กำลังแสดงหน้าที่ 1/17
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Tea มีข้อมูลจำนวน 335 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Tea (68)
(1) Comparative analysis of organic and conventional tea production systems in the North mountainous and mid-hill region, Vietnam
Nguyen, Chi Trung ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Canopy structure and root architecture in Miang-Based agroforestry systems
Sayan Tanpanich ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effacacy of catechins from green-tea extract in free-radicaland non-transferrin-bound iron (NTBI) chelation in B-halassemic serum
Chonthida Thephinlap ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Analysis on the sustainability of a forest-tea production system : a case study in Ban Kui Tuai, Tambon Pa Pae, Amphoe Mae Taeng, Changwat Chiang Mai
Castillo, Donato Romubo C. Del. ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effects of Potting Media and Fertilizer Applications on some Growth Characteristecs of Tea Tree (Melaleuca alternifolia (Maid.&Bett.)Cheel) Grown at Lad Krating Plantation,Chachoengsao
Suwimon Uthairatsamee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) The effect of brewed tea on nonheme iron availability from rice-based test meals by in vitro method
Nuthathai Sutthiwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) ความสัมพันธ์ระหว่างปริมาณคาเทชินในยอดชากับการแสดงออกของยีนที่เกี่ยวข้อง
ศิริพัชร์ กังแฮ ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Investigation of conditions for assam green tea extraction and separation
Wati, Renita ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Effects of physical, chemical and biochemical treatments on tea cream formation in concentrated black tea
Nailun, Muhammad Rafiq ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effects of physical, chemical and biochemical treatments on tea cream formation in concentrated black tea
Nailun, Muhammad Rafiq ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effects of physical, chemical and biochemical treatments on tea cream formation in concentrated black tea
Nailun, Muhammad Rafiq ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effects of physical, chemical and biochemical treatments on tea cream formation in concentrated black tea
Nailun, Muhammad Rafiq ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Iron-chelating property of green tea extract in iron-overload status
Sakaewan Ounjaijean ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Protection by extract from mulberry herb tea strain Burirum 60 against somatic genotoxicity induced by urethane in drosophila
Rattanaporn Boonjarat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Molluscicidal effect of Garcinia mangostana and Camellia oleifera extracts on Bithynia, Pomacea and Lymnaea Snails: Intermediate hosts of various parasites
Ratchadawan Aukkanimart ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) The study of brainwave and attentive process in cumulative drinking black tea
Ekasit Lalitsuradej ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) The study of brainwave and attentive process in cumulative drinking black tea
Ekasit Lalitsuradej ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Determination of oxalate content in tea samples by high performance liquid chromatography
Nunticha Mahanin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
Linna Tongyonk ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effects of electrolyzed water on postharvest quality and pesticide residue reduction in fresh tea shoots
Kyaw, Myo Thiha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Analysis of processing practices and product quality of tea in local small-scale tea processing units in Wawee Sub District, Mae Suai District, Chiang Rai Province, Thailand
Jakob Johannson ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Resurgence of Chinese tea consumption as “High Culture” in contemporary Bangkok metropolis
Sakaorat Harnkarnchanasuwat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Complete report effect of secreted enzymes extracted from bacillus subtilis TN51 and saccharomyces cereviceae culturing media on aromatic constituents in tea (camellia sinensis)
Siam Popluechai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(24) Complete report effect of secreted enzymes extracted from bacillus subtilis TN51 and saccharomyces cereviceae culturing media on aromatic constituents in tea (camellia sinensis)
Siam Popluechai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(25) Full report effect of tea infusion conditions on alminum and manganese concentrations
Phunrawie Promnart ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(26) Full Report development of flow injection analysis-spectrophotometry for rapid determination of total polyphenols in tea plant extracts and tea products
Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(27) Full report bioactive substances from tea (Camellia sinensis)
Suwanna Deachathai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(28) Full report bioactive substances from tea (Camellia sinensis)
Suwanna Deachathai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(29) Molluscicidal activity of saponins from tea seeds Camellia oleifera Abel. on golden apple snails Pomacea canaliculata Lamarck
สุพรรษา กิจประยูร ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) In vitro antioxidant and antidiabetic properties and digestion stability of herbal tea made from leaves of moringa (moringa oleifera), banaba (lagestroemia speciosa L.) and tea (camellia sinensis l.)
Afifah, Rufnia Ayu ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Full research report investigation of caffeine content in Chiang Rai tea : Effects of tea varieties, tea types, and brewing conditions
Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(32) The redesign of the tea pot
Wang Bo ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Chemical constituents and antioxidant activity of Camellia sinensis var. assamica
Pasinee Chaichana;Sunanta Wangkarn;Nuchnipa Nuntawong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(34) Alteration of phenolic content and antioxidant capacity of mature Assam tea leaves by solid state fermentation using Trichoderma sp. isolate NTY211
Usa Kritsadaruangchai;Phanuphong Chaiwut;Putarak Chomnunti;Warin Intana;Angkana Saikeur;Sarita Sangthong;Punyawatt Pintathong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(35) Solid state fermentation of by-products from assamtea leaves with trichoderma spp.
