กำลังแสดงหน้าที่ 1/2
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Starch มีข้อมูลจำนวน 30 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1starch (107)
(1) การศึกษาคุณลักษณะของแป้งที่แยกได้จากเหง้าพุทธรักษากินได้ (Canna edulis)
วัชรินทร์ จันทร์สุวรรณ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) ศึกษากระบวนการอัดรีดของ Breathable polyolefin films
ชฎารัตน์ เขียนประสิทธิ์;Chadarat Kheanprasit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Extrusion Study of Breathable Polyolefin Films
Chadarat Kheanprasit;ชฎารัตน์ เขียนประสิทธิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Debranched waxy rice starch-fatty acid complexes and their pharmaceutical applications
Songwut Yotsawimonwat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Modification of cassava starch by heat-moisture treatment as a tablet disintegrant
Songwut Yotwimonwat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (บทความ/Article)
(6) The assessment of the relationship between structure and functional property of rice starch
Piyarat Noosuk ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Isolation and characterization of starch debranching enzyme from tuber of cassava Manihot esculenta crantz
Wasin Sinlapawisut ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Chemical modification of cassava starch for tensile properties of degradable polyethylene sheets
Prodepran Thakeow ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Characterization of starch debranching enzyme from tuber of cassava Manihot esculenta crantz cv. KU50
Thippawan Kornsiripanya ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Purification and characterization of glucoamylase from endophytic fungus EF6
Patcharaporn Tangngamsakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Isolation and characterization of isofroms of soluble starch synthase from cassava Manihot esculenta CRANTZ cultivar Kasetsart 50 tubers
Thanade Paoin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Cyclodextrin production from rice starch
Tipsupar Malai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Physicochemical properties of modified cassava flour and starch for corrugated board adhesive
;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(14) Association study of soluble starch synthase IIa (SSIIa) and alkali disintegration in rice mutant
Wasawee Konggarean ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) The Chemical and Physico-Chemical Properties of Sorghum Starch and Flour
Hathaichanok Chanapamokkhot;Masubon Thongngam ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(16) Effect of Lactic Acid Fermentation on Physico-chemical Properties of Starch Derived from Cassava, Sweet Potato and Rice
Kanjana Chinsamran;Kuakoon Piyachomkwan;Vilai Santisopasri;Klanarong Sriroth ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(17) Enzyme-resistant starch type III production from high amylose rice starch and application in low glycemic index butter cake
Jirapa Pongjanta ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Preparation and properties of thermoplastic starch/clay nanocomposites
Sureerat Chaiekpanya;Kanoktip Boonkerd;Saowaroj Chuayjuljit ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(19) การเตรียมแผ่นฟิล์มจากแป้งข้าวเจ้าและมีน้ำมันหอมระเหยเป็นส่วนประกอบ เพื่อใช้ในช่องปาก
จิราภรณ์ ขันถม;เจษฎา เครือศรี ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) การศึกษาความคงตัวของแป้งอะคริลาไมด์เพื่อเป็นสารช่วยแตกตัวในตำรับยาเม็ด
กุณฑลี ละม่อม;ปวีณา ตั้งตระกูล ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) ผลของการเติมแป้งและสตาร์ชดัดแปรต่อคุณสมบัติด้านเนื้อสัมผัสของขนมอบกรอบจากแป้งข้าวเหนียว
รวิวรรณ วงษ์มณีเทศ;รวิวรรณ วงษ์มณีเทศ ;มหาวิทยาลัยศิลปากร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) ผลของสตาร์ชดัดแปรต่อลักษณะคุณภาพของข้าวแผ่นกรอบ
ทิพคณา พิเชษฐนาวิน;ทิพคณา พิเชษฐนาวิน ;มหาวิทยาลัยศิลปากร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Preparation and application of carboxymethyl yam (Dioscorea esculenta) starch
Ornamphai Suwithayapan ;มหาวิทยาลัยศิลปากร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Effect of different beta-glucans on the gelatinization and retrogradation of rice starch
Rawiwan Banchathanakij ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Determination of iodide in pharmaceutical samples by gas diffusion flow injection using iodine-starch reaction
Kanchana Uraisin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Determination of iodide in pharmaceutical samples by gas diffusion flow injection using iodine-starch reaction
Kanchana Uraisin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Physical and rheological properties of starch-gum mixtures during pasting
Montri Chaisawang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Modification, characterization and utilization of various starch types and zeta potential for the determination of protein content of rice flour and degree of substitution of rice starch phosphates
Rungtiwa Wongsagonsup ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Genotyping of starch content of cassava ‪(manihot esculenta crantz)‬ using microsatellite and AFLP markers
