กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Pepper มีข้อมูลจำนวน 5 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Pepper (2)
(1) การศึกษาอิทธิพลทางพันธุกรรมที่ควบคุมลักษณะของผลพริกโดยวิธีวิเคราะห์ค่าเฉลี่ยของประชากรชั่วต่างๆ
กิตติ บุญเลิศนิรันดร์;สุภาพรรณ สุตาคำ;นภา ขันสุภา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
(2) การศึกษาแบบจำลองการทำแห้งระบบสุญญากาศร่วมกับไมโครเวฟกับพริกไทย
เหมการ์ จินดาวัฒนภูมิ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Pepper (Spice) (2)
(1) An analysis of supply response of black pepper in the Philippines
Padrinao, Mario M ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Formation of N-nitrosopiperidine in sausages
Ownitee Penpain ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3peppermint (2)
(1) รายงานการวิจัยการใช้สะระแหน่ (Mentha cordiforlia Opiz.) เป็นสารเสริมเพื่อทดแทนการใช้ยาปฏิชีวนะในอาหารไก่เนื้อ
สุทิศา เข็มผะกา;วิทธวัช โมฬี;เฉลิมชัย หอมตา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (งานวิจัย/Research report)
(2) Effect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz, Kitchen Mint
Timaporn Srirattanakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Peppermint oil (1)
(1) Chemical composition and antimicrobial activity of peppermint (Mentha piperita L) essential oil
Kazempour, Nastaran ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
5Peppers (28)
(1) Drying kinetics of pepper seeds using a fluidized bed dryer and a combined microwave/fluidized bed dryer
Weerachai Kaensup;Somchai Wongwises ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(2) Optimization of modern liquid chromatographic analysis of capsaicinoid compounds in Thai capsicum fruits
Rachaneewan Karnka ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Development of Molecular Markers for Resistance to Anthracnose in Capsicum
Chutchamas Kanchana-Udomkan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Development of Molecular Markers for Resistance to Anthracnose in Capsicum
Chutchamas Kanchana-Udomkan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Detection of pathogenesis-related proteins and B-1,3-glucanase genes in pepper and tobacco
Nonglak Parinthawong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) The Pathogenesis of chilli anthracnose, colletotrichum spp. on various Thai varieties and their induced resistance
Oanh, Le Thi Kieu ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Identification of pathotypes of colletotrichum capsici causing chilli anthracnose in Thailand
Paweena Montri, 1982- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Synthesis and bioactivity tests of the novel piperine analogues
Supanut Phattanasarin ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Evaluation of genotype by environment interaction for growth, yield and Capsaicinoids in Capsicum spp.
Tulsi Gurung ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Determination of major and minor Capsaicinoids in Capsicum fruits using Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) and their inhibition effect of the crude extract on the amylase activity
Chutharat Maokam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Anthracnose resistance of capsicum baccatum L. 'PBC80' : a trispecies hybrid production and a study of differential gene expressions in mature green and ripe fruit stages
Patiporn Temiyakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Anthracnose resistance of capsicum baccatum L. 'PBC80' : a trispecies hybrid production and a study of differential gene expressions in mature green and ripe fruit stages
Patiporn Temiyakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Response surface methodology for the optimization conditions of Capsaicinoids extraction and their Inhibitory effect on α-amylase activity
Supachinee Keharom ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Synthesis of novel capsinoid analogues
Arpon Pongkasetkam ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(16) Chemical composition, antioxidant, total phenolic content and antibacterial activities of sweet and chili pepper extracts
Wimonrut Insuan;Benyatip Tondee;Pornchanan Boonkuea;Sarutaporn Soongtiwong;Thippayarat Chahomchuen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(17) Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(18) Studies on volatile oil and piperine contents in pepper cultivated in Thailand
Waraporn Putalun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Development of SNP markers specific to thrips (Thrips Palmi) resistance in pepper
Areerat Saeko ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Structural modification of piperine from piper nigruml
Suwichada Jaipea ;มหาวิทยาลัยบูรพา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) การทดลองเครื่องอบแห้งด้วยรังสีอาทิตย์ที่ต่อร่วมกับชุดเธอร์โมอิเล็กทริกสำหรับอบแห้งพริกขี้หนูแดง
ปานเดชา จันทรสาขา;Phandacha Chandrasakha ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Epidemilogy of pepper viruses in Thailand and development of diagnostic techniques for related tobamoviruses
Teewasit Phatsaman ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Pesticide residues in chilies collected from chili farms in southern Thailand
Sujanya Jitlang;Panwadee Wattanasin;Kwanruthai Tadpetch;Thitima Rujiralai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(24) Genetic diversity and distribution of pepper-infecting begomoviruses in Thailand
Srihunsa Malichan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Genetic diversity and distribution of pepper-infecting begomoviruses in Thailand
Srihunsa Malichan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) QTL mapping of agronomic traits and yield related components of double haploid pepper population derived from F1 (\'PEPAC7\' x \'PEPAC92\')
Natrada Saeko ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Diversity of capsicim chlorosis virus (CaCV) in Thailand
Montira Kitpalit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Analyses of genome-wide association of capsaicinoids content in Thai Chili landraces and QTLs for anthracnose resistance in Capsicum baccatum recombinant inbred lines
Wassana Kethom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 9
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,537
รวม 3,546 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 216,145 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 362 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 323 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 100 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 11 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 216,954 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104