กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Noodles มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Noodles (28)
(1) การประยุกต์ใช้แนวคิดการเพิ่มผลผลิตสีเขียวในโรงงานผลิตเส้นหมี่และเส้นก๋วยเตี๋ยวอบแห้ง
ณัฐพล สะธรรมกิจ;Nuttapol Sathummakit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Modification of Rice Flour by Heat Moisture Treatment (HMT) to Produce Rice Noodles
Korrakot Lorlowhakarn;Onanong Naivikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(3) Wheat based instant noodles : microstructure and related properties
Lalana Chewangkul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Study on bioavailability of various forms of iron fortified in fresh wheat noodles model using in vitro digestion technique
Sooksan Pirapatdit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Formulation of soy protein-enriched instant noodles
Napawan Tongpun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of different iron fortificants on qualities and in vitro iron bioavailability of instant noodles
Arunwadee Kounhawej ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Qualities and shelf stabilities of lysine-fortified deep-fried and dried instant noodles
Chatdanai Polpuech ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles
Napaporn Sermsai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Modification of rice flour and starch by heat-moisture treatment and its utilization in alkaline rice noodle
Chutima Chaichaw ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Improvement of nutritive values of instant noodles
Wimolthip Taeteang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effect of instant noodles preparation and identification of the proper critical control points for controlling Bacillus Cereus contamination in instant noodle seasoning
Jiraporn Sonyim ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Utilization of fish powder for nutrient enhancement of protein and calcium in instant noodle
Pagharawalai Juntawan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Study of aflatoxin content in noodle dishes sold in three areas of Bangkok
Prapapan Promhirangul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Fortification of iodine, iron and vitamin A in instant noodles : stability and their effects on product qualities
Siriporn Toma ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Formulation of rice-based noodles containing soy ingredients and hydrocolloids as quality improvers
Pichsinee Hunsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) The study of iron availability from instant noodles
Witoo Sookpeng ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodle
Yafei Liu ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Utilization of sago starch modifications in transparent noodle production
Waraporn Kumkanokrat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Effect of germinated colored rice on bioactive compounds and quality of fresh germinated colored rice noodle
Nguyen Thi Thu Thao;Chutamat Niwat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(20) Nutritive improvement of instant fried noodles with oat bran
Suparat Reungmaneepaitoon1;Chomdao Sikkhamondhol;Chawladda Tiangpook ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(21) Physicochemical properties and potential of lotus seed flour as wheat flour substitute in noodles
Natcharee Jirukkakul;Nipaporn Sengkhamparn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(22) Development of high-fiber dried rice noodle from modified rice flour
Pornpimon Kasikitwiwat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Assessment of the mutagenicity of instant noodles and their seasonings, using Ames test
Oranuch Wongwattanasathien ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Influence of long-term aging of rice paddy on qualities of fresh and dried rice noodle
Natsinee Duangkaew;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(25) Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of rice noodles
Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(26) The process development of protein-enriched instant noodles by using a continuous microwave oven
Aujcharaporn Pongpichaiudom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Microstructural, dehydration, rehydration properties of rice starch granule in noodle as affected by water and oil addition using vacuum impregnation
On, Leakhena ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Effect of levilactobacillus brevis TISTR 860 and lactiplantibacillus plantarum TISTR 951 on gamma-aminobutyric acid and other physicochemical properties in fermented rice flour and rice noodles (Kanomjeen)
Chonnipa Chittrakhani ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Noodles industry (3)
(1) Market shares and non-price competition strategy in oligopoly market : a case study of instant noodle market
Dusanee Kesavayuth ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodle
Yafei Liu ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Utilization of sago starch modifications in transparent noodle production
Waraporn Kumkanokrat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Noodles –– Vietnam (1)
(1) The effect of country of origin on product evaluation, case study of instant noodle in Ho Chi Minh city
Tran Quang Huy ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Noodles. (1)
(1) Development of instant Mung Bean vermicelli production by microwave and extrusion technologies
Tien, Nguyen Phung. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,306
รวม 5,309 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 286,124 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,678 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 501 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 102 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 30 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 288,465 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212