กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร fish sauce มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fish sauce (16)
(1) รายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลา
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (งานวิจัย/Research report)
(2) Role of lactic acid bacteria on chemical compositions of fish sauce
Natteewan Udomsil ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Selection of extremely halophilic bacteria producing halophilic proteolytic enzyme for fish sauce production
Preeyanuch Bovornreungroj ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Evaluation of Thai fish sauce qualities by near-infrared spectroscopy
Pitiporn Ritthiruangdej ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Screening of Halophilic Lipase-Producing Bacteria and Characterization of Enzyme for Fish Sauce Quality Improvement
Werasit Kanlayakrit;Anan Boonpan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(6) Classification of Thai Commercial Fish Sauces by Near-Infrared Spectroscopy with Chemometrics
Pitiporn Ritthiruangdej;Thongchai Suwonsichon;Ozaki, Yukihiro ;Vichai Haruthaithanasan;Warunee Thanapase ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(7) Isolation and Characterization of Salt-Loving Protease Producing Bacteria form Fish Sauce Samples
Werasit Kanlayakrit;Preeyanuch Bovornreungroj ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(8) Production and Properties of protease produced by Thermotolerant bacteria isolated from the Thai Fish Sauce fermentation process
Siriporn Yossan;Alissara Reungsang;ยาซูดะ, มาซากิ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(9) Effect of tuna internal organs quality and the acceleration of protein hydrolysis on changes in fish sauce characteristics during fermentation
Sirima Disaraphong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง virgibacillus SP. SK1-3-7 ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลา
อังควิภา มนตรีวงษ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Selection and identification of extremely halophilic bacteria producing proteinases and volatile compounds in fish sauce
Sirinya Pongjanla ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Roles of microorganism in the traditional process of fish sauce fermentation : flavor and aroma
Jeerapun Worapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Modeling of transport phenomena and quality changes of fish sauce udergoing electrodialysis
Kuson Bawornruttanaboonya ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
Sornchai Sinsuwan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) The determination of histamine in fish sauce by liquid chromatography tandem mass spectrometry
Jirapatpong Senabut;Manoch Thanomwat;Supaporn Sangsrichan;Sakchai Satienperakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(16) Post-harvest handing affecting chemical quality of anchovy and fish sauce (Nam-pla) from natural fermentation process
Rojyotin Tiamsai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Fish sauce. (1)
(1) CHRACTERISTICS OF ENDOGENOUS PROTEINASES IN INDIAN ANCHOVY (Stolephorus spp.)
Patcharin Siringan;พัชรินทร์ ศิริงาน ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3fish sauces (2)
(1) Sensory Properties of Thai Fish Sauces and Their Categorization
Pitiporn Ritthiruangdej;Thongchai Suwonsichon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(2) Development of biological process for histamine degradation in fish sauce y immobilized whole cells of Natrinema gari BCC 24369
Siriporn Chaikaew ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,432
รวม 1,432 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 56,021 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,376 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 9 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 1 ครั้ง
รวม 57,436 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124