กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร PHENOLS มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Phenols (86)
(1) Enzyme Biosensors for Phenols Detection
Patsamon Rijiravanich ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Changes of antioxidants during fruit development and reduction of chilling injury in selected tropical fruits by jasmonate derivatives
Monrudee Kittikorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Simultaneous determination of some phenols in water samples by high performance liquid chromatography after sample pretreatment using solid phase extraction
Amorn Chaiyasat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Selectivity of electrocoagulation process and recovery of coagulated compounds with application to isolation of colouring matters from tree barks
Sombat Chowwanapoonpohn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Determination of phenols in water and wastewater by gas chromatography after solid phase extraction
Netnapit Kaewchoay ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Assessment of water quality by means of phenolic compounds around Chiang Mai city
Yupin Peetragorn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Electrocoagulation of selected phenolic dyes
Neeranuch Chairungsi ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity of selected indigenous plant
Suganya Tachakittirungrod ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Determination of phenolic compounds in seaweed samples by high performance liquid chromatography
Nataporn Wijit ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Oxidation of phenols by transition metal schiff-base catalysts
Jirasak Imurai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Extraction of phenolic compound from fruits of bitter melon (Momordica charantia) with subcritical water and antioxidant activities
Parichat Budrat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Antioxidant activity of black glutinous rice Oryza sativa L. extracts
Wanida Tewaruth ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Colorimetric determination of phenols using polydiacetylene vesicles with alpha-cyclodextrin
Pimpimon Anekthirakun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Solid phase extraction of metals and analysis of phenolic compounds by ligand exchange chromatography using aminophosphonic acid silica as the chelating phase.
Watsaka Siriangkhawut ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Base catalyzed Ar2-8 cyclization of phenolic enones.
Waranya Limpattamapanee ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Appropriate methods for volatile organic compounds and phenolic compounds analysis in water and sediment samples.
Kasree Namkane ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) High performance liquid chromatography analysis of phenolic compounds and photoxidation of chlorophenols using titanium dioxide as photosensitizer
Somshy Kinakul ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Intramoleccular cyclization of some phenolic enones
Siwalak Kwanthong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Phenolic antioxidants and fatty acid patterns of peanut
Suwatchai Misuna ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) High performance liquid chromatographic analysis of phenolic compounds and their antioxidant activities in rice varieties
Jitlada Vichapong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Sap phenolic compositions in some bananas in Thailand
Pongsagon Pothavorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Development of colorimetric methods for determination of total phenolic compounds and monomeric anthocyanins in rice by using natural reagents
Kittitat Tanta ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Extraction and characterization of phenolic compounds in Bamboo Vinegar for antioxidant and antibacterial agents
Paweena Wannaprapha ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Removal of phenolic compounds and phthalic acid esters in two-stage membrane bioreactor treating municipal solid waste landfill leachate
Varinthorn Boonyaroj ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Flavonoid phenolic and 1-deoxynojirimycin contents toxicities and biological activites of Thai silkworms (Bombyx mori linn)
Surapong Rattana ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Isolation and bioactivity determinations of phenolic compounds from gynura procumbens leaves
Niwat Kaewseejan ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Chemical constituents and biological activities of Anethum graveolens L., Foeniculum vulgare Mill., Trachyspermum ammi (L.) Sprague and T. roxburghianum (DC.) Craib