Usa Kritsadaruangchai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Solid state fermentation of by-products from assamtea leaves with trichoderma spp.
Usa Kritsadaruangchai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Fabrication of particles from tea polyphenol extract for anticancer activity
Puttikorn Pukfukdee ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) A new host report of Diaporthe manihotia (Diaporthales, Ascomycota) from Camellia sp. in Yunnan province, China
Abeywickrama PD;Wanasinghe DN;Karunarathna SC;Jayawardena RS;Hyde KD;Zhang W;Li X;Yan J ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(39) Effect of solid state fermentation with Trichoderma spp. on phenolic content and antioxidant capacities of mature Assam tea leaves
Usa Kritsadaruangchai;Phanuphong Chaiwut;Putarak Chomnunti;Narit Thaochan;Angkana Saikeur;Punyawatt Pintathong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(40) Effect of adding soy milk, cow milk, rice milk, and almond milk on antioxidant capacity in English breakfast tea
Sajjaporn Innipal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Effect of adding soy milk, cow milk, rice milk, and almond milk on antioxidant capacity in English breakfast tea
Sajjaporn Innipal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Identification of tea varieties collected from northern of Thailand using DNA barcodes
Phijittra Umalee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Identification of tea varieties collected from northern of Thailand using DNA barcodes
Phijittra Umalee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Identification of tea varieties collected from northern of Thailand using DNA barcodes
Phijittra Umalee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Identification of tea varieties collected from northern of Thailand using DNA barcodes
Phijittra Umalee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Determinants of tourists’ expenditure on tea souvenirs: an empirical evidence from the tea tourism in Thailand
xiaohui fu ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Bring beverage culture for modern urban lifestyle
Yujing Zheng ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Improvement of polyphenol and antioxidant extraction process from Miang for functional food ingredient development
Nalapat Leangnim ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) การพัฒนาเครื่องดื่มคอมบูชาจากชาสมุนไพรและชาดอกไม้ที่มีฤทธิ์ยับยั้งเอนไซม์กลูโคซิเดส
นิสา ร่มส้มซ่า ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(52) Analysis on the influencing factors of network integrated marketing on the sales of brand milk tea taking honey snow ice city as an example
Yang Hong ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) การอบแห้งชาดอกกุหลาบด้วยอากาศความชื้นสัมพัทธ์ต่ำ
มาศสุภา ทองนาค;Madsupa Thongnak ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Development of colorimetric methods for determination of total phenolic content in tea
Phackjira Prasitthirotjanayut;Yanwisa Rodma;Kelly M. Boonloed;Anukul Boonloed ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(55) Comparison of chemical and functional properties from different tea types to Dried Butterfly Pea Flower
Jieyan Zhang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Comparison of chemical and functional properties from different tea types to Dried Butterfly Pea Flower
Jieyan Zhang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Ferrocene-bearing tea polyphenol particles as anticancer drug carriers
Punnawich Phaiyarin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) Determinants of customer loyalty towards Zhang Yiyuan Tea
Zhao, Haoran ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) Evaluate the green tea quality through post-fermentation utilizing Eurotium cristatum
Hayesalea, Daria ;Antikan Klomchit;Phattharasaya Rattanawongkun;Nattakan Soykeabkaew ;Siraprapa Brooks ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(60) Efficiency of commercial tea against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Mantana Boonnucht;Paweena Kumpai;Kotchapon Martpaijit;Rawinan Chanthabut;Siriporn Pranee;Jiravich Methewiroon;Sirapan Sukontasing;Patamaporn Umnahanant;Sirinit Tharntada ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(61) The Impact of trust building on online purchase intention: The Case of Yunnan Pu-erh tea market
Zhu, Yanrong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Rapid quality determination of mulberry leaf tea during storage using electronic nose and electronic tongue
Anchalee Ruengdech ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Rapid quality determination of mulberry leaf tea during storage using electronic nose and electronic tongue
Anchalee Ruengdech ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Evaluation of tea leaf disease identification based on convolutional neural networks VGG16, ResNet50, and DenseNet169 image recognitions
Deng, Xianghong;Chonlatee Photong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(65) A study of the influencing factors of new style tea marketing : a case study of Hey-Tea
Shi Guoyin ;มหาวิทยาลัยสยาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(66) Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
Saynamphung Tongsai. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) Spiritual and natural aspects in relation to narratives of ancient tea gardens through installation art
Tian, Li ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Tea - - Antioxidant (1)
(1) Application of antioxidant and antimicrobial properties of Chiang Rai assam green tea infusion in food model system
Kristanti, Risky Ayu ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Tea - - Thailand, Northern (1)
(1) Investigation of conditions for assam green tea extraction and separation
Wati, Renita ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Tea - -Thailand, Northerm (1)
(1) Application of antioxidant and antimicrobial properties of Chiang Rai assam green tea infusion in food model system
