แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2009
Classification :.LCCS: TX724.5.T35
LCSH: Kasetsart University. Department of Food Science and Technology -- Dissertations
LCSH: Thai chili paste
LCSH: Chromatography -- Analysis
LCSH: Essences and essential oil
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis advisor
Created: 2009
Modified: 2553-08-07
Issued: 2010-07-27
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2552/PremsiriRot/index.html
CallNumber: TX724.5.T35 .P731
eng
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 cert.pdf 63.46 KB4 2018-05-17 03:30:07
2 tp.pdf 8.82 KB4 2018-05-17 03:30:07
3 abst.pdf 45.75 KB5 2018-06-04 17:55:29
4 ack.pdf 10.12 KB4 2018-05-17 03:30:09
5 toc.pdf 101.61 KB4 2018-05-17 03:30:09
6 chapter1.pdf 64.44 KB5 2018-06-04 17:55:45
7 chapter2.pdf 192.78 KB6 2019-01-08 12:05:37
8 chapter3.pdf 394.99 KB5 2018-06-04 17:56:02
9 chapter4.pdf 398.29 KB6 2018-06-04 17:56:26
10 chapter5.pdf 41.19 KB5 2018-06-04 17:56:50
11 ref.pdf 99.16 KB5 2018-06-04 17:57:06
12 appdx.pdf 447.62 KB4 2018-05-17 03:30:15
13 biogh.pdf 9.54 KB4 2018-05-17 03:30:16
ใช้เวลา
0.033497 วินาที

Premsiri Rotsatchakul
Title Contributor Type
Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Premsiri Rotsatchakul
Siree Chaiseri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Siree Chaiseri
Title Creator Type and Date Create
The effect of fermentation and soaking times on pyrazine and acidity concentration of Thai Forastero cocoa beans
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Ikrawan, Yusep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of aroma impact compounds in fresh,heated and dried holy basil (Ocimum sanctum) Leaves
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sompoche Pojjanapimol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of maltodextrin composition on flavour retention of spray-dried microcapsules
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Suched Samuhasaneetoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Nopparat Mahae
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Premsiri Rotsatchakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification of aroma active compounds in flash fried rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Piyaluck Hongsa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in odor characteristics of canned coconut milk during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Patcharaporn Tinchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait ;Siree Chaiseri ;Wannee Jirapakkul
Tawipat Vijitpunyaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul ;Siree Chaiseri ;Onanong Tapanapunnitikul
Jeesuda Keatkrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri;Parichat Hongsprabhas
Wathanamon Chanjarujit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical and functional characteristics of modified coconut proteins in coconut skim milk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Siree Chaiseri
Nawarat Thanateweetrum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reducing diacetyl content in lager rice beer by high valine supplementation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sreymom Tith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,273
รวม 3,281 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 221,383 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 356 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 264 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 73 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 55 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 24 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 3 ครั้ง
รวม 222,163 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28