กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Preservation มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Preservation (114)
(1) Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
Chaveewong Phunchaisri ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The Effect of modified atmosphere on the strawberry storage
Sriporn Rakthai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The Effect of temperature on the storage quality of strawberries
Tearasak Kongcharoen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Anatomical and biochemical changes in sulphur dioxide treated longan fruit during storage at low temperature
Wilasinee Chitbanchong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) In Vitro Germplasm Conservation of Garcinia mangostana L. and Lansium domesticum Corr
Wararat Keatmetha;Padungsak Suksa-Ard;Maruay Mekanawakul; Sompong Te-Chato ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(6) In Vitro Germplasm Conservation of Garcinia mangostana L. and Lansium domesticum Corr
Wararat Keatmetha;Padungsak Suksa-Ard;Maruay Mekanawakul; Sompong Te-Chato ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(7) In Vitro Germplasm Conservation of Garcinia mangostana L. and Lansium domesticum Corr
Wararat Keatmetha;Padungsak Suksa-Ard;Maruay Mekanawakul; Sompong Te-Chato ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(8) Post Harvest Discoloration of Dark-Fleshed Fish Muscle: A Review
Manat Chaijan;Worawan Panpipat ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(9) Potential Application of Ascorbic Acid, Citric Acid and Oxalic Acid for Browning Inhibition in Fresh-Cut Fruits and Vegetables
Weerayuth Suttirak;Supranee Manurakchinakorn ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(10) Potential Application of Ascorbic Acid, Citric Acid and Oxalic Acid for Browning Inhibition in Fresh-Cut Fruits and Vegetables
Weerayuth Suttirak;Supranee Manurakchinakorn ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(11) Encapsulation of Haematococcus pluvialis using chitosan for astaxanthin stability enhancement
Prachanart Kittikaiwan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Seed Storage Potential of Three Peanut Cultivars
Aung Kyaw Phyo ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Collagen extraction from fish skin by-product in the frozen fish industry:study of some characteristics of extracted collagen
Paweena Noitup ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Chemical and biochemical properties of hybrid catfish fillet and textural properties of its minced gel
Channarong Chomnawang ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Chemical and biochemical properties of hybrid catfish fillet and textural properties of its minced gel
Channarong Chomnawang ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Influence of lactic acid bacteria on carbohydrates during Plaa-Som fermentation
Narumon Phonyiam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Effect of storage method on fungi, aflatoxin contamination and seed quality of small- and large-seeded types peanut (Arachis hypogaea L.)
Lai Lai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Postharvest deterioration of seabass (Lates calcarifer) and its shelf-life extension by using Tom-Yum mix
Sunisa Siripongvutikorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Shelf-lift extension of refrigerated seabass (Lates calcalifer) slices under modified atmosphere packaging
Payap Masniyom ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effect of lipid oxidation on discoloration and physicochemical changes of cuttlefish (Sepia pharaonis) and squid (Loligo peali) musie during frozen storage
Amonrat Thanonkaew ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) The role of lizardfish trimethylamine-N-oxide demethylase in the aggregation of muscle during frozen and children storage
Kittima Leelapongwattana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) The maintenance of the indigenous rice in southern Thailand : a case study of Bangkaew rice in Patthalung Province
Tepparat Chantapan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) The maintenance of the indigenous rice in southern Thailand : a case study of Bangkaew rice in Patthalung Province
Tepparat Chantapan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
Wissanee Supraditaporn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Changes in nitrate and nitrite levels in home and commercially processed pickled mustard greens
Charnya Teerapittayanon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Coating Vietnamese pineapple (cv. ninhbinh) fruit with combined chitosan/methylcellulose-antimicrobial agents
Dang Thi Mong Quyen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Study on storage life extension of vegetable by aloe vera gel solution
Wannee Apirukkhit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Study on storage life extension of vegetable by aloe vera gel solution
Wannee Apirukkhit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Effects of freezing rate and fluctuating storage temperature on quality of frozen bread dough and applications of artificial neural network for quality prediction
Yuthana Phimolsiripol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Effects of freezing rate and fluctuating storage temperature on quality of frozen bread dough and applications of artificial neural network for quality prediction
