กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Vegetables มีข้อมูลจำนวน 7 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Vegetables (101)
(1) การใช้เทคนิค PCR เพื่อตรวจสอบเชื้อ Erwinia spp. สาเหตุโรคเน่าเละของผักภายหลังการเก็บเกี่ยว
ชลลดา โพธิ์ขำ;Chonlada Pokhum ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Novel sources of lipids and total phenolic compounds in Thai natural resources
Lifeng Yang ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) การเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนาการในข้าวและพืชผักที่ปลูก โดยใช้น้ำทิ้งจากระบบบำบัดน้ำเสียชุมชน และน้ำบาดาล : รายงานการวิจัย
ศักดา พรึงลำภู ;ธวัชชัย คำรินทร์;โพธิ์ศรี ลีลาภัทร์;บุญเหลือ พรึงลำภู;อดุง ศิลป์ประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(4) Efficiency of vegetable marketing practices of the Royal Project Foundation
Puttawan Kuntonthong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Efficiency of vegetable marketing practices of the Royal Project Foundation
Puttawan Kuntonthong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Efficiency of vegetable marketing practices of the Royal Project Foundation
Puttawan Kuntonthong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) The content of oxalic acid, calcium, phosphorus, magnesium and ascorbic acid in vegetables consumed by natived of Chiang Mai
Suree Kunterarak ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The Study of trypsin inhibitor in Thai-common used raw vegetables
Pornsri Ruengsinsuvit ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Application of farmer field school approach for pesticide-free vegetable production in peri-urban agriculture system
Chorpaka Waneesorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Biopesticidal effects of plant extracts on vegetable pests
Gomez, Jose Frazier Pallomina ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Antimicrobial Activities of Polyphenols from Indigenous Vegetables
Anchana Chanwitheesuk ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Determination of carbaryl in treated vegetables by high performance liquid chromatography
Chumni Sangphadee. ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Monitoring of carbaryl in water and soil samples from vegeteble fields at Ban Sop Pao in Lamphun province using high performance liquid chromatography
Somporn Chantara. ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Potential Application of Ascorbic Acid, Citric Acid and Oxalic Acid for Browning Inhibition in Fresh-Cut Fruits and Vegetables
Weerayuth Suttirak;Supranee Manurakchinakorn ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(15) Accumulation of heavy metals in vegetables and soil treated with sludge
Orathai Sukreeyapongse ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Evaluation of ARC-AVRDC regional training course in vegetable production and research : the case of China
Ginna G. Geal ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) A study on the oxalic acid content of some vegetables in Thailand
Orapin Suvachittanont ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) A study of the oxalic acid content of some vegetable from Northern and Southern parts of Thailand
Yenchit Promboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Extracts of Thai Indigenous Vegetables as Rancid Inhibitor in a Model System
Plernchai Tangkanakul;Gassinee Trakoontivakorn;Chansuda Jariyavattanavijit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(20) Analysis of community structure of Melientha suavis (Pak Waan Paa) forest nearby Huay Hin Dam village, Hod district, Chiangmai
Soonthorn Khamyong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(21) Antioxidant and immunomodulatory activities of Thai vegetable extracts on stimulated macrophages
Sirintorn Kantip ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Antioxidant and immunomodulatory activities of Thai vegetable extracts on stimulated macrophages
Sirintorn Kantip ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Pesticide-free vegetable production system : a case study of Nong Tum Village, Khon Kaen Province, Thailand.
Rawadee Khoyoon ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Alterations of nitric oxide production and phagocytic activity of mouse macrophages by local vegetable extracts
Krissadarut Leekhaosoong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Agromyzid Leafminers and their parasitoids on vegetables in Northern Vietnam
Dung, Dang Thi;Giang, Ho Thi Thu ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(26) Total antioxidant activity of local Thai vegetables and fruits
Roongpet Tangrassameeprasert;Pranithi Hongsprabhas;Patcharee Boonsiri;Tueanjit Khampitak;Pote Sriboonlue ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(27) Lycopene and beta-carotene contents of local Thai vegetables and fruits
เตือนจิต คำพิทักษ์ ;พจน์ ศรีบุญลือ ;พัชรี บุญศิริ ;รุ่งเพ็ชร ตั้งรัศมีประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(28) Simultaneous determination of carbaryl and carbofuran in vegetable samples using spectrophotometry
Suksant Karnsa-Ard ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Determination of antioxidant capacity and nutritive values of Pak-Wanban (Sauropus androgynus L. Merr.)