Nichakan Peerakam ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Removal of phenolic compounds by peroxidase derived from agricultural waste
Chuensumon Yimthin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Microextraction of the phenol and some derivatives in water
Kittima Chatrewongwan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Coupling products of the selected phenolics for sunscreen foundation prototype
Hadi, Nicholas ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Synthesis, sorption and sensing capability of carbon nanotube based materials for gas-phase chlorinated phenols
Ekkachai Kanchanatip ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) A new method for the preparation of aryl halides from phenols bearing electron-withdrawing groups using PPh3/halogenating agent
Korakot Saowalak;Parinthorn Temyarasilp;Anchulee Pengsook;Wanchai Pluempanupat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(33) Phenolic compounds, in vitro antioxidant activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chilli pepper extracts
Suwatchai Misuna;Niramol Srichana;Krittipong Choojit;Bussabavadee Puttanu ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(34) A simplified method for sensitive determination of phenolic compounds in Zea mays Linn and Syzygium nervosum A. Cunn. ex DC
Somying Somsubsin;Sunisa Suksut;Bussayarat Maikhunthod;Atidkrit Rujisakmetee;Piyarat Parinyapong Chareonsap;Buabarn Kuaprasert ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(35) Free radical scavenging activity, total phenolic and tannin contents of litsea glutinosa leaves extracts
Warawut worawutputtapong;Supaporn Sangsrichan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(36) Antioxidant activity and phenolic profiles of traditional Thai rice varieties
Orawan Simpan;Jakkrawut Kongon;Supawan Pimdee;Duangdao Sattayakul;Malee Prajuabsuk;Saisamorn Lumlong;Kampanart Chayajaras;Jidapa Sangsawan;Patoomthip Polyon;Pharit Kamsri;Somjintana Taweepanich;Pornpan Pungpo ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(37) Effect of LED light on production of phenolic compounds in Okra
Nattanan Wilawan;ณัฐนันท์ วิลาวรรณ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) pod extracts
Suchanuch Wonghirundecha;Soottawat Benjakul;Punnanee Sumpavapol ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(39) Experimental investigation on microbial degradation of selected phenolic compounds and phthalic acid esters in membrane bioreactor treating municipal solid waste leachate
;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Extraction and concentration of phenolic compounds from terminalia chebula friuts
Chantaporn Tubtimdee ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L) Leaves
Lalita Chotphruethipong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effect of cooking on phenolic compounds of Thai rice obtained from simulated in vitro gastrointestinal digestion
Pitchaon Maisuthisakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(43) Molecular dynamics simulation of phenolic compound adsorption on amine-functionalized carbon nanotubes
Nutapong Tanatananon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Antioxidant production potential of Dermacoccus nishinomiyaensis DSM 20448T
Kanokwan Takaew;Arthitaya Kawee-ai;Chadabhorn Insuk;Xie, Feiyang;Phisit Seesuriyachan;Wasu Pathom-aree ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(45) Effect of xanthoxylin on melanogenesis
Wanmai Moleephan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Sorbent-injection Vortex-assisted Dispersive Micro-solid Phase Extraction of Phenolic Pollutants
Siripan Soonrat ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Encapsulation of soybean extract using spray drying
Jongrak Poomkokrak; Chalida Niamnuy;Kwanchai Choicharoen;Sakamon Devahastin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(48) Effect of drying on total phenolic compounds, antioxidant activities and physical properties of palm sugar
Rapeeporn Aeimsard;Benjawan Thumthanaruk;Rattakorn Jumnongpon;Supaporn Lekhavat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(49) Total phenolics, flavonoids and antioxidant activity of macroalgae fermented with lactic acid bacteria
Alisa Sakulpong;Amornrat Wongklom;Parinya Moonsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(50) Control of postharvest anthracnose of mango using pomelo albedo extracts
Matchima Naradisorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(51) Total phenolics, flavonoids and antioxidant activity of fresh water macroalgae from Ubon Ratchathani, Thailand
Thidarat Kosasu;Amornrat Wongklom;Parinya Moonsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(52) Phytochemical analysis and antifungal activity of Alpinia galanga rhizome extracts