Yuthana Phimolsiripol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) ปัญหาเกี่ยวกับต้นทุนการผลิตและราคาจำหน่ายผลิตภัณฑ์ ขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูป
บวรพรรณ รัฐประเสริฐ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Flavor and enzyme profiles of green chili and green chili paste (nam phrik noom) processed by ultra-high pressure and pasteurization
Siriwan Srisajjalertwaja ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Changes in physico-chemical characteristics, organic acid contents and enzyme activities related to citric acid metabolism during growth and storage of tangerine fruit cv. 'Sai Num Phueng' and 'See Thong'
Worawaran Roongruangsri ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Microbial studies during the pickling of the shoot of bamboo Bambusa arundinacea Willd and of Pak Sian Gynandropsis pentaphylla Dc
Gaysorn Dhavises ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Temperature survey and microbial quality of chicken sausages during storage distribution in cold chain
Ashadi Bin Yaacob ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Product development of pasteurized ready-to-cook marinated white shrimp Litopenaeus vannamei in green curry paste
Mohamed Nor Salasiah Binti ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Development of bacterial cellulosealginategelatin film for food preservative
Sutasinee Seetabhawang ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) การผลิตฟิล์มบริโภคได้จากผงบุกผสมสารสกัดจากสมุนไพรไทยเพื่อยืดอายุการเก็บรักษามะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้ เบอร์ 4
จุพาพันธุ์ รัตนนิล ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Testicular sperm preservation and embryo development following intracytoplasmic sperm injection into ooplasm of domestic cats
Sirirak Buarpung ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Effects of drying methods and storage conditions on qualities of hulled red jasmine rice Orya sativa L.
Yuwares Malila ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effects of drying methods and storage conditions on qualities of hulled red jasmine rice Orya sativa L.
Yuwares Malila ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Drying Characteristcs and Quality and drying characteristics of dried papaya pretreated with binary and ternary osmotic solutions
Sugiharto Purnamasidi ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Extraction characterization and storage stability of lipid from hepatopancreas of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)
Sirima Takeungwongtrakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Effect drying kinetics on the quality of vacuum-dried banana pineapple and apple slices
Wannapit Junlakan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
Soottawat Benjakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (งานวิจัย/Research report)
(47) Physicochemical properties across species breadth and quality changes of stingless bee (Apidae: Meliponini) honey during storage
Bajaree Chuttong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Improvement of the freeze-thaw stability of tapioca starch, sago starch and rice flour
Surangruk Anuntavuttikul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Optimization of growth conditions of Halobacterium salinarium strain AO2 and Tetragenococcus halophilus strain TS64 related to fish sauce (NAMPLA) fermentation
Nattima Eungruttanagorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Development of germinated riceberry-extract powder
Natthakan Rungraeng ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(51) Financial Analysis of Cooling Conservation Method for Long-Term Paddy Storage in Thailand
Chakaphan Chitsuthipakorn ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) การลดค่าวอเตอร์แอกติวิตีผลิตภัณฑ์ปลาข้างเหลือง (Selaroides leptolepis) กึ่งแห้ง
Phomajun, P.;Kijroongrojana, K ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(53) Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(54) Effects of wax coating and phenyllactic acid (PLA) on quality and storage life of Vietnamese Sweet Orange cv. Canh
Nguyen Thu Huyen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Effects of wax coating and phenyllactic acid (PLA) on quality and storage life of Vietnamese Sweet Orange cv. Canh
Nguyen Thu Huyen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) The Effect of vacuum cooling on physico-chemical qualities and bioactive compounds of baby cos lettuce and the prediction of vacuum cooling optimum parameters using an artificial neural network
Pratsanee Kongwong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Efficacy of vanillin and ethylene adsorbent coated paper on shelf-life extension of mango cv. Nam Dok Mai
Ratchadaporn Jaimun ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) ประสิทธิภาพของกรดซาลิไซลิกร่วมกับแคลเซียมคลอไรด์หลังการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพของฝรั่งพันธุ์กิมจูระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ
บุญวัฒน์ มหาทรัพย์ ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) ผลของการใช้กรดซาลิไซลิกก่อนและหลังการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลชมพู่ระหว่างการเก็บรักษา
ปรียานุช มิตรแสง ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(60) การเก็บรักษาผลไม้สด
นาฏฉลวย (ภิงคารวัฒน์) หลายชูไทย ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Effects of hot water treatment and modified Polypropylene packaging of Postharvest quality and shelf life of lime Citrus aurantifolia Swingle
