กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Thai food มีข้อมูลจำนวน 8 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Thai food (25)
(1) Ais success of Thai foods businesses:an empircal investigation of its antecedents and comnsequences
Wathana Yeunyong ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Pattern of management and production of Thai kitchen
Premruetai Yambunjong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Pattern of management and production of Thai kitchen
Premruetai Yambunjong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Glycaemic index and glycaemic load and acute effect on cardiovascular system of Thai foods
Benja Sealim ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) The development of web database system for nutritive values of Thai foods
Chanida Kornsingh ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Flavonoid content and free radical scavenging activity of herbs commonly used in Thai dishes
Pimporn Dangubon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Capacity enhancing program of Thai food SMEs
Voranun Suwanpidokkul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Thai food-health food
Wongtip Titayastan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) The development of Thai food based dietary guidance : quantification of food for daily consumption
Kitti Sranacharoenpong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) The effect of soy sauce on iron absorption from Thai diets
Anuchit Somharnwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
Suchada Suphanpayak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Development of reference recipes for commonly consumed Thai side dishes and their nutritive values
Pattaya Maruekin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Civilized and cosmopolitan : the royal cuisine and culinary culture in the court of king rama the fifth
Ladapha Pullphothong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Civilized and cosmopolitan : the royal cuisine and culinary culture in the court of king rama the fifth
Ladapha Pullphothong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Development of E- learning on Thai food through internet
Narong Sompong;Cherdpong Kheerajitt ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(16) Antioxidant and antimicrobial activities of Thai culinary herb and spice extracts and application in comminuted meat products
Kanok-on Nugboon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Constructing Thainess within international food space : Thai gastronomy in five-star hotels in Bangkok
Niphatchanok Najpinij ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Constructing Thainess within international food space : Thai gastronomy in five-star hotels in Bangkok
Niphatchanok Najpinij ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) The explore to consumer reaction based on perception toward Thai food and Thai restaurant in UK
Worakamol Wisetsri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (งานวิจัย/Research report)
(20) Thai food Image recognition using convolution neural network with dropout technique
Niti Natephakdee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Thai food Image recognition using convolution neural network with dropout technique
Niti Natephakdee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) A proposal for a study on the Thai traditional food market in Chinese
Guiyu, Su;Pharatt Run ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(23) Development and characterization of Thai fish cake (Tod mun pla) fortified with Sago palm weevil larvae (Rhynchophorus ferrugineus)
Passakorn Kingwascharapong ;วิทยาลัยดุสิตธานี (งานวิจัย/Research report)
(24) Thai to Chinese translation framework for Thai dishes
Zhenyu, Chen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Bacterial communities in Lanna pickled mustard green and fermented soy bean from three ethnic groups in Mae Hong Son province and development of product from isolated bacterial strain
Rujipas Yongsawas ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Thai Food and drug administration (1)
(1) Cost determinants of the Thai Food and Drug Administration (FDA)
Wanida Kaewpanukrungsi ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Thai Food Business (1)
(1) แนวทางการบริหารจัดการธุรกิจอาหารไทยเพื่อส่งเสริมการท่องเที่ยวเชิงอาหารผู้สูงอายุชาวไทย ในเขตกรุงเทพมหานคร
โกสินทร์ ปานแย้ม ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Thai food culture (1)
(1) การอนุรักษ์ คุณสมบัติทางเคมี ขนาดตลาดและพฤติกรรมการบริโภคมันพื้นเมือง (Dioscorea spp.) ในศูนย์การศึกษาหนองระเวียง จังหวัดนครราชสีมาและพื้นที่ใกล้เคียง
ประชิต อยู่หว่าง;Luis Ernesto Garcia Gracia;รัตนจิรา รัตนประเสริฐ;ธนนันต์ อยู่หว่าง;กรุณรัตน์ สกุลนามรัตน์;ดุษฎี เทียมเทศ บุญมาสูงทรง;เสาวลักษณ์ จิตต์น้อม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
5Thai food industry (2)
(1) Determinants of success in new product development in Thai food industry
Pisit Dhamvithee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The effects of government assistance on the entrepreneurs' intention to internationalize : an empirical study of Thai entrepreneurs in food business
Tanyaporn Soontornthum ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Thai food menus (1)
(1) The analysis of the translation strategies used in translating Thai food menus of the Michelin Guidebook 2021
Phimlapat Thaweewattana ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Thai food processing industry (1)
(1) Firms, Universities, and governmental agencies in the context of the innovation system of the Thai food processing industry
Phakpoom Tippakoon ;มหาวิทยาลัยนานาชาติเอเชีย-แปซิฟิก (บทความ/Article)
8Thai foods (2)
(1) Functional properties for health in Thai foods using In Vitro model
Chitraporn Ngampeerapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Functional properties for health in Thai foods using In Vitro model
Chitraporn Ngampeerapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 27
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,137
รวม 4,164 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 127,000 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 54 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 36 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 127,116 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124