Wiratchanee Kansandee;Chalida Leksomboon;Somporn Moonmangmee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(53) Non-covalent interaction study of phenol-benzoquinone complexes
Thitiwut Deenor;Nichakarn Wonganu;Yuthana Tantirungrotechai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(54) Phenolic Compounds from Cricket Powder and Its Protein Extract after Passing through the Simulated In vitro Digestion
Punyanuch Sirichocktanasap;Wasaporn Preteseille Chanput ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(55) Molecular structure and quantum chemical calculations on a novel bidentate ligand (E)-4-[(4-ethoxyphenylimino)methyl]-2-methoxyphenol
Unver, Huseyin;Zeyrek, Celal Tugrul;Boyacioglu, Bahadir;Yıldız, Mustafa ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(56) Synthesis of furofuran lignans from samin through carbon-carbon bond formation with phenolics
Phonpimon Khongchai;Wisuttaya Worawalai;Preecha Phuwapraisirisan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(57) Determination of diffusivity and loss of phenolic compound during foam-mat drying of mango
Supichcha Sukserm;สุพิชชา สุขเสริม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) Polyphenols antioxidant of Noni (Morinda citrifolia L.) seed extract from different ripening stages and the valorization in facial serum
Sarita Sangthong;Nicha Taprae;Punyawatt Pintathong;Phanuphong Chaiwut ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) Separation of phenols by gas chromatography using three derivatized cyclodextrins as stationary phases
Tarika Lomcharoenwong;Aroonsiri Shitangkoon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(60) การออกซิเดชันของคิวมีนไฮโดรเปอร์ออกไซด์โดยกระบวนการเฟนตอน
ปิยธิดา เทพเจริญ;Piyatida Thepcharoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Antioxidant activity and nutritional composition of different mushroom extracts grown on different bush encroachers as substrates in Namibia
Haukongo KN;Horn LN;Tjiurutue MC ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(62) Antioxidant activity of crude extracts from selected Thai herbs
Varissara Chantho;Wittaya Pimtong;Pariya Na Nakorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(63) Comparative Analysis of Phenolic Compounds, Carotenoid, and Antioxidant Activity of Leaf and Stem of Acanthus ebracteatus Vahl (Sea Holly)
Supatra Khabuanchala;Paweena Saleethong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(64) Color and hygienic improvement of wild turmeric (Curcuma aromatica Salisb) by gamma irradiation
Sirilak Chookaew;Jaruratana Eamsiri;Khemruji Khemthong;Wachiraporn Pewlong;Surasak Sajjabut ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(65) Choline chloride based deep eutectic solvent, a green solvent for extraction of phenolic compound from coffee silverskin
Muhammad Taufik Asadullah Abdul Rida\'i;Sarttrawut Tulaphol;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(66) Total phenolic content and free radicals scavenging activity in the extract of coffee roasting by-product
Agita Rachmala Ginting;Withawat Mingvanish;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(67) Development of colorimetric methods for determination of total phenolic content in tea
Phackjira Prasitthirotjanayut;Yanwisa Rodma;Kelly M. Boonloed;Anukul Boonloed ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(68) Evaluation of total phenolic contents and in-vitro antioxidant activity of hemp leaves extracts for its application in cosmetic product
Nutlada Nusontra;Chakree Wattanasiri;Naphatsorn Ditthawutthikul;Acharavadee Bunkoom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(69) The effect of ethanol and water ratios of star fruit (Averrohoa carambola) extract on total phenolic, total flavonoid, tartaric acid contents and an inhibition of tyrosinase activity
Arunrat Sunthitikawinsakul;Rapeepan Kongtoom;Wanpen Saengthongpinit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(70) Total phenolic content and antioxidant activity of Brassica napus var. pabularia (Red Russian Kale)
Sukanya Keawsa-ard;Patcharaporn Saengratwatchara ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(71) The synthesis of phenanthrene-9-ols via palladium-catalyzed annulation
Kamonlak Chatrangsan;Phornphan Yongpanich;Charnsak Thongsornkleeb;Jumreang Tummatorn ;Somsak Ruchirawat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(72) Investigation of physicochemical properties of pomegranate extract loaded nanoliposome for cosmetic application
Punyaporn Thongprasert;Thanyaluck Thanyacharoen;Piyachat Chuysinuan;Supanna Techasakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(73) Improving chromatographic analysis of phenolic compounds
