กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Rice products มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Rice products (27)
(1) Effects of chemical fertilizers and crop residues on productivity of rice-based cropping systems in Cambodia
Poch Kep ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Genotypic variation in responses to aerobic and anaerobic condition in rice
Nednapa Insalud ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of dry-and wet-milling processes on rice flour, rice starch and rice noodle properties
Anocha Suksomboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) An alternative approach of idea generation in food product development process
Kallayanee Tengpongsathon ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Training needs on rice production of Thai Farmers: a case study at Muang and Tum villages, Ban Tum subdistrict, Muang district Khon Kaen province, Thailand.
Rithy, Chea ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Financial and production functions of rice farming analysis : a case study of Lardlumkeaw district, Pathumthanee province
Chaisiri Kumchatpai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Assessment of farmers' criteria on management practice for flooded rice production system in deepwater rice area
Chitnucha Buddhaboon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (บทความ/Article)
(8) Optimization of enzymatic extraction condition of black glutinous rice milk for fermented rice product
Pornrawin Chaikham ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Benefit of using rice for local whisky production : case study of Maetun subdistrict, Omkoi, Chiangmai province
Teeranong Sakulsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) A comparative study on cost-benefit of rice-fish culture under different rates of chemical fertilizer application in Bangplama district Suphanburi province
Lakkana Kaewvichit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Reduction of chemical fertilizer application in integrated farming : a case study of rice fish culture in Bangplama district Suphanburi province
Yupa Khunnarong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
Sudarat Chiangpha ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodle
Yafei Liu ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of crude protein hydrolysate from rice bran-based functional drink
Parichart Thamnarathip ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Bioactive activities of rice bran protein hydrolysate
Samuchaya Ngamsuk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Starch digestibility of hydrothermal treated germinated brown rice to reduce blood glucose
Weeranut Wanwarothorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Understanding the effect and functionality of protein isolates and hydrocolloids on the dough rheological ad physico-chemical properties of sheeted-baked gluten-free rice products
Natthakarn Nammakuna ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding Product
Natcha Phantuwong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Technical Efficiency in Rice Production of Farmers in Cooperatives in Chau Thanh District, Kien Giang Province, Vietnam
Cao Minh Tuan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Heat penetration and retrogradation during storage of legumes mixed brown glutinous rice product packed in retort pouch and can
Pornpun Wiruch ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of rice noodles
Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(22) Effects of natural fermentation on the rice slurry properties related to rice paper production
Bussaya Phattra;Metinee Maweang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(23) Effect of modified cassava starches on textural characteristics of fresh wheat egg noodles
Wascharin Udchumpisai;Yuree Wandee;Ditpon Kotatha;Dudsadee Uttapap ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(24) Development of rice bran wax-nanofibrillated cellulose emulsion coated paper for food grade packaging
Thuchayaporn Thuchayapukdee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Microstructural, dehydration, rehydration properties of rice starch granule in noodle as affected by water and oil addition using vacuum impregnation
On, Leakhena ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Effect of levilactobacillus brevis TISTR 860 and lactiplantibacillus plantarum TISTR 951 on gamma-aminobutyric acid and other physicochemical properties in fermented rice flour and rice noodles (Kanomjeen)
Chonnipa Chittrakhani ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Rice roasting machine using infrared ray
Juckamas Laohavanich;Suphan Yangyuen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2rice products online market system (1)
(1) การเพิ่มประสิทธิภาพการบริหารจัดการระบบตลาดสินค้าข้าวออนไลน์ของเครือข่ายสมาชิกกลุ่มออร์แกนิก อำเภอสันทรายเชียงใหม่
อนุชา กันทรดุษฎี ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (งานวิจัย/Research report)
3Rice products. (2)
(1) Characteristics and process optimization of rice snack (Khao Tan) puffing by home microwave oven
Vattana Mom. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Innovative development of novel synbiotic products using Thai pigmented rice and honey
Swe, Zin Myo. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 11
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,048
รวม 3,059 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 109,319 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,488 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 240 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 53 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 9 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
รวม 111,129 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212