แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2008
Classification :.LCCS: TP416.M3
LCSH: Kasetsart University. Department of Food Science and Technology -- Dissertations
LCSH: Maize starch -- Analysis
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Created: 2008
Modified: 2552-07-16
Issued: 2009-07-08
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2551/OnanongTap/index.html
CallNumber: TP416.M3 .O52
eng
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 cert.pdf 505 KB16 2018-05-18 01:57:29
2 tp.pdf 26.54 KB4 2018-05-18 01:57:30
3 abst.pdf 612.83 KB18 2018-05-18 01:57:30
4 ack.pdf 33.06 KB4 2018-05-18 01:57:31
5 toc.pdf 66.51 KB4 2018-05-18 01:57:32
6 chapter1.pdf 36.15 KB11 2018-05-18 01:57:33
7 chapter2.pdf 1.14 MB16 2018-05-18 01:57:33
8 chapter3.pdf 154.9 KB15 2019-10-02 22:34:03
9 chapter4.pdf 2.21 MB19 2018-05-18 01:57:35
10 chapter5.pdf 27.48 KB10 2018-05-18 01:57:36
11 ref.pdf 66.57 KB16 2018-05-18 01:57:37
12 appdx.pdf 207.18 KB18 2020-04-28 15:30:08
13 biogh.pdf 27.33 KB5 2020-04-28 15:30:40
ใช้เวลา
0.035208 วินาที

Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
Title Contributor Type
Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
Siree Chaiseri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Siree Chaiseri
Title Creator Type and Date Create
The effect of fermentation and soaking times on pyrazine and acidity concentration of Thai Forastero cocoa beans
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Ikrawan, Yusep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of aroma impact compounds in fresh,heated and dried holy basil (Ocimum sanctum) Leaves
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sompoche Pojjanapimol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of maltodextrin composition on flavour retention of spray-dried microcapsules
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Suched Samuhasaneetoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Nopparat Mahae
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Premsiri Rotsatchakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification of aroma active compounds in flash fried rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Piyaluck Hongsa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in odor characteristics of canned coconut milk during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Patcharaporn Tinchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait ;Siree Chaiseri ;Wannee Jirapakkul
Tawipat Vijitpunyaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul ;Siree Chaiseri ;Onanong Tapanapunnitikul
Jeesuda Keatkrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri;Parichat Hongsprabhas
Wathanamon Chanjarujit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical and functional characteristics of modified coconut proteins in coconut skim milk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Siree Chaiseri
Nawarat Thanateweetrum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reducing diacetyl content in lager rice beer by high valine supplementation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sreymom Tith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 968
รวม 968 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 62,295 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,376 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 63,711 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124