Weeradej Khonsuntia ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Physical and rheological properties of mixture of waxy corn starch and hydrocolloid dispersions during and after heating
Piyada Achayuthakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Effect of hydrocolloids on physical and rheological properties of rice starch
Jetnapa Techawipharat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) In vitro ‪ "rapidly available glucose (RAG)" value use as an indicator for glucose response after digestion of thai rice and rice products
Narumol Ratanakonpun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Preparation and characterization of annealed-enzymatic hydrolyzed tapioca starch and the utilization in tableting and studies on the retrogradation of succinate rice starch and rice starches of various cultivars through the rheological property characteri
Tuangporn Tukomane ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Effect of osmotic pressure treatment in comparison with the heat-moisture treatment on the physicochemical properties of potato sago and maize starches
Chirdchan Pukkahuta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles
Napaporn Sermsai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Gelatinization and retrogradation of rice starch-xanthan mixtures : effects of molecular weight of xanthan and different salts
Yuvaret Viturawong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Uncovering genes involved in cassava starch biosynthesis through suppression subtractive hybridization
Jaruswan Warakanont ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Application of cDNA-AFLP in differential gene expression of cassava storage root in dry crop
Jittrawan Thaiprasit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Effect of edible bilayer films from sodium caseinate and fat on survival of immobilized bifidobacterium in tapioca starch beads
Panida Rattanapitikorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) การเคลือบแป้งเพื่อการพัฒนาเป็นอาหารเสริมสุขภาพ : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์
จักรพันธ์ ศิริธัญญาลักษณ์ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(41) Structure and physicochemical properties of heat-moisture treated waxy and normal starches
Wittawat Jiranuntakul ;วิทวัส จิรนันทกูล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
Saranya Huangiam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Effect of temperature cycling on Retrogradation of rice starch in the presence of different [beta]-Glucans
Athit Charoenwuttichai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Expression of strach branching enzyme genes cloned from cassava Manihot esculenta crantz and immunological monitoring of the enzymes
Surachai Yaiyen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Expression of strach branching enzyme genes cloned from cassava Manihot esculenta crantz and immunological monitoring of the enzymes
Surachai Yaiyen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) ประสิทธิภาพของเชื้อไรโซเบียมที่ใช้กากตะกอนจากระบบบำบัดน้ำเสียและจากโรงงานน้ำตาลที่ผ่านการฉายรังสี: I. เป็นวัสดุพาหะในสภาพเรือนทดลอง
วิทยา ธนานุสนธิ์;ศรัณยา เปียแดง ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(47) The development on healthful benefits of butter cookies by addition of resistant starch
Watanakul Mungkalarungsi ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Effect of cellulose nanowhiskers' pH on properties of starch-based bionanocomposities films
Nunin Aksornthong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Production, characterizations and utilization of acid-modified tapioca starch
Napaporn Atichokudomchai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Enzymatic production of cyclodextrins from sago starch
Nisanart Charoenlap ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Isolation and characterization of flour and starch from seeds of malva nut fruit
Waratchaya Ekprarinyarak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Physical and rheological properties of starch-chitosan mixtures during pasting
Supawadee Chawanthayatham ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Preparation and characterixation of keratin blend films for using as drug delivery systems
Patcharida Chaosri ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Preparation and characterixation of keratin blend films for using as drug delivery systems
Patcharida Chaosri ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Towards enhancement of grafting performance and water absorption of cassava starch graft copolymer by gamma radiation
Nispa Meechai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Photo-Biodegradation of LDPE /banana starch films
Usarat Ratanakamnoun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) The modification of tapioca starch by esterification technique
Pratumgaysorn Triwises;Yupaporn Ruksakulpiwat;Chaiwat Ruksakulpiwat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(58) Comparison of amylose and starch contents between Awn seed and Awnless seed of upland rice (Oryza sativa L. var. Pae Taw Gaw Bi) at Prachuap Khiri Khan Province