Mallika Boonrith ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Distribution channel of imported perishable foods and goods to Java Island, Indonesia
Megita Ryanjani Tanupuri ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Study of formaldehyde release from 2-[Hydroxymethyl) amino] ethanol used as a preservative in natural rubber latex
Wimolsiri Wisessirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Study of formaldehyde release from 2-[Hydroxymethyl) amino] ethanol used as a preservative in natural rubber latex
Wimolsiri Wisessirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Prediction of temperature and time used in freeze dry process of Shrimp
Khwanruthai Pruksamahalap. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(66) Nanoencapsulations from plants and applications
Nathasak Sinlikhitkul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) Effect of pre-treatment on physical properties of banana blossom and its application in mushroom balls
Kanyarat Chaiwongsa;Nitit Charoenvitayavorakul;Charida Pakasap;Krittiya Khuenpet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(68) Efficiency on extending the shelf-life of ripened mango (cv. Golden nam dokmai) using bioplastic bags from laboratory scale and industrial scale
Tanudkid Butweangphant ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(69) Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscle
Chaiwut Buaniaw ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(70) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(71) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(72) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(73) Influence of hot water and ultraviolet c treatments on postharvest quality of chinese kale (brassica oleracea) during storage
Chanthong Tavanikone ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(74) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(75) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) การพัฒนาสารเคลือบผิวจากผักตบชวาเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาเงาะพันธุ์โรงเรียน
เกศินี เสาวคนธ์ ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(77) Physicochemical changes of Seabass (Lates calcarifer) muscle proteins during iced and frozen storage
Siriporn Riebroy ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(78) Drying characteristics, changes during storage and quality aspects of thunbergia laurifolia Linn. leaves
Traiphop Phahom ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(79) Effect of acidulated fluoride mouthrinse on enamel remineralization in fixed orthodontic patients
Pabhinvitch Vipatbovonwong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(80) High water vapor permeability polymer composite for fresh holy basil (Ocimum sanctum L.) packaging
Nuttinan Bonnao;Anongnart Somwangthanaroj;Kanitha Tananuwong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(81) Influence of thermal treatments and packaging on physicochemical and microbiological characteristics of ready-to-drink cold brew coffee cv. robusta blended with coconut water
Putkrong Phanumong;Kitisart Kraboun;Prapaporn Roipromma;พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์;กิติศาสตร์ กระบวน;ประภาพร ร้อยพรมมา ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(82) Use of chitosan and modified polypropyene film to prolong postharvest storage of lime Citrus aurantifolia Swingle
Pornchan Jongsri ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(83) Effects of methyl salicylate on programmed cell death via reactive oxygen species-triggered mitochondrial pathway involved in reducing senescent spotting of ‘sucrier’ banana fruit during storage
Sirawich Chotikakham ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(84) Effects of Gaseous Chlorine Dioxide and Sulfur Dioxide on Hydrogen Peroxide Production and Cellular Activation of Oxidative Stress Responses of 'DAW' longan fruit during storage
Atinut Joradol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(85) Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
Kittikoon Torpol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(86) Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
Kittikoon Torpol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(87) Development of Ozonizer for shelf-life extension of fresh-cut unripe mangosteen
Pitchasak Chankuson;พิชญ์ศักดิ์ จันทร์กุศล ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(88) Effect of pretreatment and freezing methods on properties of Parkia speciosa freezing and thawing
Thongkorn Ploypetchara;Wilawan Kuhawasinee;Shanitha So-choo;Waraporn Sorndech;Siriporn Butseekhot;Wiriyaporn Sumsakul;Chiramet Auranwiwat;Sinee Siricoon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(89) Metabolite profiling approach to follow the quality and shelf-life of black gram sprouts [Vigna mungo (L.) Hepper]
Danaipot Limwiwattana ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(90) Combined chemical treatments and modified atmosphere packaging to inhibit pericarp browning and posthavest decay of longan (Dimocarpus Longan lour.) fruits
Muhammad Rafiullah Khan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(91) Extending shelf life of fresh minced pork using carboxymethylcellulose films loaded with curcumin and galanga extracts
Wachirintra Khamphan;Pongsathorn Sroisroemsap;Supranee Kaewpirom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(92) Effectiveness of carboxymethylcellulose coatings with essential oil on shelf-life of fresh tomatoes
