Kanok-Orn Interapichet. Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures. (). มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี. : , .
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Kanok-Orn Interapichet | Lumyong Nukuew | บทความ/Article |
| Off-flavors in foods : 1. Environment contamination
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Kanok-Orn Interapichet | บทความ/Article | |
| Off-flavors in foods : 2. Genetics and diets
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Kanok-Orn Interapichet | บทความ/Article | |
| Predictability of barton's joint shear strength criterion using field-indentification parameters
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Kanok-Orn Interapichet | บทความ/Article |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Lumyong Nukuew | Kanok-Orn Interapichet | บทความ/Article |