Narumon Benjapak;Prasan Swatsitang;Sayan Tanpanich ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(30) Effect of conventional cooking methods ; blanching, boiling, and stir-frying on Vitamin C, Tannin, and inositol Phosphated; penta and hexaphosphates contents in selected Thai vegetables
Weenanan Somsub ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) In-vitro bioavailability of calcium and the presence of some inhibitory factors in vegetables, legumes and seeds
Achiraya Kamchan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Mixed vegetables as a source of calcium in rice crisps ‪(Khaotang)‬
Suphanna Charoenkul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Study on accumulation and toxicity of arsenic and lead on some vegetables
Hataya Kanjanasombut ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) The opinion of people in Bangkok Metropolis towards chemical residue free vegetables
Napaporn Tengkaew ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Nitrate and nitrite contents in various types of vegetables from conventional, hygienic and organic cultivations
Amphika Poowanasatien ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Vegetable and flower growers' awarenesson harmful effects of pesticides and the relationship to application practices in Pyin Oo Lwin Towship, Myanmar
Theint Theint Aung ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Determinants of consumer preferences towards and willingness to pay for safety fresh fruits and vegetables in Bangkok and Chiang Mai urban areas
Rattiya Suddeephong Lippe ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Local alternative agriculture and neoliberal a genda : regulations of organic vegetable commodity networks in Chiang Mai Province, Northern Thailand
Wyatt, Brett Michael ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Detection of contaminated escherichia coli and salmonella spp. in export vegetable production by molecular biology techniques
Piyamat Somphee ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Detection of contaminated escherichia coli and salmonella spp. in export vegetable production by molecular biology techniques
Piyamat Somphee ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Total antioxidant capacity of some Thai indiginous vegetables found in phitsanulok
Janya Sang-arun ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Changes in nitrate and nitrite levels in home and commercially processed pickled mustard greens
Charnya Teerapittayanon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Effect of cooking processes on lead and cadmium content in vegetables and estimated daily intake
Aroon Pumcharoen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster
Janpen Saksitpitak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Phytosterol content and antioxidant activities in common Thai vegetables
Khwankaew Dhanasettakorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Antimutagenicity of water extract from Thai indigenous vegetables using somatic mutation and recombination test
Sutinee Saseelung ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Effect of blanching boiling and stir-frying on total iron vitamin c phytate and tannin content in Thai vegetables
Wanpen Suttikomin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Study on storage life extension of vegetable by aloe vera gel solution
Wannee Apirukkhit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Study on storage life extension of vegetable by aloe vera gel solution
Wannee Apirukkhit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Using of water treatment sludge from frozen seafood factory for vegetable production
Mattana Khemthong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Accumulation of aluminium and zinc in chinese convolvulus planted in sida soil enriched with mixed compost and bottom ash
Methawee Sitthisart ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Changes of acidity and soluble iron contents in the vegetables boiled at various times
Sumonmas Hongdusanee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Psychosocial and sensory factors associated with fruit and vegetable consumption among adolescents in Khon Kaen province
Thitikan Chaosap ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Factors influencing farmers' participation in organic vegetable production for self reliance in Nong Saeng Village, Northeast Thailand
Chung, Bonhee ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Phytochemical contents, antioxidant and antibacterial activities of Northeast Thai edible plants
Pornkamon Sakong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Factors affecting adoption towards organic vegetable production in Sam Sung District, Northeast Thailand
Shahidul Islam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Safe vegetable farmers' Knowledge, Attitude and Practice (KAP) towards organic vegetable production in Sam Oang and Sawang Villages, Sam Sung District, Northeast Thailand
Mondal, Shimul ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) Study of chemically-available iron and its relation with total iron, phytate, crude fiber and vitamin C contents in vegetables
Nuntachit Boonmongkol ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) Anticancer activity of the extracts of Thai indigenous cruciferous vegetables
Piman Pocasap ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(60) Anticancer activity of the extracts of Thai indigenous cruciferous vegetables
Piman Pocasap ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Factors influencing vegetable farmers’ marketing choices and impact of channel characteristics on sale proportions in Khon Kaen, Thailand
Mukiama, Bessy Kajuju ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Factors influencing vegetable farmers’ marketing choices and impact of channel characteristics on sale proportions in Khon Kaen, Thailand
Mukiama, Bessy Kajuju ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Effect of vegetable eating on the levels of nitrate and nitrite in urine and saliva
Nantawan Wongwongsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Effects of dietary fat and [beta]-carotene from green leafy vegetable supplementation on vitamin A nutrition in preschool children
Roongsiri Kamtrakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Nitrate in green leafy vegetables and its role on the possible in vivo formation of n-nitroso proline in school children
Anchanee Utaipatanacheep ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(66) Farmers' Perception and adaptation in organic vegetable production for sustainable livelihood in Chiang Mai Province
Nathitakarn Pinthukas ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) Evalution of antioxidant and antiglycation activities in culinary plants
Khwanta Kaewnarin ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(68) Peroxidase in Thai vegetables
