Ruthaichanok Wonginyoo. Antioxidant capacity of vegetable juices . (). Khon Kaen University. Instructional Resource Center. : , 2008.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Determination of antioxidant capacity and nutritive values of Pak-Wanban (Sauropus androgynus L. Merr.)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Narumon Benjapak;Prasan Swatsitang;Sayan Tanpanich | บทความ/Article | |
| Fatty acids content and antioxidant capacity of peanut
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Suwatchai Misuna;Prasan Swatsitang;Sanun Jogloy | บทความ/Article | |
| Antioxidant capacity and nutritional values of Pak-Wanpa (Melientha suavis Pierre.)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Nakhonrat Tianpech;Prasan Swatsitang;Sayan Tanpanich | บทความ/Article | |
| Antioxidant capacity of vegetable juices
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Prasan Swatsitang;Ruthaichanok Wonginyoo | บทความ/Article | |
| Fatty acid patterns of cooking oils, margarines and fish
มหาวิทยาลัยมหิดล Prasan Swatsitang | Phienvit Tantibhedhyangkul Sakorn Dhanamitta | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antioxidant capacity of vegetable juices
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Prasan Swatsitang;Ruthaichanok Wonginyoo | บทความ/Article |