Tarika Lomcharoenwong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(74) Polymeric modified magnetic nanomaterials and their dispersive solid phase extraction of Phenolic contaminants
Jirasak Gamonchuang ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(75) Polymeric modified magnetic nanomaterials and their dispersive solid phase extraction of Phenolic contaminants
Jirasak Gamonchuang ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel
Faiq, Muhammad ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(77) Pluronic F127pluronic P123vitamin E TPGS mixed micelles for oral delivery of mangiferin and quercetin mixture-design optimization, micellization, and solubilization behavior
Santi Thanitwatthanasak ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(78) Extraction of phenols using poly (styrene-co-divinylbenzene) monolithic adsorbent
Yaowalak Wimanthong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(79) Investigation of total phenolics quantification preciseness using spectrophotometric method and characterization of phenolics extracted from intermediate and by-products of sugar industry
Walaiporn Rungjang ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(80) Separation of vitexin and Iso-Vitexin from Mung Bean seed coats using a three-zone simulated moving bed (SMB)
Sirawee Maneewan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(81) Interaction effect of Phenolic compounds on structure of Alaska pollock skin gelatin
Supanooch Poungchawanwong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(82) Utilization of a continuous microwave oven for rice bran stabilization and preservation of antioxidants and phenolic compounds
Pattarabhorn Pongrat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(83) Optimization of bioactive compound extraction from Ganoderma lucidum (antler-type fruiting bodies) for whitening cosmetic applications
Apisara Bungarat;Prapassorn Rugthaworn;Waraporn Apiwatanapiwat;Lalita Khacharat;Ketsaree Klinsukhon;Surisa Sakayaroj;Thipaporn Thongkum;Nutthaporn Presunthiah;Udomluk Sukuttha ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(84) Geographical classification of okra (Abelmoschus esculentus) based on polyphenolic compounds profiling using chemometric analysis on HPLC-UV and LC-MS data
Raphael, Modupe;Thanit Praneenararat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(85) Physical characteristics and antioxidant activity of native rice in Southern Thailand
Trin Khawsung;Kiedparinya Loonjang;Weeraya Treewanjutha;Pattamarat Rattanachuay;Jareerat Ruamcharoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(86) Antioxidant activity and total phenolic content of various solvent extracts of Gymnanthemum extensum leaf
Sukanya Khiaosa-at;Chanokporn Choochat;Pisamai Kijkuokool;Surapol Natakankitkul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2PHENOLS ANALYSIS (1)
(1) High performance liquid chromatography analysis of phenolic compounds and photoxidation of chlorophenols using titanium dioxide as photosensitizer
Somshy Kinakul ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Phenols. (6)
(1) Phenolic compounds from the root of gracinia mangostana L and the stem bark of garcinia xanthochymus
Orapin Komutiban. ;มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Application of statistical solvent mixture design in optimizing the solid-liquid extraction of phenolic compounds from mango seed kernels
Cabajar, Alden A.;Siacor, Francis Dave C.;Lim, Kramer Joseph A.;Lobarbio, Camila Flor Y.;Taboada, Evelyn B. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(3) Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine
Shrestha, Tenzing Dasel.;Viyada Kunathigan.;Kamolnate Kitsawad.;Siriwan Panprivech. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(4) Optimization of parameters for the extraction of phenolic antioxidants from boxberry tree (Myrica Esculenta) bark using response surface methodology
Do, Thi Kieu Trinh.;Tinh, Nguyen Thi Thanh.;Hoa, Ho Thi Thu.;An, Nguyen Tien.;Tuan, Pham Ngoc.;Dai, Phan Hoang. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(5) Antioxidant and antidiabetic capacities of indigenous Thai fruits
Jirayupan Prakulanon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Phenolsulfonphthalein (2)
(1) Phenol red : a substrate for bromoperoxidation by myeloperoxidase and its applications
Patcharee Boonsiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of Phenol Red on Profile of Cytochrome P450 Expression in Human Cell Line Models
Nathaphon Kuncharoenwirat ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,735
รวม 2,736 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 67,752 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 16 ครั้ง
รวม 67,813 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124