แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Characterization, identification and selection of lactic acid bacteria isolated from Thai traditional fermented sausage (MHOM) for their potential use as starter cultures
การประเมินคุณลักษณะ การจำแนก และการคัดเลือกแลคติกแอซิดแบคทีเรียที่แยกได้จากไส้กรอกหมักพื้นบ้านของไทย (หม้ำ) เพื่อใช้เป็นเชื้อเริ่มต้นในการหมัก

LCSH: Sausages -- Fermentation
LCSH: Lactic Acid Bacteria
Khon Kaen University. Instructional Resource Center
Address: KHONKEAN
Email: library.inbox@kku.ac.th
Role: Advisor
Role: Advisor
Created: 2010
Modified: 2010-12-23
Issued: 2010-12-23
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
eng
Descipline: Food Technology
©copyrights Khon Kaen University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Front.pdf 144.24 KB44 2019-01-29 11:51:45
2 Abstract.pdf 408.16 KB87 2024-12-04 21:40:51
3 Acknowledgements.pdf 126.41 KB28 2018-05-20 12:28:56
4 Table of Contents.pdf 375.83 KB27 2018-05-20 12:28:57
5 Chapter 1.pdf 308.13 KB44 2019-10-19 15:32:19
6 Chapter 2.pdf 3.11 MB76 2024-12-04 21:41:38
7 Chapter 3.pdf 639.61 KB94 2023-05-23 20:02:58
8 Chapter 4.pdf 4.24 MB78 2018-05-20 12:29:01
9 Chapter 5.pdf 549.85 KB44 2018-05-20 12:29:02
10 References.pdf 1.97 MB65 2018-05-20 12:29:03
11 Appendices.pdf 1.39 MB62 2018-05-20 12:29:04
12 Vitae.pdf 116.6 KB35 2018-05-20 12:29:05
ใช้เวลา
0.03311 วินาที

Wannee Samappito
Title Contributor Type
Characterization, identification and selection of lactic acid bacteria isolated from Thai traditional fermented sausage (MHOM) for their potential use as starter cultures
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wannee Samappito
Borwonsak Leenanon
Levin, Robert E.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Borwonsak Leenanon
Title Creator Type and Date Create
Characterization, identification and selection of lactic acid bacteria isolated from Thai traditional fermented sausage (MHOM) for their potential use as starter cultures
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;Levin, Robert E.
Wannee Samappito
วิทยานิพนธ์/Thesis
Survival and stress response of immobilized probiotic bacteria in yogurt and under gastrointestinal tract conditions assessed by proteomic analysis
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;Levin, Robert E.
Pornpan Phuapaiboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formation and disinfection of Listeria spp. biofilm and transfer model of Listeria spp. biofilm to cooked sliced chicken fillets
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;Beumer, Rijkelt R.
Patimakorn Pasuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of stressed probiotic bacteria for pathogenic bacteria inhibition in yogurt production
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon
Nguyen, Huu Tuong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characteristics of high potential antimicrobial producing lactic acid bacteria isolated from traditional Thai Fermented Minced Fish (som-fak) and their application as starter cultures
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon
Sumeth Piayura
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and screening of potential probiotic bacteria isolated from different Thai rice cultivars and application of prebiotics and cell microencapsulation to enhance their survivability in probiotic fermented rice beverage
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;บวรศักดิ์ ลีนานนท์
Tree Vatakit
ตรี วาทกิจ
วิทยานิพนธ์/Thesis
Levin, Robert E.
Title Creator Type and Date Create
Characterization, identification and selection of lactic acid bacteria isolated from Thai traditional fermented sausage (MHOM) for their potential use as starter cultures
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;Levin, Robert E.
Wannee Samappito
วิทยานิพนธ์/Thesis
Survival and stress response of immobilized probiotic bacteria in yogurt and under gastrointestinal tract conditions assessed by proteomic analysis
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Borwonsak Leenanon;Levin, Robert E.
Pornpan Phuapaiboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,017
รวม 3,019 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 39,067 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 11 ครั้ง
รวม 39,117 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124