity of nitrite treated aminopyrene and nitrite treated chicken extract using Ames
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Kulthida Luang-on
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Cha-Om, Chinese Bitter Gourd, Thai Bitter Gourd and Sweet Basil on the level of cytochrome P-450, the activities of aniline hydroxylase, aminopyrine demethylase, glutathione-S-transferase, UDP-glucuronyltransferase and the in vitro metabolic act
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sompong Ong-ajyooth;Wannee R Kusamran;Kaew Kangsadalampai
Anchalee Tantivaterungdate
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Linna Tongyonk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of maillard reaction products (MRPs) on mutagenicity of nitrite-aminopyrene reaction product : studies on formation of mutagen and on final product
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Renu Chongmankongcheep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of sprouts from some kinds of bean and rice seeds on the mutagenicity of the nitrosated beef extract in Ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Chatchawin Petchlert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Levels and risk assessment of potentially toxic polycyclic aromatic hydrocarbons in some Thai foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Songsak Srianujata;Wannee Rojanapo
Nitaya Promvanit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of conventional processing on vitamins and protein digestibility of different Thai foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Kraisid Tontisirin;Oranong Kangsadalampai
Nutjira Imanothai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of home processing on fatty acid composition and vitamin A content of some Thai foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Kaisid Tontisirin
Sumnuan Sridetch
วิทยานิพนธ์/Thesis
Potentially toxic chemicals in conventional Thai seafoods : level of polycyclic aromatic hydrocarbons in raw seafoods and the effect of processing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Songsak Srianujata;Wannee Rojanapo
Atchasai Siritantikorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formation of N-nitrosopiperidine in sausages
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Kaew Kangsadalampai
Ownitee Penpain
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic potential of Thai fermented soy bean products and their nitrosated products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Wannee Rojanapo;Songsak Srianujata
Ratiya Charoensakdi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritional and toxicological aspects of some food colors : effects on in vitro protein and starch digestibilities and the mutagenic potential using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Oranong Kangsadalampai;Prapaisri P Sirichakwal
Supen Asawatreratanagun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Direct mutagenic potential of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) treated with nitrite in simulated gastric condition : comparison between authentic PAHs and PAH-containing fraction derived from smoked and charcoal-broiled foods using Ames assay
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Kanocvan Manoonphol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nitrite scavenging activity of fibers derived from fruits and vegetables, and their antimutagen formation of aminopyrene and nitrite in simulated gastric condition using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Pongtorn Sungpuag;Wannee Kusamran
Prapasri Laohavechvanich
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antiformation of toxic compound by some antioxidants : mutagenicity of 1-aminopyrene treated with nitrite and occurrence of N-nitrosomorpholine
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Emorn Wasantwisut;Wannee Kusamran
Sunisa Daengniam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of a food preservative nitrite on mutagenicity of Thai medicinal plants using the Ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Wannee Rojanapo;Songsak Srianujata
Chaniphun Ieamworapong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Inhibitory effects of medicinal plants with and without nitrite on in vitro digestion of bovine serum albumin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Oranong Kangsadalampai;Ratana Pakpeankitvatana
Sudaratana Hualmukda
วิทยานิพนธ์/Thesis
Trypsin inhibiting effect and possible formation of nitroso compound of conventional Thai mushrooms
มหาวิทยาลัยมหิดล
Preecha Klingesorn;Kaew Kangsadalampai
Naranin Markman
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidant, antimutagenic and antigenotoxic effects of the acetone and methanol extracts from some legumes
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
;Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Kalyarat Kruawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of hom nil rice and black glutionus rice extracts on mutagenicity of nitrite-treated aminopyrene and nitrite-treated chicken extract using ames test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Kamala Sadabpod
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of some vegetable extracts on mutagenicity of nitrite treated standard mutagen and beef extract using ames test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Nisita Komsakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenic activity of Hom Nil rice and Black Glutinous rice in somatic mutation and recombination test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Nuttanun Vipassanatham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of some herbal drinks on the mutagenicity of nitrite treated menstrual regulatory and haematinic traditional preparations using Ames test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Atcharaporn Limprasertkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of some mushroom extracts on urethane induced somatic mutation and recombination in Drosophila melanogaster / Umaporn Suweeraporn
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Umaporn Suweeraporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic modification effect of some edible mushrooms on nitrite treated beef concentrate using Ames test
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Linna Tongyonk;Kaew Kangsadalampai
Wanwisa Sabaichai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Visith Chavasit
Title Creator Type and Date Create
