กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Soups มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Soups (6)
(1) Mutagenicity of chicken soup onion chicken soup and their nitrosated products using the somatic mutation and recombination test
Morakot Papassiripan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Comparison and prevention on mutagenicity presented after nitrite treatment between chicken soup prepared in the presence and absence of Chinese herb recipes
Nattha Pattanakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of viscosity on sensory profile and consumer perception case study of soup- based products
TingChen, Chang.;Nantawan Therdthai.;Aussama Soontrunnarudrungsri. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(4) Effect of viscosity on sensory profile and consumer perception case study of soup- based products
TingChen, Chang.;Nantawan Therdthai.;Aussama Soontrunnarudrungsri. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(5) Effect of drying temperature on physicochemical properties and resistant starch in unripe banana flour obtained from Kluai Khai Pratabong (Musa acuminata, AAA Group) and its application in a soup product
Waraporn Kusalaruk;Panitnart Auputinan;Trakul Prommajak;Xedzro, Christian ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(6) Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder
Warintorntip Pakjirasirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Soups. (2)
(1) The effect of viscosity on physical, chemical properties and saltiness perception case study of soup-based products
Chang, Tingchen. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of split-gill mushroom powder, microwave heating and steaming under high pressure on saltiness and umami of clear soup
Vimolpa Hiranpradith. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,256
รวม 1,257 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 66,301 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,378 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 67,719 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124