กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Soybeans มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Soybeans (16)
(1) Effects of chitosan on Fusarium Solani causative a soybean related-sudden death syndrome pathogen
Kanignun Kotchadat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Isoflavones content from soy and soy products consumption among working age women
Worrapreeya Tamwongwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The role of luxR homolog of xanthomonas axonopodis pv glycines is important for virulent in soybean
Tiyakhon Chatnaparat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Calcium fortification in soybean milk and in-vitro bioavailability
Piangjan Chaiwanon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability
Piyanun Sanguanpruke ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
Piya-anong Prairahong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) A study on factors affecting soybean yield
Surat Parnklai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The influence of soybean compared with soybean-egg diets on protein-calorie status and protein metabolism in healthy men
Preeya Leelahagul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Mutagenic potential of Thai fermented soy bean products and their nitrosated products
Ratiya Charoensakdi ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Formulation of high fiber bakery products and Thai traditional sweets containing soybean hulls
Manee Arpanantikul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effect of soybean-based formula supplementation on lipid status in patients with type II hyperlipoproteinemia
Wasana Stitchantrakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effect of soybean-based formula intake on lipid status in healthy adults and patients on tube feeding
Anchalee Prasapairin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Effect of soybean-based formula intake on protein-calorie status in healthy adults and patients on tube feeding
Jinda Kanthatasiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Utilization of irradiated flour to reduce bacillus cereus in soybean paste fermentation
Monchaya Romwapee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Elimination of microorganisms in soybean paste by gamma radiation
Chonticha Chowvalitnitithum ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) The studies of urate oxidase and diamine oxidase in plants
Utaiwan Thamrongyouth ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Soybeans as food (2)
(1) Production of Kapi from mungbeans and soybeans using isolated bacterial strains
Suttida Wittanalai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Production of Kapi from mungbeans and soybeans using isolated bacterial strains
Suttida Wittanalai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,457
รวม 1,457 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 55,819 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,376 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 9 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 1 ครั้ง
รวม 57,234 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124