Development of appropriate educational tools and safe production processes for food products packed in hermetically sealed containers for the cottage industry in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Ekkawit Saenkhum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of multiple-fortified bouillon cube and sugar cube products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Juntima Photi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Situation analysis on the production and contamination of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 Southern provinces of Thailand anddevelopment of potential preventive measures
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Supaporn Kunhawattana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Wachira Jirarattanarangsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of fortified dried broken rice as complementary food
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Monthana Chitpan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron fortification in different kinds of soy sauce by using various fortificants : sensory acceptability, shelf stability and dialyzability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Ratana Watanapaisantrakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iodine stability and sensory quality of fermented fish and fish sauce fermented by using iodated salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Boualapha Chanthilath
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on extraction process of pectin from leaves of Khruea-Ma-Noi (Cyclea barbala Miers) and its potential use in food industry
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Tanisara Yoswit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Qualities and shelf stabilities of lysine-fortified deep-fried and dried instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Chatdanai Polpuech
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of HACCP principles in tube ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Phannakon Phithaksantayothin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of HACCP principles in block ice and crushed ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Kukkanang Sirilaksanamanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sensory acceptability and nutrient stability of double-fortified wheat flour
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Chakkrapong Assawapromtada
วิทยานิพนธ์/Thesis
Losses of fortified vitamin a in vegetable oils during transportation distribution cooking and storage in different packagings
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Laddawan Puysuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate techniques in defluoridation of bottled drinking water for small-scale producers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Araya Rojjanawanicharkorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Shelf stability sensory qualities and bioavailability of iron-fortified curry powder
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Karn Sanjeev Kumar
วิทยานิพนธ์/Thesis
Hazard of beverages interacted with nitrite in the present of vitamin C : direct mutagenic potential and nitroso compound formation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Wannee Kusamran
Vasana Jitima
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of nutritive values of instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Prapaisri P Sirichakwal;Pongtorn Sungpuag;Nurak Mahatana-arnont
Wimolthip Taeteang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of pre-event meals and their effect on endurance performance in athletes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Visith Chavasit;Chittima Singhavanich
Panik Avirutdhakarn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Thanaporn Mahasuwanwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of Vienna sausages containing reduced fat and sodium and modified fatty acid pattern
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat;Pensri Chungsiriwat
Sappanyoo Charoensook
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of iron-rich food products from animal sources
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Pattanee Winichagoon;Prapaisri Sirichakwal
Poonsub Insung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular typing of lactic acid bacteria isolated during Nham fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ruud Valyasevi
Sukun Kunawasen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of quality assurance system for small-scale production plant of bottled drinking water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Yuthana Norapoompipat;Tipvon Parinyasiri;Kaew Kangsadalampai
Ornsurang Teerawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Salt iodization in Thailand and factors affecting quality of iodized salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Somsri Charoenkiatkul
Chantakan Thongplaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of the pilot project for school milk distribution in primary school of Chiang-Rai province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit
Pattama Riewluang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Double fortification of fish sauce mixed fish sauce and salt brine for cooking : nutrient stability and sensory acceptability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai
Preeyacha Nopburabutr
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate complementary food for infants in Ubon Rachathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Urawan Yambourisut
Orraya Porniammongkhon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of low sodium and low sugar seasoning sauces
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul
Ratana Eaiprasertsak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chicken bone calcium extraction and its application as a food fortificant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit
Aikkarach Kettawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of dietary lycopene from tomato and tomato products on plasma lycopene and oxidative DNA damage in human lymphocytes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Emorn Wasantwisut;Visith Chavasit
Araya Pranprawit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on post-treatment microbial contamination of bottled drinking water produced at pilot plant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit
