Wiwut Daengsubha . A study on the microorganisms during the fermentation cycle in kapi (shrimp paste) production . Master's Degree(Biology). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 1970.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| A study on the microorganisms during the fermentation cycle in kapi (shrimp paste) production
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwut Daengsubha | Davi Yansugondha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| A study on the microorganisms during the fermentation cycle in kapi (shrimp paste) production
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Davi Yansugondha | Wiwut Daengsubha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Microbiological assay of vitamin B2 in typical foods of north-eastern part of Thailand
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Davi Yansugondha | Busaba Wanichai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bacterial study in wound infections and antibiotic sensitivity test
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Davi Yansugondha | Tanin Sasaluxnanon | วิทยานิพนธ์/Thesis |