Aumaree Dueanchai;Taweesak Techakriengkrai;Pantipa Na Chiangmai;Yupa Pootaeng-on;Chanika Chanthasa;Amporn Jamphol;Porntip Pasukamonset;Kansuda Wunjuntuk;Mana Kanjanamaneesathian;Saowapar Khianngam ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) Preparation and properties of oxidized starch using hydrogen peroxide as oxidizing agent
Yossathorn Tanetrungroj;Jutarat Prachayawarakorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(60) Properties of cassava starch film cross-linked by tartaric acid
Naruenart Thessrimuang;Jutarat Prachayawarakorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(61) Investigation on barriers for native cassava starch supply chain for export in Ayeyarwaddy region, Myanmar
Cho, Yee Lay ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Utilization of pumpkin powder in bakery products
Jirapa Pongjanta;Angkana Naulbunrang;Siriporn Kawngdang;Tippawan Manon;Thirawat Thepjaikat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(63) Structure and functional properties of starch andflour from bambarra groundnu
Piyarat Sirivongpaisal ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(64) Impact of hydrogenated starch hydrolysate on glass transition,hygroscopic behavior and crystallization of isomalt-based systems
Kanitha Tananuwong;Pakamon Pabhasiriwart ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(65) Effect of starch types on properties of biodegradable polymer based onthermoplastic starch process by injection molding technique
Yossathorn Tanetrungroj;Jutarat Prachayawarakorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(66) Physicochemical properties of cassava starchand starch-keratin prepared biofilm
Oluwasina Olugbenga Oladayo;Umunna Queendaline;Olusegun Sunday Joseph;Wahab Oluwasegun ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(67) Characterization and nixtamalization of pigeon pea Cajanus cajan L. Millsp. starch
Piyanuch Roskhrua ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(68) Bioconversion of cassava starch to bio-ethanol in a single step by co-cultures of Amylomyces rouxii and Saccharomyces cerevisiase
Pa-nga Yeunyaw;Thalisa Yuwa-amornpitak ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(69) Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
Jeesuda Keatkrai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(70) Effect of cassava root hardness on rasping performance
Nisarat Niramitvasu ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(71) Effect of chicken manure and cassava starch manufacturing wastes on cassava grown on a Dan Khun Thot soil
Thanis Nilnoree ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(72) Surface modification of starch grains by adsorption of stearic acid using supercritical fluid technology
Thanakorn Khroengkhamjornki ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(73) Preparation and characterization of starch-based composite foams
Dujdao Preechawong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(74) Physical properties of ethylene vinyl acetate copolymer and starch blends as biodegradable hot melt adhesive
Chestha Ninlahat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(75) Degradation of starch-based high density polyethylene blends containing a prooxidant additive
Watanaporn Pornsiripong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) Effect of maturity on in vitro starch digestibility of Saba banana Musa saba (Musa acuminata x Musa balbisiana)
Florencio Collado Reginio Jr.;Sunantha Ketnawa;Takeo Shiina;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(77) Effect of rice bran protein and cassava starch ratio on physical, mechanical and structural properties of rice bran protein-cassava starch composite film
Sucheera Somboonsub;Supawan Thawornchinsombut ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(78) Glycerol and acid-base enhancing heat-moisture treatments of starches and application of the modified starch as oil absorbent
Chatsachee Chatpapamon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(79) Study on mechanical properties of starch-based HDPE blends
Sawitree Petchuay ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(80) Processability and mechanical properties of HDPE film containing starch as a filler
Suppawat Suranakapan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(81) Studies on rheology and microstructure of starch-based HDPE blends
Thipa Naiyawat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(82) Mechanical properties and microstructure of chitin-filled HDPE blend
Metinee Chaovirakij ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(83) Physicochemical properties, techno-functionality, and resistant starch of green fragrant banana flour
Kunchaporn Thawornlamlert;Areerat Nonsawang;Jirarat Anuntagool ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(84) The roles of alkali and salt treatment on molecular alterations of starch and salt crystallization
Kamolwan Israkarn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(85) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(86) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(87) Effects of starches and plasticizers on starch-based film properties
