กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Snack foods มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Snack foods (28)
(1) Development of an extruded snack supplemented with fish protein and N-3 fatty acids
Nantipa Pansawat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Development of extruded high-protein, glutinous rice-based snack
Supat Chaiyakul, 1972- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The development of an optimisation process in product development of mango gel snacks
Apinya Ekpong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Consumer research techniques to design a new snack product.
Wiwat Wangcharoen ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Promotion of fruit consumption for substitution of snack among school children, grade 5 in Bangkok Municipality
Rapeephun Katesira ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) In vitro ‪ "rapidly available glucose (RAG)" value use as an indicator for glucose response after digestion of thai rice and rice products
Narumol Ratanakonpun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Formulation of snack bars containing soy protein ingredients
Philaiphan Panyeam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) A self-regulation program on decreasing junk-food consumption among students in Bumrungwitthayathonburi Primary School Bangkok
Kanistha Chanchay ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Use of pork blood curd in the fortification of Thai snack food (Kaow Kreb Ghung)
Marisa Benyasut ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
Suchada Suphanpayak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development of extruded snacks from germinated Khao Dawk Mali 105 and Hom Nin Brown rice flour fortified with xanthones
Parisut Songtip ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Behavior of snack consumption among school children in rural
Laddawan Limpijarnkit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) The “Naughty but Nice” conflict between the ID and the super-ego in young persons in Bangkok Metropolis, Thailand consuming packaged snacks
Cherdphan Sukonpongpao ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of a healthy snack using banana with high resistant starch as a functional ingredient
Fatima Masood ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Utilization of squid fin for production of crispy squid snack
Saranporn Sarakul;ศรัณย์พร สาระกูล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Utilization of squid fin for production of crispy squid snack
Saranporn Sarakul;ศรัณย์พร สาระกูล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Determine a trend of healthy snack for targeting a health conscious urban women customer in Thailand
Rapat Lertwattananonth ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) แผนธุรกิจสำหรับผลิตภัณฑ์ขนมทางเลือกสำหรับเด็กแพ้นมวัวในช่วงอายุต่ำกว่า 10 ปี
ดวงกมล ลิลิตกานต์พจน์;Duangkamon Lilitkarnpot ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Development of functional extruded snacks from brown rice and brewer spent grain
Satayut Tangkulboriboon;ศตายุ ตั้งกุลบริบูรณ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Undersranding the factors that affect parents to give or buy snack for their children
Wichupa Lomtakul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Effects of protein content and extrusion condition on properties of Mung Bean Snacks
Sunantha Tangrujiwatanachai;สุนันทา ตั้งรุจิวัฒนชัย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Production of drum dried snacks from squid fin
Kanyarak Meesat;กัลยรักษ์ มีสัตย์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) The Influence mechanism of the new retail model on consumer intention to buy snack food in Guizhou
Qian Wei ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) The Influence mechanism of the new retail model on consumer intention to buy snack food in Guizhou
Qian Wei ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Electrostatic powder coating of seasonings in deep-fried banana chips
Nattarika Thupphutsa;Khongsak Srikaeo;Nutsuda Sumonsiri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(26) Enhancement of Cassava Croaker (Pseudotolithus senegalensis) nuggets using Thai indigenous brown rice flour emulgel
David Oppong ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) The Influence of snack food brand image and perceived value on Guizhou consumer purchase intention
Long Xiangyu ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) The Influence of snack food brand image and perceived value on Guizhou consumer purchase intention
Long Xiangyu ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Snack foods. (1)
(1) Characteristics and process optimization of rice snack (Khao Tan) puffing by home microwave oven
Vattana Mom. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 27
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,138
รวม 4,165 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 127,329 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 54 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 36 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 127,445 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124