Patcharee Boonsiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(69) Study on the cross - border circulation model of agricultural productsa case study of Yunnan vegetable export in Thailand
Fu Rao ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(70) การใช้สีจากพืชเพื่อการสร้างสรรค์ผลงานศิลปะ
สี แสงอินทร์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(71) Spring greens peroxidase and its applications
Xiaoyan, Xie, 1957- ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(72) Perchlorate analysis of vegetables grown in Chiang Rai, Thailand
Sodkaneung Dachpanya;Phuangpetch Saysanguan;Prachak Inkaew;Siwaporn Praman;Thaneeya Hawiset ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(73) Correlation and path coefficient analysis for yield and its components in vegetable soybean
Teerawat Sarutayophat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(74) Influence of seasons, different plant parts, and plant growth stages on saponin quantity and distribution in Bacopa monnieri
Watoo Phrompittayarat;Kanchalee Jetiyanon;Sakchai Wittaya-areekul;Waraporn Putalun;Tanaka, Hiroyuki;Khan, Ikhlas;Kornkanok Ingkaninan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(75) Factors affecting consumers' decision to purchase VietGAP vegetables in Hanoi, Vietnam
Nhung Thi Thai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) Pesticide productivity of vegetable production in Cambodia
Phearun Heng ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(77) Pesticide productivity of vegetable production in Cambodia
Phearun Heng ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(78) Orgamarket: competitor analysis, marketing strategy, and operational strategy
Noriyo Kawabata ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(79) Marketing place and promotion of high safety vegetable No.8
Watcharaporn Singsamran;Jarut Dhitivara;Komsan Theeraphuceh ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(80) Effect of Organic Amendments on Vegetables Growth in Pot Experiment
Ngo, My Ngan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(81) Functional properties of vegetable powder and the application in pudding for elderly
Chanika Chimkerd;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(82) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(83) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(84) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(85) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(86) What Da Farm operation strategy
Nattawut Tangsupakitwong ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(87) What Da Farm backgrond and reasons for a business
Matteo Lamaro, Anthony ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(88) What Da Farm Sales Strategy
Surasak Hirunvivatkul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(89) What Da Farm projected financial plan
Torsak Triphattanakarn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(90) Consumer behavior towards vegetables in Sri Lanka
Tennakoon, Godakande Arachchilage Shanika Anauradhi ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(91) Nutritional properties of nine microgreens consumed in Thailand
Jareerat Chunthawodtiporn.;Thanyatorn Kuengsaard.;Benya Manochai.;Peerapong Pornwongthong. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(92) Effect of vermicompost on growth, yields, and disease occurrence of cucumber (Cucumis sativus L.) under greenhouse condition
Sopheak Tith;Panida Duangkaew;Chaowanee Laosuthipong;Sararat Monkhung ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(93) Application of micro-nano bubbles combined with sanitizers for washing process of leafy vegetables
Pitirat Klintham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(94) Application of micro-nano bubbles combined with sanitizers for washing process of leafy vegetables
Pitirat Klintham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(95) Multi-objective vehicle loading and routing problem for fresh fruit and vegetable transportation
Supisara Krairiksh ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(96) Evaluation of antioxidant capacity and sub-chronic toxicity of Dolichandrone Serrulata (Wall. ex DC.) seem. flowers on reproductive system of male rats
Chadaporn Chaimontri ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(97) Food loss in vegetable production for large scale farming in Hot district, Chiang Mai province
Pichayapak Channiyamathorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(98) Food loss in vegetable production for large scale farming in Hot district, Chiang Mai province
Pichayapak Channiyamathorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(99) Antioxidant activity and biological properties of Thai local vegetables in community forest, Trat province
Pakaporn Pangputhipong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(100) Effect of microwave cooking on the quality of riceberry rice and vegetables
Chin, Lyda ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(101) Development of organophosphate pesticide residues detection in vegetables by near infrared spectroscopy technique
Atchara Sankom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Vegetables - Drying (1)
(1) Functional properties of vegetable powder and the application in pudding for elderly
Chanika Chimkerd;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3Vegetables - Preservation (1)
(1) Functional properties of vegetable powder and the application in pudding for elderly
Chanika Chimkerd;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
4Vegetables Analysis (2)
(1) Perchlorate analysis of vegetables grown in Chiang Rai, Thailand
Sodkaneung Dachpanya;Phuangpetch Saysanguan;Prachak Inkaew;Siwaporn Praman;Thaneeya Hawiset ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) Analysis of chlorpyrifos and some toxic heavy metals in vegetables from Chiang Khan district Loei province
Napatsorn Wongpriaw;Suwatchai Misuna;Niramon Srichana;Thitinun Thammasom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
5vegetables safety (1)
(1) ความรู้การจัดการปัจจัยการผลิตพืชปลอดภัยของเกษตรกร กรณีศึกษาชุมชน สลวง - ขี้เหล็ก อำเภอแม่ริม จังหวัดเชียงใหม่
สามารถ ใจเตี้ย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (บทความ/Article)
6Vegetables –– Exports (1)
(1) Barriers identification for implementing cold chain management : vegetable export (Yunnan-Thailand)
Hongxiu Lai ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Vegetables. (1)
(1) Development of liquid chromatography-mass spectrometry for quantitative determination of purines and uric acid in Thai vegetables
Narisa Rukdee. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,253
รวม 4,255 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 100,258 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 30 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 100,325 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124