Atthawit Wipatanawin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of safety of food products packed in hermetically sealed containers produced at cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri;Yuthana Norapoompipat
Boonteun Jokkrajai
วิทยานิพนธ์/Thesis
A situation analysis of production concerning the safety of low-acid and acidified foods packed in hermetically sealed containers produced from cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri
Chainan Saengsurathum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of frying methods and types of cooking oil on total fat, cholesterol content and fatty acid pattern of five species of commonly consumed marine fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Chawhiwan Kaviruch
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after yogurt tablet consumption in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Laong Kvammana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Rin Charoensiri
Napaporn Kulkamtorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of canned coconut milk product with modified fatty acid profile
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith chavasit;Somkiat Kosulwat;Kiettisak Theppadungporn
Nattapol Tangsuphoom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of appropriate food menus for local pregnant women in Ubonratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit
Piyarat Tunwetchasin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Piya-anong Prairahong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on stability of iodine in iodated salt by using different cooking model conditions
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Kunchit Judprasong
Piyachat Malaivongse
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Pranee Kiatsurayanont
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul
Sayam Kanjanasit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat
Saranya Huangiam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fortification of iodine, iron and vitamin A in instant noodles : stability and their effects on product qualities
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pojjanee Paniangvait;Pongtorn Sungpuag
Siriporn Toma
วิทยานิพนธ์/Thesis
Trans fatty acids content in selected foods available in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Siwaporn Pinkaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Feasibility study on production of shrimp crackers from pulp of black tiger prawn (Penaeus monodon) head
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sompong Thongchai;Nongnuch Raksakulthai;Visith Chavasit;Kasem Kulpradit
Apiradee Srirangsit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Psychosocial and sensory factors associated with fruit and vegetable consumption among adolescents in Khon Kaen province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somchai Durongdej;Visith Chavasit;Jeeranun Suwanwaree
Thitikan Chaosap
วิทยานิพนธ์/Thesis
The evaluation of feasibility in using high calcium fish powder fortified in local diets of pregnant women in Ubon Ratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri Sirichakwal;Tharadol Kengganpanich;Visith Chavasit
Sirirat Lorkerdphol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Sanuch Kotchabhakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after whole milk and low lactose milk products consumption in middle age people
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Siriporn Wichito
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of canned complementary food using locally available materials
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Visith Chavasit
Souwanee Souvaphapsopha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of coconut milk-substitute Thai desserts containing low saturated fat, sugar and sodium
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Visith Chavasit;Surat Komindr;Somkiat Kosulwat;Bulan Phithakpol
Anchalee Srichamroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Linna Tongyonk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of vitamin A-rich preserved foods by using appropriate technologies
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Emorn Wasantwisut;Pongtorn Sungpuag
Rochana Pisaphab
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of formulative tube feeding for patients with infacat gastrointestinal function
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Chomchark Chuntrasakul
Wantanee Worawongtud
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai
Suvannee Teerapapthamkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of chitosan for chelation of lead in waste water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Ladda Tangbanluekal;Visith Chavasit;Satit Puttipipatkhachorn
Varaporn Cholumpai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit
Benjawan Thumthanaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Efficiencies of training tool on good manufacturing practices and critical control points of production plants of 20-liter packing size drinking water in Cambodia
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Varongsiri Kemsawasd
Leab, Kong, 1993-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Anadi Nitithamyong
Title Creator Type and Date Create
Low heat full-fat soy flour : nutritional values, functional properties and potential food application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Pimpamas Panyajiva
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products from Nata de Coco
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Sirinya Thomtong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of coconut sugar syrup
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Kanokporn Rungsimunwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Phoshorylated mungbean protein concentrate : funtional properties and potential food applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Aunchalee Aussanasuwannakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of soy protein-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Napawan Tongpun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of wheat flour and resistant starch mix for bakery products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Suchitra Jangchaimonta
วิทยานิพนธ์/Thesis
The study of extraction of dietary fiber and carotenoids from carrot pomace
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Temsiri Chaidet
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of reprocessed milk from UHT milk production at the Chitralada projects
