กำลังแสดงหน้าที่ 1/5
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร protein มีข้อมูลจำนวน 92 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Protein (34)
(1) การเพิ่มความเข้มข้นโปรตีนและการลดปริมาณเกลือในน้ำนึ่งปลาโดยใช้กระบวนการอัลตราฟิลเตรชันและไดอะฟิลเตรชัน
บูชิตา ตัณจะโนดม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) การศึกษาคุณสมบัติของสารยับยั้งจากแบคทีเรียต่อการเจริญของเชื้อก่อโรคในกุ้ง
อ้อยฤทัย อภิลักษ์กมล ;Oiruthai Apilukamol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) ผลของความเร็วไหลขึ้นต่อการสร้างตะกอนเม็ดของระบบบำบัดแบบยูเอเอสบีที่บำบัดน้ำเสียที่มีโปรตีนเป็นองค์ประกอบหลัก
สุภาภรณ์ สันทัดเสรีอนันต์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Characterisation of Protein Markers for Indicating the Maturity Stages of Plum and Nectarine fruits by HPLC
Aroonrat Anantathas;อรุณรัตน์ อนันตทัศน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Development of extruded high-protein, glutinous rice-based snack
Supat Chaiyakul, 1972- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Combining Ability of Inbred Lines Derived from Quality Protein Maize Populations
Peeranuch Jompuk;Wasana Wongyai;Somsak Apisitvanich;Chaba Jampatong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(7) Anatomical Characterization and Protein Profiles in Adventitious and Storage Roots of Two Commercial Thai Cassava Varieties
Siriporn Wechkrajang;Vichan Vichukit;Prachumporn Toonkool;Sutkhet Nakasathien ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(8) Detection of Quality Protein Maize (QPM) using Simple Sequence Repeat (SSR) Markers and Analysis of Tryptophan Content in Endosperm
Peeranuch Jompuk;Wasana Wongyai;Chaba Jampatong;Somsak Apisitvanich ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(9) Nutritional Evaluation of Tropical Green Seaweeds Caulerpa lentillifera and Ulva reticulata
Pattama Ratana-arporn;Anong Chirapart ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(10) Purification and determination of biochemical properties of the 42 kda protein from chick retina
Sunaree Rimlumduan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Proteomics of liver fluke opisthorchis viverrini: developmental stages in experimental hamsters.
Supatra Boonmee ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Differential liver protein expression of hamsters infected with Opisthorchis Viverrini
Jarinya Khoontawad ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Low heat full-fat soy flour : nutritional values, functional properties and potential food application
Pimpamas Panyajiva ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) The expression and detection of rice SFR2 in Escherichia coli and Pichia pastoris
Sasiprapa Kanjanawattana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Protein and Calorie Intake Patterns by Hebron University Students
Sabri SAGHIR;Jamal Abo OMAR ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(16) Effect of different nonprotein calories : nitrogen ratio of blenderized formulae on protein calories status in head injured patients
Pailin Santivoranan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Differential protein expression of Bithynia siamensis goniomphalos snail upon infection with liver fluke, Opisthorchis viverrini
Sattrachai Prasopdee ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Protein-calorie and carnitine statuses in surgical patients on total parenteral nutrition
Preeya Leelahagul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Effect of tube feeding formulas on essential fatty acid status in postoperative patients
Srijun Kuvijitsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Preparation and biological activity of Ovotransferrin from Siamese Crocodile and Soft-shelled Turtle
Likhid Keha ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Pilot scale production for Lysozyme from hen egg white
Patthana Tastub ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) The development of capacitive immunosensors to detect chitinase-like protein biomarkers
Wethaka Chaocharoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Modification of forward osmosis membrane to concentrate protein
Weerapong BootLuck ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Structure and function of outer membrane proteins from pathogenic bacteria
Anuwat Aunkham ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Isolation, expression analysis and characterization of EgNDL, a NDR-like protein in oil palm (Elaeis guineensis Jacq)
Kedsirin Ruttajorn;Alisa Nakkaew;Tanate Panrat;Arunrut Vanichanon;Amornrat Phongdara ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(26) Terminalia catappa Linn seeds as a new food source
Monthana Weerawatanakorn;Supatcha Janporn;Chi-Tang Ho;Visith Chavasit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(27) Extraction and physicochemical characterization of protein from moringa oleifera leaf
Roger Aime Raherison ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Protein adsorption on electrospun nylon-6 and nylon-6/chitosan nanofibrous membrane
Ratchanee Mongkollap ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Development of dry protein powder for intranasal delivery to brain via olfactory and respiratory regions
Wittaya Nakachon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Function and protein-protein interaction of chitin catabolic sensor/ kinase from Vibrio Harveyi
Prakayfun Ubonbal ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Investigation of rice serine carboxypeptidase-like (SCPL) proteins
Nikmah, Istiftakhun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Molecular construction and purification of screening-tagged tryptophan 2-monooxygenase
Sirus Kongjaroon;Duangthip Trisrivirat;Pimchai Chaiyen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(33) การผลิตเม็ดเจลชีวภาพสารแบคเทอริโอซินจากแบคทีเรียกรดแลคติกสายพันธุ์ Lactobacillus bulgaricus และ Streptococcus thermophilus สำหรับยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางเดินอาหารและส่งเสริมการเจริญด้วยสารสกัดโพลีแซคคาไรด์ของเห็ดกินได้
ณัฐวุฒิ มีศิลป์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(34) Developing database for perdiction of bioactive peptides derived from food product
Thitima Panyayai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Protein engineering (1)
(1) Structural analysis for protein engineering of a glycosynthase
Salila Pengthaisong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Protein adsorption (1)
