กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Mass Spectrometry มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Mass spectrometry (57)
(1) Study on flavonoids of some red rice varieties by supercritical fluid extraction and liquid chromatography-mass spectrometry
Arunee Danudol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Determination of amphetamine, methamphetamine and ephedrine in urine by gas chromatography-mass spectrometry
Sudjai Nantarat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Separation and determination of some cationic surfactants in wastewater by solid-phase extraction followed by liquid chromatography-mass spectrometry
Saovarat Tubjai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Development of a secondary ion mass spectrometer prototype usingquadrupole mass spectrometr
Yaowaret Keawmui ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Gas chromatography-mass spectrometry of volatile components of some local fruits in Northern Thailand
Chanthana Susaweangsup ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Photochemical reactions of Pheny-1,2,4-thiadiazoles
Chuchawin Changtong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Analysis of metal dialkyldithiophosphate additives in lubricating oil by MALDI mass spectrometry
Jannate Tungcharoen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Quantitative analysis of polysorbate by MALDI-TOF mass spectrometry
Rossatorn Muangpaisal ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Analysis of dispersants in gasoline by mass spectrometry
Suthasinee Raungwinyouwetch ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Improvement of oligosaccharide synthetic activity of Beta-galactosidase in organic solvents by using cyclodextrins
Wiraya Srisimarat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Determination of iodide and iodate in sea salt by anion chromatography and heavy metals by inductively coupled plasma mass spectrometry
Chainarong Sakulthaew ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Qualitative and quantitative analysis of dioxins residue in water by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS)
Pimpimon Penchumruth ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Total Petroleum Hydrocarbon ‪(TPH)‬ in seawater, sediment, plankton and oyster at Ang Sila coast, Chonburi province
Sasiwimon Chainarong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Pharmacokinetic study of curcuminoids in normal volunteers
Yuvadee Saecheung ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Identification of flammable solvent residue on skin by GCMS
Suwanna Lapsuwatchananon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Identification of urinary trefoil factor 1 as a novel calcium oxalate crystal growth inhibitor
Somchai Chutipongtanate ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Multiresidue analysis of [beta]-agonists in porcine tissues by capillary electrophoresis-mass spectrometry
Oraphan Anurukvorakun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Determination of fipronil and its derivatives residues in sweet pepper by gas chromatography-mass spectrometry
Juthamas Uttrakian ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) การวิเคราะห์เมทแอมเฟตามีนและแอมเฟตามีนในเส้นผม โดยใช้การเตรียมอนุพันธ์คู่ควบกับเทคนิคออโตเมเตดเฮดสเปซโซลิดเฟสไมโครเอ็กซแทรกชันและแก๊สโครมาโทกราฟี-แมสสเปกโทรเมตรี
พงศ์พิชาญ หอเจริญ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Simultaneous analysis of antibiotic residues in food matrices using hydeophilic interaction coupled with tandem mass spectrometry
Chayada Chiaochan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Application of FTIR spectroscopic and mass spectrometric techniques for the investigation of the alteration in erythrocyte contents and phospholipids subspecies of type 2 diabetic patients after oral high fat loading
Sukrit Sirikwanpong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Liquid chromatographic and mass spectrometric determinations of mechlorethamine-DNA crosslinks
Nutthapon Jongaroonngamsang ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) DNA sequence analysis using PNA probe and maldi-tof mass spectrometry
Boonjira Boontha ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Determination of sudan I-IV in chilli products using automated on-line solid phase extraction coupled with liquid chromatography-mass spectrometry
Kittima Sonamit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Identification of genes and proteins related to ovarian development of the giant Tiger Shrimp Penaeus monodon
Witchulada Talakhun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Development of passive sampler for determination of BTEX in ambient air by gas chromatography-mass spectrometry
Wittaya Tala ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) The influence of postprandial hypertriacylglycerolemic state of type 2 diabetes with varied insulin resistance on alterations of apoproteins in triacylglycerol-rich lipoproteins study using mass spectrometry
Siriporn Sangsuthum ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Characterization of proteome of plasmodium vivax erythrocytic stages and the identification of asexual stage antigens
Wanlapa Roobsoong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Quantitative analysis of civetone and normuscone in secretion from viverricula indica and in aromatic remedies by gas chromatographymass spectrometry
Thidarat Duangyod ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Rapid and highly sensitive analysis of ethoxyquin residues in shrimp using ultra performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Songkran Chikakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Complete report application of chromatography-mass spectrometry for analysis of aquilaria crassna essential oils
Patcharee Pripdeevech ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(32) Determination of molecular weight distribution of polyisobutenylsuccinimide-type dispersant by mass spectrometry
Sainampueng Sinjaroen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Method development for the determination of antibiotics and antibacterials in cow milk using liquid chromatography-mass spectrometry
Urairat Koesukwiwat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Analysis of oxidized apoprotein B-100 by mass spectrometry
