กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Meat มีข้อมูลจำนวน 16 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Meat (24)
(1) Analysis of salbutamol in lean meat by liquid chromatography
Pawinee Pakdeechoti ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Analysis of salbutamol in lean meat by liquid chromatography
Pawinee Pakdeechoti ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Improvements in enrichment procedures for the isolation and detection of campylobacter jejuni from meat
Pussadee Tangwatcharin ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Factors affecting the properties of round scad muscle protein film and the improvement of its mechanical and water vapor barrier properties
Anuchit Artharn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Characteristics and gel formation of som-fug produced from marine fish
Siriporn Riebroy ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Quality of fresh chicken meat and its quality after process in retort pouch tom yum soup condition
Khwunsiri Chuaynukool ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Isolation and characterization of acid-sensitive Lactobacillus plantarum BCC 9546, a starter culture for Nham production
Pornpan Jaichumjai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Properites of malva nut scaphium scaphigerum mucilage and its effects on properties and microstructures of normal and low fat meat emulsions
Promluck Somboonpanyakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Analysis of volatile compounds in chicken products by headspace-solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry/olfactometry
Wongkanok Yoosong;Thumnoon Nhujak;Chadin Kulsing ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(11) Effects of black cumin seed cake on quality and mineral value of steamed cutlets
Naumova, Natalia ;Lukin, Aleksandr ;Reshetnik, Ekaterina ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(12) Effects of heat treatments and freezing on content of different forms of iron in meats
Naiyana Wattanapenpaiboon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Influence of nitrate-nitrite contamination on pink color defect in ginger marinated steamed chicken drumsticks
Pakjira Jarulertwattana.;Suvaluk Asavasanti.;Thida Wanaloh.;Phoomjai Charurungsipong.;Chonthicha Pittarate.;Thipanan Darnwattanapong.;Chonticha Nuttee. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(14) Composition and effect of heating conditions on lipid oxidation of meat from different chicken breeds
Jutaporn Liwa ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Effect of marination on the formation of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in charcoal-grilled meat products
Wanwisa Wongmaneepratip ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Differentiating analysis of beef, pork, bovine blood, and porcine blood via electronic olfaction technology
Natthaphon Srisongkram;Pronnapa Fongnet;Nawa Sisuwan;Saksun Srisai;Pongsathorn Kongkeaw;Supakorn Harnsoongnoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(17) Detection of adulteration and substitution of meat and meat products, and identification of pig and cattle breeds by ddPCR
Kessara Ampaporn;เกศรา อำพาภรณ์ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(19) A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(20) A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(21) Mitigation of carcinogenic Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in cooked meat
Huong, Huynh Thi Thu. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Influence of drip loss on muscle fiber characteristics during storage and filaggrin-2 protein in pork
Nunyarat Koomkrong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Effect of chilling methods on qualities of frozen cooked chicken product
Kotchanun Sawaengsuksant ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Muscle characteristics of Nin Kaset Black-meat chicken and its product properties
Chatchanok Kittawee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Meat microbiology (1)
(1) Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures
Kanok-Orn Interapichet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
3meat and meat products (1)
(1) ชุดตรวจสอบปริมาณฟอสเฟตอย่างง่ายในเนื้อสดและผลิตภัณฑ์เนื้อ
ปิยะมาศ จานนอก;สิริพัชร์ สุธีรภัทนานนท์;นิคม เรไร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
4Meat animals (1)
(1) Analysis of salbutamol in lean meat by liquid chromatography
Pawinee Pakdeechoti ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Meat goats (1)
(1) Effect of fresh and silages of mulato II grass and verano stylo on intake, rumen fermentation and fatty acid profile in rumen fluid of meat goats
Achara Lukkananukool;Pramote Paengkoum;Samerjai Bureenok;Yasuhiro Kawamoto ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีมหานคร (บทความ/Article)
6Meat industry and trade (3)
(1) Theravada Buddhist ethics and the issue of meat consumption : a critical study
Phramaha Bhatsakorn Kota ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) An analysis of meat consumption in Bhutanese households
Dawa ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Application of data-driven tools for modeling and forecasting in food safety and food security situations
Chalita Jainonthee ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Meat industy and trade (1)
(1) The impacts of soybean meal import policy on soybean industry and meat industry : a case study in free trade on soybean meal market
Pracha Koonnathamdee ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Meat inspection (4)
(1) Full report Preliminary study of phosphate assay in fresh meat and meat products for producing phosphats test kit
Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(2) Development of oligonucleotide array for detecting foodborne pathogens in Fresh chicken meat
Chanida Kupradit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Development of oligonucleotide array for detecting foodborne pathogens in Fresh chicken meat
Chanida Kupradit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Detection of adulteration and substitution of meat and meat products, and identification of pig and cattle breeds by ddPCR
Kessara Ampaporn;เกศรา อำพาภรณ์ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Meat production (1)
(1) Carbon massflow of pacific white shrimp, giant freshwater prawn and giant perch meat production from fishery farm to develop carbon footprints in trang, songkhla and phatthalung provinces, thailand
Watcharaporn Tantipanatip ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Meat Products (4)
(1) Full report Preliminary study of phosphate assay in fresh meat and meat products for producing phosphats test kit
Siripat Suteerapataranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(2) Studies on the formation of meat-like flavors
Mate Bhidyachakorawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Catalase-genetically modified Lactobacillus plantarum as a starter culture in fermented meat product
Somkid Sitthimonchai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Risk assessment and the production of cured meat products with low residual nitrite
Patapee Sengboontan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11meat quality (6)
(1) Meat Quality of Blue Swimming Crab (Portunus pelagicus, Linnaeus 1758) Fattened with Different Diets
Mayuree Chaiyawat;Issaree Eungrasamee;Nongnuch Raksakulthai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(2) ผลของระบบการเลี้ยงแบบปล่อย ต่อสมรรถนะการเจริญเติบโต ลักษณะซาก และคุณภาพเนื้อของไก่พื้นเมือง
ปภาพินท์ พุทธรักษา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Influence of inclusion levels of rice wine residual on carcass quality of broiler chickens
Benya Saenmahayak ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลล้านนา (บทความ/Article)
(4) Vibrational spectroscopy and physicochemical properties of chicken meat as affected by varied ages and thermal treatments of different breeds
Sasikan Katemala ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) การใช้หนอนแมลงวันลายที่เลี้ยงด้วยกากเต้าหู้ในสูตรอาหารไก่เนื้อ
จักรพัทร มาลามณีรัตน์ ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) ผลการใช้ถั่วเหลืองอินทรีย์หมักในอาหารไก่ลูกผสมพื้นเมืองประดู่หางดำ
Samlarn Kasyxongdeth ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
12Meat safety control (1)
(1) A comparative study of legal measures on meat safety in Thailand, the United States, and Singapore
Orapat Traimongkolkul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
13Meat sanitizing (1)
(1) Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures
Kanok-Orn Interapichet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
14Meat spoilage process (1)
(1) Electrospun nanofibers of polylactide (pla)/polyglutamic acid (?-pga) blends and their use as ammonia detecting kits in intelligent meat packaging
Sdok, Soksreymeng ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
15Meat storage (1)
(1) Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperatures
Kanok-Orn Interapichet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
16MeatPhnom Penh (1)
(1) Market research on beef consumption in Phnom Penh
Molin Soeng ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,666
รวม 3,673 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 192,293 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,624 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 485 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 79 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 194,534 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212