Kristanti, Risky Ayu ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Tea and coffee store (1)
(1) A study of factors influencing the purchase of high-sugar-content beverages at tea-and-coffee stores in Thailand
Chonthicha Sakdapanichkul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Tea business (1)
(1) The Innovative value curve of tea business creates brand awareness
Chaw Su Kyi ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Tea cafe (1)
(1) The study of unmet needs of instant tea product in Thai consumers : new opportunities for new product in Thai market
Warakorn Teepprasarn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8TEA CBC (1)
(1) การเข้ารหัสข้อความสั้นบนโทรศัพท์มือถือโดยใช้ Tiny Encryption Algorithm ร่วมกับ Cipher Bolck Chaining
นัธพงษ์ ดอนกลาง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9tea fungus (2)
(1) Efficacy of Fermented Teas in Antibacterial Activity
Sulak Talawat;Pimpan Ahantharik;Sajeena Laohawiwattanakul;Apinya Premsuk;Sunanta Ratanapo ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(2) การเจริญเติบโตของ tea fungus ในน้ำชาที่มีความเข้มข้นต่างกัน
สุมาลี พิชญางกูร;ส่งศรี กุลปรีชา ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
10Tea in art (1)
(1) Bring beverage culture for modern urban lifestyle
Yujing Zheng ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11tea infusion (2)
(1) Effects of tea infusion condition on aluminum and manganese concentrations
Phunrawie Promnart;Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(2) Full report effect of tea infusion conditions on alminum and manganese concentrations
Phunrawie Promnart ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
12Tea leaves (2)
(1) The use of tea (camellia sinensis), mullberry (Morus alba) and cassava (Manihot esculenta) Leaves as a nutural carotenoid source in fancy carp (Cyprinus carpio)
Bundit Yuangsoi ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Synthesis of molecular imprinted polymers for extraction and determination of flavonoids in tea leaves
Angkana Chaipuang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
13Tea oil (1)
(1) Analysis of organic components in Bio-Oil samples from Tea Waste by Gas Chromatography-Mass Spectrometry and Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatograpy
Rueansap Charoenphon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
14Tea plant (1)
(1) Seasonal dynamics of phyllosphere fungi of Camellia sinensis (L.) O. Kuntze from the plantations of Tripura, Northeast India
Sharma D;Singha R;Saha AK;Das P ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
15Tea Processing (2)
(1) Effects of Tea Processing on Antioxidant Agents in Green Tea
Kritsada Kovittayavong ;กฤษฎา โกวิทยะวงศ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
16Tea products (1)
(1) Full research report investigation of caffeine content in Chiang Rai tea : Effects of tea varieties, tea types, and brewing conditions
Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
17Tea Residue (1)
(1) Feasibility Study of the Use of Residue from Tea Manufacturing Process
Prakaithip Ekwongsupasarn;ประกายทิพย์ เอกวงศ์ศุภศาล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
18Tea Trade (11)
(1) Prices and demand determinants for tea in Indonesia
Setiarto, Ito Mukti ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The poterntial of agro-tourism in Sri Lanka:a case study of the tea industry
S.I.A.U.K. De Silva ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) ต้นทุนการผลิตชาในภาคเหนือของประเทศไทย
ชูศรี เที้ยศิริเพชร ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) ต้นทุนการผลิตชาในภาคเหนือของประเทศไทย
ชูศรี เที้ยศิริเพชร ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) The Innovative value curve of tea business creates brand awareness
Chaw Su Kyi ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) The redesign of the tea pot
Wang Bo ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Health-conscious consumer behavior towards sweetened tea beverage in Thailand
Kashiwa, Michiko ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The poterntial of agro-tourism in Sri Lanka : a case study of the tea industry
De Silva, S.I.A.U.K. ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) The study of unmet needs of instant tea product in Thai consumers : new opportunities for new product in Thai market
Warakorn Teepprasarn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Understanding of consumers' behavior and perceptions toward tea compared to coffee in the Bangkok area
Poramin Tanwattana ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) An economic analysis of tea industry in Nepal
Silwal, Bishnu Bahadur ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
19Tea tree oil (2)
(1) Development of solar oven for controlling fungus in tea oil seeds
Pairoj Duangnakhon;Supakit Thepbundit;Mingkwan Somphruek ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) The Effect of different emulsifiers on the release characteristic of main component of tea tree oil gel formulstions
Wanwaew Aiembhugdi ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
20tea trees (1)
(1) Tea Cultivation Natural Forest in Northen Thailand : A Case Study on Rational Forest Management
Watanabe, Hiroyuki;Takeda, Shinya;Abe, Ken-ichi;Ken Kawat;Morita, Manabu;Soontorn Khamyoung;Choob Khemnark ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/17
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 19
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,999
รวม 2,018 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 200,669 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 245 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 225 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 81 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 24 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 6 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 201,260 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124