(1) Curcumin nanosuspension: Screening for antioxidant and antibacterial activities and study of protein adsorption
Kittipoom Wanitchayadamkerng;Luu Phuong Thao;Waralee Watcharin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
4Protein aggregation (1)
(1) Strategies for alleviating in vitro low protein solubility in applied biotechnology and microbiology
Aiya Chantarasiri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
5Protein Analysis (1)
(1) Comparison of Kjeldahl and Combustion Methods for Determining Protein Contents of Some Food Using Data from Proficiency Testing
Wachira Singkong*;Anek Halee;Boonyakrit Rattanapun ;มหาวิทยาลัยราชภัฏกำแพงเพชร (บทความ/Article)
6Protein Analysis Swab (1)
(1) การทวนสอบระบบการล้างของโรงงานอาหาร
นภา จิระกิตติเจริญ;Napha Jirakitticharoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Protein binding (7)
(1) The Development of a simple method for hyaluronan determination using biotinylation technique
Wannarat Yingsang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Cloning and characterization of syntenin binding protein in black tiger prawn (Penaeus monodon)
Moltira Tonganunt ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Cloning and characterization of syntenin binding protein in black tiger prawn (Penaeus monodon)
Moltira Tonganunt ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Genetic expression of tagging proteins for immunological application and biological studies
Yaneenart Suwanwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Use of polyethylene graft maleic anhydride film for binding extractable proteins from natural rubber
Ladawan Watthanachote ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Synthesis of intermediates towards oseltamivir and theoretical prediction of their protein binding
Naruwan Pattarapongdilok ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Predicted IL-18/IL-18R Binding Improvement Through Protein Interface Modification with Computer-aided Design
Napat Prompat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Protein Biosynthesis (1)
(1) The effect of T-2 toxin on protein synthesis of AS-30D cells in vitro
Chollada Wittayagomol ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Protein C (1)
(1) Production and characterization of the recombinant capsid protein of dengue-2 virus in E.coli
Prapapun Ong-ajchaowlerd ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Protein C deficiency (2)
(1) Percutaneous Coronary Intervention in Patient with Protein C Deficiency
Phitsanu Boonprasert ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(2) Percutaneous Coronary Intervention in Patient with Protein C Deficiency
Phitsanu Boonprasert ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
11Protein Carbonylation (1)
(1) Glutathione metabolism in normal subjects and [beta]-thalasseemia/Hb E patients
Thongchai Tangjaidee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
12Protein channel (1)
(1) Sugar translocation by an unexpressed protein channel in E.COLI : single molecule dynamics
Watcharaporn Moonsap ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
13Protein concentration (1)
(1) Optimization of bovine serum albumin concentration and diafiltration via tangential flow filtration
Worrawich Boonpan;Natthapoom Thadalimawat;Pattarathorn Choosakvrrakul;Asawin Meechai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
14Protein conformation (1)
(1) Changes of biochemical, protein conformation and odor active compounds of silver carp washed mince as affected by ice storage of raw material
Sasinee Kunyaboon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
15Protein consumption (1)
(1) An investigation of factors that influence plant-based protein consumption among Thai millennials in Bangkok
Nutnaree Engpornprasit ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
16Protein content (7)
(1) Characteristics and functional properties of sarcoplasmic proteins from ornate threadfin bream Nemipterus hexodon
Nisanarth Krasaechol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effects of microbial transglutaminase on gelling property and protein cross-linking of different marine fish and shrimp
Atchara Tammatinna ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Increasing of protein content in feather meal by baker's yeasts
Palomrat Thongdonae ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Expression and characterization of the drought-tolerance protein in sugarcane (Saccharum officinarum L.)
Nisachon Jangpromma ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) การหาปริมาณของแข็งทั้งหมด ปริมาณเนื้อยางแห้ง และปริมาณโปรตีนด้วย เทคนิคสเปกโตรสโกปีย่านใกล้อินฟราเรด
รศ.สุพิชญ์พงศ์ ภูหวล;นายสายัญ พันธ์สมบูรณ์;ดร.ชนิดา เยรัมย์;ผศ. ดร. ประพัฒน์ศรี พันธ์ศรี;ดร. ดำรงค์ ก่องดวง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(6) Comparison between CCDC25 expression in sera of cholangiocarcinoma (CCA) and other non-communicable diseases (NCDs)
Apinya Jannawan;อภิญญา จันนาวัน ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Comparison between CCDC25 expression in sera of cholangiocarcinoma (CCA) and other non-communicable diseases (NCDs)
Apinya Jannawan;อภิญญา จันนาวัน ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
17Protein contents (2)
(1) Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Comparison of Kjeldahl and Combustion Methods for Determining Protein Contents of Some Food Using Data from Proficiency Testing
Wachira Singkong*;Anek Halee;Boonyakrit Rattanapun ;มหาวิทยาลัยราชภัฏกำแพงเพชร (บทความ/Article)
18Protein crystals (1)
(1) Papain crystallization using solvent freeze-out crystallizer
Chonut Xaiyathoumma ;Penchit Chitnumsub;Lek Wantha ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
19Protein Deficiency (1)
(1) Protein-calorie status and its associated risk factors in Ramathibodi hospital staff
Sutira Soipet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
20Protein delivery system (1)
(1) Nanoparticulate formation using polyelectrolyte complex between chitosan glutamate and shellac as protein delivery system
Pakorn Kraisit ;มหาวิทยาลัยศิลปากร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/5
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,372
รวม 3,380 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 169,738 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 91 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 64 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 12 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 10 ครั้ง
รวม 169,915 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104