กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Rice flour มีข้อมูลจำนวน 5 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Rice flour (41)
(1) Rheological property of rice flour-based batter compared to wheat flour-based batter
Amornrat Mukprasirt ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) การศึกษาผลของอุณหภูมิการเก็บรักษาต่อสมบัติการปล่อยสารจากฟิล์มประกอบของแป้งข้าวเจ้าและไข่ขาว
ศิริชัย ตินนวร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) ผลของขนาดอนุภาคและความเสียหายของแป้งข้าวเจ้าต่อคุณสมบัติของเส้นก๋วยเตี๋ยว
ฑิฆัมพร คุณาธรรม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Cyclodextrin production from rice starch
Tipsupar Malai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Formation of solid foam structure and oil absorption of fried snacks from rice flour composities
Sasikarn Kithikorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of accelerated aging on functional properties of rice grain and flour
Teerarat Likitwattanasade ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Development of cross-linked carboxymethyl modified rice starch as tablet disintegrant
Rungsiri Suriyatem ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Modification of rice flour and starch by heat-moisture treatment and its utilization in alkaline rice noodle
Chutima Chaichaw ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Rice protein crosslinking by transglutaminase and pea protein isolate : Its effect on physicochemical properties of rice flour gel
Papichaya Netrprachit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effect of plasticizer active groups on quality of rice flour gel and dough
Thongkorn Ploypetchara ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effects of moisture content, shape and particle size of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose on tabletting
Ratchada Pattanasombatsakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodle
Yafei Liu ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Preparation and characterization of novel biodegradable blend from silk fibroin and rice starch
Anucha Racksanti ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose as direct compression diluent
Vasinee Limwong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีในการผลิตแป้งชุบทอด
ละอองวรรณ ศรีจันทร์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (บทความ/Article)
(16) The production and evaluations of modified rice starch as directly compressible diluent
Wanlop Weecharangsan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Effect of banking on digestion of lipids in fat-blended rice flour based food
Orathai Tangsathichot;อรทัย ตั้งสถิตโชติ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effect of steaming on digestion of lipids in fat-blended tice flour based food
Usani Chirojchaturont;อุษณี จิโรจจาตุรนต์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Development of instant noodles from high-iron rice and iron-fortified rice flour
Suparat Reungmaneepaitoon;Chomdao Sikkhamondhol;Chansuda Jariyavattanavijit;Chowladda Teangpook ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(20) Development of gluten-free rice spaghetti from rice flour, egg white protein powder, and soy protein isolate using twin-screw extrusion
Pakkawat Detchewa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Development of high-fiber dried rice noodle from modified rice flour
Pornpimon Kasikitwiwat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Study of tabletting properties of modified rice starch prepared by spray drying technique and crosslinking reaction
Siriyos Timaroon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Physicochemical and cooking properties of the rice noodles as affected by green banana flour
Praeploy Muss-odee;Tidarat Yodyoy ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(24) Production of functional dietary fiber powder from tender core of banana (Musa ABB cv Namwa) pseudostem and its food application
Vimol Pornanupapkul;วิมล พรอานุภาพกุล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Production of functional dietary fiber powder from tender core of banana (Musa ABB cv Namwa) pseudostem and its food application
Vimol Pornanupapkul;วิมล พรอานุภาพกุล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Effect of sheet forming method on the qualities of gluten-free rice wonton sheet
Kajongjit Thongthang;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(27) Influence of long-term aging of rice paddy on qualities of fresh and dried rice noodle
Natsinee Duangkaew;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(28) Isomalto-oligosaccharides production from rice flour and cassava starch
Premsuda Saman;Chutima Kuancha;Achara Chaiongkarn;Somporn Moonmangmee;Bundit Fungsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(29) Stability of spray-dried synbiotics containing Lactobacillus plantarum DSM 2648 and exopolysaccharide from Pediococcus acidilactici TISTR 2612 and its vivo effectiveness
Achara Chaiongkarn;Jirapa Dathong;Wipaporn Phatvej;Premsuda Saman;Chutima Kuancha;Siritorn Teetavet ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(30) Morphological structure, starch fractions and starch digestibility of three pigmented rice cultivars cooked by microwave cooking
Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(31) Addition of dietary fiber for enriched nutrition of gluten-free Macaroni
Arunwadee Sukchum;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(32) Functional properties of dual-modified rice starch
Piyarat Sirivongpaisal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(33) Effect of alpha-amylase hydrolysis on reducing sugar and viscosity of two brown rice flours
Busakorn Sajaroen;Piyachat Chai-uer;Doungjai Thirathumthavorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(34) Comparative production of amylose-lipid complexes powder via hot air and superheated steam spray drying
Pheakdey Yun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Rice Starch Anchor for Osteoporotic Bone Strengthening
Sittiporn Punyanitya;Rungsarit Koonawoot;Tiwasawat Sirisoam ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(36) Pasting and gel properties of cassava starch and rice flour blends
Yuree Wandee;Dudsadee Uttapap ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(37) การพัฒนาผลิตภัณฑ์ฟิล์มและสารเคลือบรับประทานได้จากแป้งข้าวเจ้ามาประยุกต์ใช้ในทอฟฟื่ผลไม้
วรรณา ขันธชัย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
(38) The Processing and Characterization of the New Semi-absorbable Bone Wax Made from Rice Starch Blended with Beeswax
Sittiporn Punyanitya;Rungsarit Koonawoot;Anucha Raksanti;Sakdiphon Thiansem;Phanlob Chankachang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(39) Physical and Chemical properties of Medical Lubricant Made from Rice Starch
Sittiporn Punyanitya;Rungsarit Koonawoot;Anucha Raksanti;Phanlob Chankachang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(40) Microstructural, dehydration, rehydration properties of rice starch granule in noodle as affected by water and oil addition using vacuum impregnation
On, Leakhena ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Effect of levilactobacillus brevis TISTR 860 and lactiplantibacillus plantarum TISTR 951 on gamma-aminobutyric acid and other physicochemical properties in fermented rice flour and rice noodles (Kanomjeen)
Chonnipa Chittrakhani ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Rice flour - Rice noodle - Aging - Dry milling - Cooking properties (1)
(1) Influence of long-term aging of rice paddy on qualities of fresh and dried rice noodle
Natsinee Duangkaew;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3Rice flour - Wonton sheet - Gluten free - Texture (1)
(1) Effect of sheet forming method on the qualities of gluten-free rice wonton sheet
Kajongjit Thongthang;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
4Rice flour-based batter (RFBB) (1)
(1) Pasting characteristics of rice flour-based batter compared to wheat flour-based batter
Amornrat Mukprasirt;Herald, Thomas J. ;Seib, Paul A. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
5Rice flour. (1)
(1) Development of no-sugar-added soft Khanom Piak-Poons from Khao Dawk Mali 105 rice-based flour
Kasarin Pedcharat. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 9
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,178
รวม 1,187 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 72,137 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,387 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 15 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,570 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124