Nattawut Butprom;Teeranan Nongnual;Supranee Kaewpirom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(93) Effectiveness of carboxymethylcellulose coatings with essential oil on shelf-life of fresh tomatoes
Nattawut Butprom;Teeranan Nongnual;Supranee Kaewpirom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(94) Preparation and characterization of carboxymethyl cellulose-based film containing aloe vera for food packaging applications
Orathai Nabnain;Pitchaporni Chaowalit;Tanwalai Chatkumpjunjalearn;Wilaiporn Kraisuwan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(95) Preparation and characterization of carboxymethyl cellulose-based film containing aloe vera for food packaging applications
Orathai Nabnain;Pitchaporni Chaowalit;Tanwalai Chatkumpjunjalearn;Wilaiporn Kraisuwan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(96) Climate-conscious food preserving technologies for food waste prevention
Show, Pau Loke ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(97) A Dynamic model development of the effect of installed fan speed on temperature, humidity, and weight of agricultural products in greenhouse
Linda Orjaroen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(98) Perception of remote drug dispensing system via automatic machine
Saowaros Nopnithipat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(99) Inhibitory effects of Schinus terebinthifolia leave extract on polyphenol oxidase activity and enzymatic browning
Supatcha Suankhem;Suthida Boonsith;Warangkana Pornputtapitak ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(100) Research progress on using omics technology to examine the antimicrobial mechanisms of natural active substances
Chaoyi, Zeng.;Atittaya Tandhanskul.;Samatcha Krungkaew.;Tanawan Likhanapaiboon.;Witthawat Kasayapanan.;Patchanee Yasurin.;Jie, Tang.;Theerawut Phusantsampan.;Atthasit Tawai. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(101) Food loss in vegetable production for large scale farming in Hot district, Chiang Mai province
Pichayapak Channiyamathorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(102) Influence of drip loss on muscle fiber characteristics during storage and filaggrin-2 protein in pork
Nunyarat Koomkrong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(103) Development of antifungal poly (lactic acid)Poly(butylene succinate-co-adipate) blents film containing thymol for extending shelf-life of bread and longan fruit
Panitee Suwanamornlert ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(104) Development of antifungal poly (lactic acid)Poly(butylene succinate-co-adipate) blents film containing thymol for extending shelf-life of bread and longan fruit
Panitee Suwanamornlert ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(105) Effects of LED-Light supplemented on curcuminoid deterioration in turmeric rhizome during short-term storage
Karma Wangchuk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(106) Investigation and prevention of the pink color defect in frozen cooked chicken breast meat
Tillaya Termsukwatthana ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(107) Off-flavor development and aroma loss during low temperature storage in Young Nam-Hom coconut fruit mechanism and alleviation
Kraiengkrai Meethaworn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(108) Molecular analysis approach for investigation of microbial changes during storage of organic treatments on trimmed aromatic coconut
Khemmapas Treesuwan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(109) Encapsulation of fatty acid derivatives using oil-in-water emulsion for use as water resistant agent for woods
Chanokporn Apiboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(110) Shelf-life extension of hybrid catfish (Clarias macrocephalus x clarias gariepinus) fillet stored at 4 °C by a combination of chitosan and alginate edible coatings
Linn, Nay Chi Cho ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(111) Effect of hydro cooling on quality of Netted Melon (Cucumis melo L.) during storage
Prawesh Pokharel ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(112) Improving postharvest qualities, cell wall composition and microbial inactivation of fresh-cut baby corn by ultraviolet-C (UV-C) irradiation during storage
Lwin, Nan Theint Ngu ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(113) Utilization of a continuous microwave oven for rice bran stabilization and preservation of antioxidants and phenolic compounds
Pattarabhorn Pongrat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(114) Educational Management Strategies for Preserving Chinese Traditional Music Among Undergraduate Students
He Lu ;มหาวิทยาลัยราชภัฏบ้านสมเด็จเจ้าพระยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Preservation zone (1)
(1) การประยุกต์ใช้ข้อมูลการรับรู้จากระยะไกลและระบบสารสนเทศภูมิศาสตร์ในการกำหนด แนวทางจัดการพื้นที่ป่าชายเลน : กรณีศึกษา จังหวัดสมุทรสงคราม
อนุกูล รัชตวงษ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Preservation. (2)
(1) A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) Study on the impact of high pressure processing in combination with other fruit juices on quality of Celery-based juice during refrigerated storage
Uyen, Le Ngoc Phuong. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,164
รวม 1,171 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 72,368 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,389 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,804 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124