กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Nutritive Value มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Nutritive value (41)
(1) การเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนาการในข้าวและพืชผักที่ปลูก โดยใช้น้ำทิ้งจากระบบบำบัดน้ำเสียชุมชน และน้ำบาดาล : รายงานการวิจัย
ศักดา พรึงลำภู ;ธวัชชัย คำรินทร์;โพธิ์ศรี ลีลาภัทร์;บุญเหลือ พรึงลำภู;อดุง ศิลป์ประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(2) A study on nutritive value of rabbit meat
Vannee Muangcharoen;Suwanna Kijparkorn;Chancharat Reodecha;Pensuda Somkiatkul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (งานวิจัย/Research report)
(3) การปรับปรุงคุณค่าทางโภชนาการของข้าวเกรียบโดยการเติมแป้งเมล็ดฝ้ายไร้ต่อมพิษ
เพลินใจ ตังคณะกุล;สมจิต อ่อนเหม;ดวงจันทร์ เฮงสวัสดิ์ ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(4) Antioxidant Activity of Northern and Northeastern Thai Foods Containing Indigenous Vegetables
Plernchai Tangkanakul;Gassinee Trakoontivakorn;Payom Auttaviboonkul;Boonma Niyomvit;Karuna Wongkrajang ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(5) Cost analysis and nutritive values of school lunch program in Samrongthap district, Surin province
Pornsuda Phuddee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Utilization of fermented feather meal for replacement of fishmeal in fish feed
Ek Rakyuttithamkul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Development of a high-calorie, high-protein liquid diet
Suphamas Satniyom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The development of web database system for nutritive values of Thai foods
Chanida Kornsingh ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Factors related to healthy eating behaviors among first year Mahidol University students in Salaya, Nakhon Pathom, Thailand
Akiko Mii ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Isoflavone content and nutritive value of soyfoods in Thai vegetarian diets
Sompit Chuenjitsaowakhon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Increasing of protein content in feather meal by baker's yeasts
Palomrat Thongdonae ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) การพัฒนาคุณค่าทางโภชนาการของอาหารพื้นบ้านตามหลักปรัชญาเศรษฐกิจพอเพียง
ศักดา พรึงลำภู ;โพธิ์ศรี ลีลาภัทร์;วารุณี จิตอารี;อานงค์ ใจแน่น;ไพโรจน์ วิริยจารี;ปัทมา กาญจนคีรีธำรง;เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์;ขวัญนภา สุขคร;ณัฐพร จ่าหมื่นไวย์ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(13) Comparative Nutrient Profile of Western and Thai "Fast Foods"
Chureeporn Chitchumroonchokchai;Kunchit Judprasong;Aikkarach Kettawan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (บทความ/Article)
(14) Improvement of nutritive values of instant noodles
Wimolthip Taeteang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Nutritive value of commonly consumed fish : proximate composition, fatty acids and cholesterol
Kunchit Judprasong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Change in nutritional status among school children during one academic year in a boarding school in Vientiane, LAO. P.D.R.
Heuankham Sangsomsak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Nutritive evaluation and mutagenic modification activity of dietary seaweeds
Nattinee Jitnarin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Preparation and nutritive value of plasma proteins
Chitsuda Chuenvarin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
Sayam Kanjanasit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Fortification of iodine, iron and vitamin A in instant noodles : stability and their effects on product qualities
Siriporn Toma ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) The effectiveness study of Sinlek rice consumption on improvement of iron status in Hill-Tribe children
Orraya Porniammongkhol ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Nutritive values of local foods and nutritional status in people with diabetes at Doi Tung development project area
Chomnad Singhan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Nutritive values of lacal foods and nutritional status in people with hypertension at Doi Tung development project area
Pradtana Tapanee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Preliminary study on the conversion of high-organic solid waste from market to biomass profic (in such of potential animals as rats and broilers)
Amara Amornkaew ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) The effect of self-control skill development on avoidance of unhealthy snack consumption among grade five students in Tak province
Suwannee Chearsawud ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Use of pork blood curd in the fortification of Thai snack food (Kaow Kreb Ghung)
Marisa Benyasut ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Body weight perception and food consumption patterns of female adolescent
Worawan Faikratok ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Radiometric method for determining absorption of iron from breakfast meals
Rujira Chokchai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Nutritional and antinutritional properties of Ma-king (Hodgsonia heteroclita and Hodgsonia macrocarpa) and Kra-bok (Irvingia malayana) seeds and their use in cookies
Narintra Chawaluechai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Development of reference recipes for commonly consumed Thai side dishes and their nutritive values
Pattaya Maruekin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Nutritive values of Thai fruit juices and fruit drinks and effect of storage time on vitamin C content in orange juice
Parichart Charoenrat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Nutritive values and sensory acceptability of red tilapia : a comparative study of freshwater and seawater cultured fish
Suthida Chatvuitinun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Comparative studies of nutritive value in varieties of pumpkin and assessment of pumpkin seeds consumption data
Siriket Saelee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) The development of a simple calculation method for estimating quantity and quality of recipes in school lunch program
Pichai Panleartkitsakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Formulation of coconut milk-substitute Thai desserts containing low saturated fat, sugar and sodium
Anchalee Srichamroen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Changes of nutritive values of mungbean during germination
Sunee Sahaspot ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Development of high protein and calcium careal-based extruded health food fish powder
Charuvan Charoenphol ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Nutritional quality and heavy metal contamination of street food in some area of Bangkok
Netnapit Hussamin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Behavior of snack consumption among school children in rural
Laddawan Limpijarnkit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Nutritional values and stability of goat milk tablets
Namfon Khaowphan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Nutritive value, food safety, and digestive enzyme characteristics for edible land snail (Cyclophorus haughtoni) farming
Warit Paisantanakij ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Nutritive values (1)
(1) ผลของระยะเวลาในการเก็บรักษาที่มีต่อคุณภาพของกากปาล์มน้ำมัน
เสาวนิต คูประเสริฐ;วินัย ประลมพ์กาญจน์;สุรพล ชลดำรงค์กุล;สุจิตร์ ชลดำรงค์กุล ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,354
รวม 2,357 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 53,835 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 25 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 4 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
รวม 53,868 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.46