กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Sausages มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Sausages (18)
(1) Study on bioavailability of calcium lactate from chicken eggshell and its application in nham (thai-style fermented pork sausage)
Wichittra Daengprok ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Characterization, identification and selection of lactic acid bacteria isolated from Thai traditional fermented sausage (MHOM) for their potential use as starter cultures
Wannee Samappito ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Phoshorylated mungbean protein concentrate : funtional properties and potential food applications
Aunchalee Aussanasuwannakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Formulation of Vienna sausages containing reduced fat and sodium and modified fatty acid pattern
Sappanyoo Charoensook ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Formation of N-nitrosopiperidine in sausages
Ownitee Penpain ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Temperature survey and microbial quality of chicken sausages during storage distribution in cold chain
Ashadi Bin Yaacob ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Temperature survey and microbial quality of chicken sausages during storage distribution in cold chain
Ashadi Bin Yaacob ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The effect of kefir starter on Thai fermented sausage product
Marisa Jatupornpipat;Payom Keatikumjorn;มาริสา จาตุพรพิพัฒน์;พยอม เกียรติกำจร ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(9) Optimization of exopolysaccharides production by weissella confusa NH02 isolated from Thai fermented sausages
Wararat Wongsuphachat;Aran H-Kittikun ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(10) Applicability of demineralized milk whey powder in cooked sausage production
Aleksandr Lukin ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(11) Effect of Dried Tomato Waste Powder on Quality Attributes of Frankfurter Sausage from Thai Native Beef
Sarong So ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effect of Dried Tomato Waste Powder on Quality Attributes of Frankfurter Sausage from Thai Native Beef
Sarong So ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) การต้านอนุมูลอิสระและการต้านจุลินทรีย์ของน้ำส้มสายชูหมักและสารสกัดจากผลมะยมในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกสดรสต้มยำ
ธีรนัย ทิพวรรณ์ ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Study on utilization of protein isolate from yellow stripe trevally (Seloroides leptolepis) in fat-reduced and soybean oil replaced pork back-fat sausages
Nopparat Cheetangdee ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (งานวิจัย/Research report)
(15) Contamination of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and influence of wood types on qualities and PAHs in smoked sausages
Jak-anan Malarut ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Improving Color of Sausages Using Gac Fruit and Garlic Leaf Powders
Nachayut Chanshotikul ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) ผลของวัตถุปรุงแต่งจากพืชและน้ำมันหอมระเหยต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาไส้กรอกไก่
ปฐวี เพิ่มวงศ์นิติกร;Patawee Permvongnitikorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Risk assessment and the production of cured meat products with low residual nitrite
Patapee Sengboontan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Sausages. (2)
(1) Temperature survey and microbial quality of chicken sausages during storage distribution in cold chain
Ashadi Bin Yaacob ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Development of mushroom sausage added with tamarind seed flour of Dong Kui community enterprise, food production and processing Phetchabun Province
Suwimon Theakthum.;Hathainuch Janchaiyaphoom.;Thongchai Khrueaphue. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 11
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,080
รวม 3,091 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 109,221 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,488 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 240 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 53 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 9 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
รวม 111,031 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212