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Choompoonuch Phuenpipob
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of wheat flour and inulin mix for bread made by different methods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Kaewta Sukheesab
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction of dietary fiber from lemon grass residue and its application in foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Theerachai Wongmetinee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of a dietary fiber-enriched myanmar snack ‪(Shwe-Chi)‬ using corn milk residues
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Han Su Yin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Napaporn Sermsai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of modified fat ice cream products using inulin as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Kanok-on Issariyachaikul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction and determination of properties of natural food color from by-product of turmeric
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Wimalin Rimpeekool
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Thanaporn Mahasuwanwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of low-fat cholesterol-free spoonable salad dressing using carbohydrate-based fat replacers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Nitaya Angpanitcharoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study of iodine content in food products preserved by iodates salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag;Sangsom Sinawat
Emwadee Kiatsiri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in nitrate and nitrite levels in home and commercially processed pickled mustard greens
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Anadi Nitithamyong;Anchanee Utaipatanacheep;Supranee Changbumrung
Charnya Teerapittayanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of anabolic-androgenic drugs after nitrite treatment and effect of drugs on mutagenicity of aminopyrene (AP)-nitrite model : studies on the formation of direct mutagens during 4H AP-nitrite incubation and on the mutagenic product of 4H AP-nit
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Orathai Toobuntherng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic potential of organophosphate insecticides treated with nitrite in an acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Wuttichai Kattubtim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of yogurt and yogurt cultures on cyclophosphamide and urethane in the wing somatic mutation and recombination test using drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Umaporn Kaewtong
วิทยานิพนธ์/Thesis
The extraction and application of dietary fiber and cellulose from pineapple cores
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Theeranan Prakongpan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing guava pomace and guava seeds
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Patcharee Satra
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of fiber-enriched Thai traditional snacks using soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal
Jiraporn Jaichuen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity of 4-Hexylresorcinol and its modification effects on other mutagens in two short term assays
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Suphaphan Soiphet
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of enzymes in improving the quality of wheat bran-enriched bread
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Doolyaroot Rattanakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
The extraction and application of dietary fiber from brewer's dried grain
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Orathai Youngprawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of supplementary food for pregnant and lactating women in vitamin A-deficient areas
มหาวิทยาลัยมหิดล
Uraiporn Chittchang;Anadi Nitithamyong;Emorn Wasantwisut
Boontarika Bampenpol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Janpen Saksitpitak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nitrite scavenging activity of four plant fibers incorporated into four different heat processed flour-based foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Oranong Kangsadalampai
Jeerapa Lukcompun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidation activity of Okara tempe a fermented product with rhizopus oligosporus
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapasri Puwastien;Sittiwat Lertsiri
Kanitta Wanthawin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Phytosterol content and antioxidant activities in common Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Anadi Nitithamyong
Khwankaew Dhanasettakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of young leaves obtained from vigna radiata vigna umbellata and vigna unguiculata seeds on the mutagenicity of nitrite treated aminopyrene
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Naiyana Thongsaeng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of egg yolk from hens fed marigold supplemented chow using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Orawan Wongpraewit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of antioxidants supplemented beverage on scavenging enzymes and lipid peroxidation in Thai soldiers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Anadi Nitithamyong;Atip Likidlilid
Pamorn Jindamanee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched cake using sugarcane bagasse
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Pawita Seekeow
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the extraction of dietary fiber from soybean hulls and its application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Pennapha Kiattheerachai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of pilangkasa (Ardisia Colorata Roxb.) juice and wine on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Phijitra Mongkolpech
วิทยานิพนธ์/Thesis
Calcium fortification in soybean milk and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
Piangjan Chaiwanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on comparison of heavy metal content in green mussel before and after baking and steaming process
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chumlong Arunlertaree;Anadi Nitithamyong
Picheat Teeravutcharagorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
