Kamolwan Jangchud. Frying Process Improvement and Shelf Life Studies of Fried Boneless Salted Sepat-Siam. (). Kasetsart University. Office of the University Library. : , ก.ค.-ธ.ค. 2547.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| การปรับปรุงกรรมวิธีการทอดและอายุการเก็บรักษาของปลาสลิดเค็มทอด
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วารุณี สุวรรณจงสถิต;Warunee Suwanchongsatit | จินตนา อุปดิสสกุล | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Frying Process Improvement and Shelf Life Studies of Fried Boneless Salted Sepat-Siam
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warunee Suwanchongsatit;Chintana Oupadissakoon;Jirawan Yamprayoon;Kamolwan Jangchud | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Frying Process Improvement and Shelf Life Studies of Fried Boneless Salted Sepat-Siam
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warunee Suwanchongsatit;Chintana Oupadissakoon;Jirawan Yamprayoon;Kamolwan Jangchud | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Frying Process Improvement and Shelf Life Studies of Fried Boneless Salted Sepat-Siam
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warunee Suwanchongsatit;Chintana Oupadissakoon;Jirawan Yamprayoon;Kamolwan Jangchud | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of soaking time and cooking time on qualities of red kidney bean flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kamolwan Jangchud;Nongsuda Bunnag | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Effect of coating on doughnut cake preference using R-index
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Tunyaporn Sirilert;Anuvat Jangchud;Phaisan Wuttijumnong;Kamolwan Jangchud | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Effects of Composite Rice Flour and Water Content on Qualities of Thai Rice Cake
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kamolwan Jangchud;Manatsanun Boonthrapong;Witoon Prinyawiwatkul | บทความ/Article | |
| Frying Process Improvement and Shelf Life Studies of Fried Boneless Salted Sepat-Siam
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warunee Suwanchongsatit;Chintana Oupadissakoon;Jirawan Yamprayoon;Kamolwan Jangchud | บทความ/Article |