จิรายุส วรรัตน์โภคา. TRANS-RESVERATROL AND OTHER PHENOLIC COMPOUNDS OF SOME SUT GRAPES AND WINES AND THEIR CHANGES DURING VINIFICATION PROCESS. Master's Degree(FOOD TECHNOLOGY). Suranaree University of Technology. : Suranaree University of Technology, 2005.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| TRANS-RESVERATROL AND OTHER PHENOLIC COMPOUNDS OF SOME SUT GRAPES AND WINES AND THEIR CHANGES DURING VINIFICATION PROCESS
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Jirayus Woraratphoka;จิรายุส วรรัตน์โภคา | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| TRANS-RESVERATROL AND OTHER PHENOLIC COMPOUNDS OF SOME SUT GRAPES AND WINES AND THEIR CHANGES DURING VINIFICATION PROCESS
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Jirayus Woraratphoka;จิรายุส วรรัตน์โภคา | วิทยานิพนธ์/Thesis | |
| การสกัดและฤทธิ์ทางชีวภาพของสารเบตา-กลูแคนจากดอกเห็ดและเส้นใยของเห็ดฟาง เห็ดนางรม และเห็ดขอนขาว
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน ชนิดา กุประดิษฐ์ ;อารยา รานอก;เสกสรร มังคลานันท์ ;วิชุดา กล้าเวช ;มารินา เกตุทัต-คาร์นส์ ; จิรายุส วรรัตน์โภคา;ศศิธร อินทร์นอก | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลอีสาน | งานวิจัย/Research report |