Hoang Phuong Nguyen Vu ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(88) Structural and thermal characteristics of debranched starches complexed with lauric acid
Suchitra Wongprayoon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(89) Effects of cooking methods on starch fractions in Thai Jasmine rice and riceberry, and their colonic fermentation
Francis Ayimbila ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(90) Properties of wheat gluten/cationic starch biofoam
Athiti Numkhaw;Sudsiri Hemsri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(91) Effect of drying temperature on physicochemical properties and resistant starch in unripe banana flour obtained from Kluai Khai Pratabong (Musa acuminata, AAA Group) and its application in a soup product
Waraporn Kusalaruk;Panitnart Auputinan;Trakul Prommajak;Xedzro, Christian ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(92) Preparation and characterization of starch films reinforced with citrate cellulose nanocrystals
Prapaporn Nakarat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(93) Solid-state modification of tapioca starch using non-thermal plasma
Natchanon Srangsomjit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(94) Bioactive nanocomposites base on starch and its derivative for multi-application
Artjima Ounkaew;อัจจิมา อุ่นแก้ว ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(95) Effect of osmotic pressure treatment in comparison with the heat-moisture treatment on the physicochemical properties of potato sago and maize starches
Chirdchan Pukkahuta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(96) Application of bio-based thermoplastic starchpolylactic acidpolybutylene adipate-co-terephthalate film for the modified atmosphere packaging of red chili and ginger
Balanon, Dane Archibald G. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(97) Effect of coir fibers and their acid hydrolyses on properties of thermoplastic starchpoly(Lactic acid)coir fiber composites
Patra Chotiprayon. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(98) Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
Wathanamon Chanjarujit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(99) Development of edible film from acetylated starch and pea protein isolate composite using blown-film for food packaging
Kedpraveen Huntrakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(100) Study on the albumin/starch scaffold for biocompatibility of living cells
Thridsawan Prasopdee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(101) Microstructural, dehydration, rehydration properties of rice starch granule in noodle as affected by water and oil addition using vacuum impregnation
On, Leakhena ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(102) Hydrothermal treated v-amylose-polyphenol complexes on rice starch digestibility
Patarawadee Sudlapa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(103) Impact of surface roughness and starch molecular characteristics on heat seal property of edible films
Vu, Hoang Phuong Nguyen ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(104) Effect of Pineapple Stem starch feeding on rumen microbial fermentation, blood metabolites, growth performance, carcass characteristics and meat quality of tattening Cattle
Anchalee Khongpradit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(105) Interaction of xanthan gum and different amylose rice starches under dry heat treatment
Jian, Su ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(106) Genetic diversity of rice blast fungus in Thailand and molecular interaction between effector protein, AVR-Pik and resistance protein from rice
Apinya Longya ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(107) Preparation and characterization of bio-packaging films derived from mung beans
Kanpicha Sirijaroensombat;Supranee Kaewpirom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2starch accumulation and microalgae (1)
(1) High Biomass Production and Starch Accumulation in Native Green Algal Strains and Cyanobacterial Strains of Thailand
Somrak Rodjaroen;Niran Juntawong;Aparat Mahakhant;Kazuhisa Miyamoto ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
3Starch adsorption (1)
(1) Hydration related properties of ethanol-treated starch and its applications
Sarifudin, Achmat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Starch biosynthesis (3)
(1) Development of Secondary Structure Analysis Tool for Identifying Starch Synthase Isoforms
Weerayuth Kittichotirat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) การปรับปรุงวิถีการสังเคราะห์แป้งในพืชโดยวิธีการวิเคราะห์เชิงเปรียบเทียบในระดับจีโนม
ปภาพิต อิงคสุวรรณ ;Papapit Ingkasuwan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Modeling and Simulation of Starch Biosynthesis in a Tuber Plant
Piyaporn Saraboon;ปิยพร สาระบูรณ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Starch Bland (1)
(1) Effects of starch and pro-oxidant contents on properties of LDPE/ETHYLENE-DIENE copolymer blends
Sunan Wichitkhachee ;มหาวิทยาลัยบูรพา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Starch Crops (4)
