Siree Chaiseri. Antioxidant Activities and Antioxidative Components in Extracts of Alpinia galanga (L.) Sw.. (). Kasetsart University. Office of the University Library. : , เม.ย.-มิ.ย. 2552.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antioxidant Activities and Antioxidative Components in Extracts of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nopparat Mahae ;Siree Chaiseri | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Free Amino Acid and Reducing Sugar Composition of Pandan (Pandanus amaryllifolius) Leaves
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Vaewta Cheetangdee;Siree Chaiseri | บทความ/Article | |
| Effect of Chemical Reagents on Functional Properties of Mungbean Protein Products
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Namthip Wongpratheep;Thanong Pukruspan;Siree Chaiseri;Vanee Chonhenchob | บทความ/Article | |
| Application of the Dual Sorption Model for Water Adsorption of Maltodextrin Various DE
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Suched Samuhasaneetoo;Siree Chaiseri;Farhat, Imad A.;Tanaboon Sajjaanantakul;Rungnaphar Pongsawatmanit | บทความ/Article | |
| Antioxidant Activities and Antioxidative Components in Extracts of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nopparat Mahae ;Siree Chaiseri | บทความ/Article | |
| Process optimization using response surface design for diacylglycerol synthesisfrom palm fatty acid distillate by enzymatic esterification
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Songsri Santisawadi;Siree Chaiseri;Nakanyapatthara Jinda;Utai Klinkesorn | บทความ/Article |