Siriporn Sangsuthum ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Development of method for analyzing additives in synthetic lubricant by mass spectrometry technique
Pachen Chitchuechun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Determination of mineral contents in Thai herbs using inductively coupled plasma mass spectrometry
Sarawut Lunvongsa ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Determination of uranium isotopes in various kind of waters for nuclear regulation support using Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry
Ladapa Srijittawa;Saowaluck Thong-in;Harinate Mungpayaban ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(38) Antioxidant activity and chemical compositions of fresh and dry Litsea glutinosa leaves analysis by GC-MS
Jitlada Saenhanthumrongsuk;Supaporn Sangsrichan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(39) Determination of some heavy metals in Thai local rice by ICP-MS
Supalak Kongsri;Chunyapuk Kukusamude ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(40) Determination of inorganic and organo arsenic species by purge and trap gas chromatography mass spectrometry
Anurak Chankaew;Apinya Navakhun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(41) Determination of DNA sequences using peptide nucleic acid in combination with chitosan particles by maldi-top mass spectrometry
Jittima Meebungpraw ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Trace analysis of PCBs residue in water by gas chromatography-mass spectrometry
Pensiri Srichana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Simple and rapid use of headspace gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) determination of aroma volatile compounds and anion in green holy basil leaves
Napapan Pongpoungphet;Anucha Wongpraneekul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(44) Microwave pyrolysis of mixed hydrocarbon by-product from olefins production processes
Apple Jamjumras ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Quantitative analysis of alkylamine ethoxylate by mass spectrometric method
Kamonrat Whanshaaim ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Chemical composition of essential oils from Thai Lamiaceous plants
Daojan Choochoat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Headspace single-drop microextraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry for the determination of benzene, toluene, ethylbenzene and o-xylene in water samples
Rungaroon Pimparu;Peeyanun Noyrod ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(48) Determination of acrylamide in potato chips by gas chromatography-mass spectrometry
Chookiat Khongsiri;Aksarin Iamroeksiri;Anuwat Ratsamisomsi;Warawut Tiyapongpattana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(49) Development and validation of a liquid chromatography tandem mass spectrometry method for the determination of 11-nor-9-carboxy-delta(9)-tetrahydrocannabinol in urine
Sirijit Jongjityotin;Anongphan Junkuy;Pongruk Sribanditmongkol;Chaturong Kanchai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(50) Evaluation of fiber efficiency in solid-phase microextraction for volatile organic compound extraction and identification in Caesalpinia mimosoides, Eleutherococcus trifoliatus and Persicaria odorata by coupling with gas chromatography-mass spectrometry
Theerawat Sankumlor ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Study and accumulating database of δ13C value in coconut water in Thailand using stable isotope technique
Chakrit Saengkorakot;Kiattipong Kamdee;Patchareeya Chanrueng;Chalermpong Polee;Nichtima Uapoonphol;Sasiphan Khaweerat;Sasiwimon Naksuriyawong;Nuchwara Junsuri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(52) Determination of the 9-tetrahydrocannabinol metabolite in urine by online-solid phase extraction coupled with liquid chromatography-mass spectrometry
Waranyu Nachiangtai;Ajjima Thongbo;Chuleeporn Jantarasena;Sittiporn Parnmem;Kraingkrai Ponhong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(53) Comparative study of torrefaction and pyrolysis behavior on rice straw using thermogravimetry-mass spectrometry (TG-MS) technique
Chakrya Theap;Penjit Srinophakun;Jatuporn Parnthong;Channarith Be;Sanchai Kuboon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(54) Data analysis of volatile compounds in green curry paste by comprehensive heartcut two-dimensional gas chromatography-mass spectrometry using retention indices for nonpolar and polar columns
Sudarat Arunmongkon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) การศึกษาสารสำคัญ Shikimic acid ในพืชสมุนไพรไทย
ธวัลรัตน์ รัตนเดชานาคินทร์ ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (งานวิจัย/Research report)
(56) Study of the chemical composition of the lipophilic extract of fruit bodies of Pleurotus ostreatus (Jacq. Ex Fr.) P. Kumm.
Korabel IM,;Panchak LV,;Zyn’ AR;Antonyuk VO ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(57) Study of the chemical composition of the lipophilic extract of fruit bodies of Pleurotus ostreatus (Jacq. Ex Fr.) P. Kumm.
Korabel IM,;Panchak LV,;Zyn’ AR;Antonyuk VO ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
2Mass spectrometry. (4)
(1) Source identification of elephant ivory and rice based on multi-element fingerprinting and selenoproteomic analysis of rice using Mass Spectrometry based approaches
Pracha Cheajesadagul. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Development of liquid chromatography-mass spectrometry for quantitative determination of purines and uric acid in Thai vegetables
Narisa Rukdee. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Liquid chromatography-high resolution mass spectrometry-based metabolomics study for searching biomarker of Aspergillus species
Worawut Chaiyasaeng. ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
Saynamphung Tongsai. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 56
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,166
รวม 2,222 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 86,528 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,445 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 165 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 46 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 9 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 6 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 3 ครั้ง
รวม 88,202 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124