(1) Physicochemical characteristics of starches and combining ability for starch pasting viscosity in waxy corn
Danupol Ketthaisong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Self-assembly and crystallization of debranched rice starches in relation to enzyme digestibility
Worawikunya Kiatponglarp ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of maturity on in vitro starch digestibility of Saba banana Musa saba (Musa acuminata x Musa balbisiana)
Florencio Collado Reginio Jr.;Sunantha Ketnawa;Takeo Shiina;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(4) Improvement of Gelling Characteristics of Debranched Cassava Starch and Its Application in Soft-Gel Soup
Putri Meutia Sari ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Starch debranching enzyme (1)
(1) Characterization of starch debranching enzyme from tuber of cassava Manihot esculenta crantz cv. KU50
Thippawan Kornsiripanya ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8starch degradation (1)
(1) Cloning and Molecular Characterization of a- and b-Amylase Genes from Cassava (Manihot esculenta Crantz)
Pradit Lengbamroung;Vichan Vichukit;Visser, Richard G.F;Sutkhet Nakasathien ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
9Starch delivery system (1)
(1) การพัฒนาระบบนำส่งแป้งสู่ลำไส้ใหญ่เพื่อเป็นอาหารเสริมสุขภาพ
บุษบัน ศิริธัญญาลักษณ์ ;สุพร จารุมณี;ศิริวิภา ปิยะมงคล;ทรงวุฒิ ยศวิมลวัฒน์ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
10Starch Digestibility (1)
(1) The stability of tea (Camellia Sinensis) catechins and their Inhibition of starch digestion in various tea types
Gunthawan Apinanthanuwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11starch esters (1)
(1) Modification of Cassava Starch by Esterification and Properties of Cassava Starch Ester Films
Sudarat Jerachaimongkol;Vanee Chonhenchob;Onanong Naivikul;Ngamtip Poovarodom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
12Starch Extraction (2)
(1) ผลของพันธุ์และอายุเก็บเกี่ยวมันสำปะหลังต่อปริมาณการใช้น้ำในการสกัดแป้งของหน่วยสกัด
เกษศิรินทร์ ฤทธิแสง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The Effects of Angle and Velocity of Water Injection during Starch Extraction on Starch Extraction Efficiency
Wanwisa Wisitrungraung;วรรณวิสาข์ วิศิษฏ์รุ่งเรือง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
13Starch Film (2)
(1) การพัฒนาสารตรึงกลิ่นในบุหงาและดอกไม้แห้งโดยใช้ฟิล์มแป้ง
ปานทิพย์ บุญส่ง;Panthip Boonsong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Modification of Cassava Starch by Esterification and Properties of Cassava Starch Ester Films
Sudarat Jerachaimongkol;Vanee Chonhenchob;Onanong Naivikul;Ngamtip Poovarodom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
14starch foam (1)
(1) Development of Biofoam Trays from Cassava Starch Blended with Citric Acid-modified Starch and Sugarcane Bagasse Cellulose Fiber
Nattaporn Khanoonkon;Pornthep Yenpirun;Sunee Chotineeranat;Pathama Chatakanonda ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
15STARCH GELATINIZATION (1)
(1) Microwave effect on the gelatinized conditions on tapioca and glutinous rice starches
;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
16Starch in medicine (3)
(1) Determination of iodide in pharmaceutical samples by gas diffusion flow injection using iodine-starch reaction
Kanchana Uraisin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Potential of modified starches prepared from various types of native starch through hydroxypropylation and carboxymethylation as film former
Tippawan Tehkhunmag ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Tablet filler/binder properties of pregelatinized starch prepared from hydrochloric acid treated corn, glutinous rice and tapioca strach
Neeranard Jinachai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
17Starch industry (1)
(1) Application of cleaner technology to reduce starch and electrical energy losses in native starch industry case study : Tang Song Chua Flour Mill Limited Partnership at Rayong province
Sukumal Ahingsako ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
18Starch modified (1)
(1) การเตรียมและการหาลักษณะเฉพาะของแป้งดัดแปรทางเคมี เพื่อใช้เป็นคอมแพททิบิไลเซอร์ของพอลิเมอร์เบลนด์สลายตัวทางชีวภาพที่มีพอลิ(แอล)แลกไทด์ เป็นองค์ประกอบหลัก
รัตน์ฐาภัทร บุญเกิด;ศศิธร อินทร์นอก;รุ้งลาวัลย์ สมสุนันท์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
19starch molecular structure (1)
(1) Effect of Dry- and Wet-Milling Processes on Chemical, Physicochemical Properties and Starch Molecular Structures of Rice Starches
Anocha Suksomboon;Onanong Naivikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
20Starch Noodles (1)
(1) การศึกษาการทำวุ้นเส้นจากถั่วเขียวพันธุ์ต่างๆที่ปลูกในพื้นที่จังหวัดพระนครศรีอยุธยา
ทศพร นามโฮง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/2
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,547
รวม 3,557 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 191,110 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,624 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 485 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 79 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 193,351 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212