ปิยนันท์ สงวนพฤกษ์;Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
Piyanun Sanguanpruke
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Piya-anong Prairahong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of complementary food for infants in vitamin A-deficient areas
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Pornphan Sakharin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Pranee Kiatsurayanont
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of raw and cooked Brassica oleracea vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Sawaros Kijja
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat
Saranya Huangiam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of fiber-enriched doughnuts using ground soybean hulls and the effect on absorption of frying oil
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Suchada Sukkra
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of water extract from Thai indigenous vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Sutinee Saseelung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Potential utilization of herb for microbial growth inhibition in coconut juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Acharaporn Sungpetch;Anadi Nitithamyong
Suthira Soongsawang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of Thai fruit and herbal wines on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
Suwanna Khiewprain
วิทยานิพนธ์/Thesis
Food industrial by-product utilization by using the extrusion process
มหาวิทยาลัยมหิดล
Acharaporn Sungpetch;Pracha Boonyasirikool;Anadi Nitithamyong
Supatinee Suksom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Adoption of process for cookies with candied water hyacinth among members of housewife groups : a case study of Nakhon Pathom province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sanchai Sutipanwihan;Anadi Nitithamyong;Supang Ruangchai
Patamabhorn Kerdchoochuen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of rice-based noodles containing soy ingredients and hydrocolloids as quality improvers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Pichsinee Hunsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of frozen reduced-fat and cholesterol roti using a soy-based egg replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana
Watcharapol Khoonin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-fat spoonable and pourable salad dressings using okra (Abelmoschus esculentus (L.) Moench) gum as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Anadi Nitithamyong;Nattapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana
Krittaluck Vijitragool
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of dietary fiber on plasma levels of insulin, estradiol, progesterone, glucose and lipids in normal Thai women
มหาวิทยาลัยมหิดล
Supornpim Chearskul;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
Navaporn Supingklud
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P. Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Anadi Nitithamyong
Nantana Suppapitnarm
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive values and sensory acceptability of red tilapia : a comparative study of freshwater and seawater cultured fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Charoen Nitithamyong;Prapasri Puwastien
Suthida Chatvuitinun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
Sanuch Kotchabhakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing dried okara and defatted dried okara
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
Rujirej Nuntisak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of high-fiber snack bars containing soybean hulls, pineapple core and wheat bran
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal
Arunee Wongkasemsombat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
Linna Tongyonk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of maillard reaction products (MRPs) on mutagenicity of nitrite-aminopyrene reaction product : studies on formation of mutagen and on final product
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Renu Chongmankongcheep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of high fiber bakery products and Thai traditional sweets containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong
Manee Arpanantikul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Direct mutagenic potential of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) treated with nitrite in simulated gastric condition : comparison between authentic PAHs and PAH-containing fraction derived from smoked and charcoal-broiled foods using Ames assay
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
Kanocvan Manoonphol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai
Suvannee Teerapapthamkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of modified fat butter cake using ocimum canum mucilage as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana
Kwankaew Kangsadalampai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of fructooligosaccharides (FOS)-fortified guava juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pornrat Sinchaipanit
Haine, Aung Thu
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties of biopolymer-stabilized colloidal particles : microfibrillated cellulose-stabilized emulsions and β-lactoglobulin-coated gold nanoparticles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Promluck Somboonpanyakul;Anadi Nitithamyong
Thunnalin Winuprasith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction of a natural colorant from dragon fruit peel and determination of its properties
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag
Chatchanok Chuaynual.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formulation of inulin-enriched instant rice porridge
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Kunchit Judprasong
Wanwilai Chaimanakij.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 9
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,277
รวม 1,286 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 129,384 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,321 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 945 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 199 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 15 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 11 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 4 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
รวม 131,884 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.63