Wipapan Pongcharoen. Chemical constituents from the fruits of garcinia bancana and garcinia cowa. ปริญญาโท(Organic Chemistry). มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่. : มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร, 2004.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Chemical constituents from the fruits of garcinia bancana and garcinia cowa
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wipapan Pongcharoen | วิทยานิพนธ์/Thesis | |
| Chemical constituents from the endophytic fungi Phomopsis sp PSU-A56, Xylaria sp PSU-D14 and PSU-D65, Eutypella scoparia PSU-D44 and botryosphaeria mamane PSU-M76 and the Wood-decayed fungi lachnum sp BCC 2424 and Xylaria sp Bcc 9653
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wipapan Pongcharoen | Vatcharin Rukachaisirikul | วิทยานิพนธ์/Thesis |